uniquehero
|
|
August 11, 2017, 12:27:58 PM |
|
İlk gün iyi para toplamışlar. Ne kadar sürede bitecek ico bakalım.
|
|
|
|
orco#2
|
|
August 11, 2017, 01:15:26 PM |
|
İlk gün iyi para toplamışlar. Ne kadar sürede bitecek ico bakalım.
bundn sonra yavaş gidecek galiba indorse da önce iyi topladı şimdi ağır gidiyor boşuna zaman kaybı icolar gereksiz yere çok uzun sürüyor
|
|
|
|
nascasto
Full Member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
August 11, 2017, 01:43:40 PM |
|
Bu hızla giderlerse hardcapi tamamlıyabilecekelerini düşünmüyorum. 25-30m dolar bandında tamamlarlar. Bi ico max 2 günde bitmiyorsa benim için fazla bi başarıya ulaşmış sayılmaz.
|
|
|
|
julslet84
|
|
August 11, 2017, 03:20:56 PM |
|
İlk gün için iyi bir miktar toplanmış. Hardcap yapamasa bile ufak ufak yatırımlar toplamaya devam ederek ICO yu başarılı bir şekilde sonlandıracaklarını düşünüyorum. Jamal konusuna gelirsek herkesin ahını aldı, başına bişey geldi bence. Yerine birisi bakacak ve bounty ile ilgilenecektir mutlaka.
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
August 11, 2017, 05:13:09 PM |
|
Btc bu kadar belirsizken insanlar temkinli yaklasiyor yinede baslangic icin guzel rakam.Son zamanlardaki en elle tutulur proje bu zaten videolarda ki cihazlarda samsung ve ortaklik gelistirilmesi durumunda patlar gider ben icoya girmem cok buyuk ihtimal ico altinda alinir zaten.Buda boktan etherdeltada islem gorur
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
August 11, 2017, 08:00:43 PM Last edit: August 12, 2017, 03:32:54 PM by Kubra Dam |
|
Bazılarının dediği gibi bir iki günde hardcap yapar dedikoduları tutmadı sanırım bukadar yatırım alması bile gerçekten beklentimin üzerinde açıkçası
İki günde nasıl hard cap yapsın ki hocam 180 bin ETH falan hard cap, mümkün değil açıkçası. Bence ideal bir başlangıç yaptı, her gün arta arta devam edip en son 30-40 bin ETH arasında kapayabilir. 22549.57 ETH toplamışlar şu ana kadar ki o bile bence büyük başarı sayılır.eth yükseldiği halde millet yatırım yapıyor hardcap yapıp yapmayacağını kestirmek zor.fakat çok yüksek belirlemişler hardcap i o kadar parayla ne yapacaklar.ne toplasak kardır mantığıyla böyle bişey yaptıklarını düşünüyorum
Projelerin çoğunda hard cap yüksek oluyor genelde baya oralara ulaşılmıyor bile. Ama ekip mesela ortada bir yerde ICO'yu bitirmeye karar verebiliyor da. Böyle bir yetkileri var neticede.
|
|
|
|
Dammitt
|
|
August 11, 2017, 10:05:58 PM |
|
İyi rakamda başlangıç yaptı yalnız hardcap falan beklemek biraz hata olur 29 gün süre var beklemek lazım.
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
August 12, 2017, 03:32:16 PM |
|
UYARI!
Sadece https://rivetzintl.com adresi gerçek adrestir arkadaşlar.
Bunun kopyaları oluyor, dikkatli olalım.
Rivetz ICO Devam Ediyor!
Toplanan ETH: 24183.67 ETH
İşlenen Token: 9673468.435571302 RVT
Katılımcı: 712
Web sitesi: https://rivetzintl.com/sale
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
August 12, 2017, 03:36:59 PM |
|
Güzel başlangıç yaptı dediğiniz gibi hardcap zor ama yinede iyi toplanacak gibi duruyor
|
|
|
|
PastirmaliYumurta
Full Member
Activity: 490
Merit: 100
|
|
August 12, 2017, 04:54:41 PM |
|
Sanki biraz daha sıradanlığından kurtuldu. Biraz daha ivme yakalayarak daha iyi yatırım almaya başladı. Proje güzel aslında ama dev biraz sıkıntılıydı o da gittiğine göre hem ekibi hem yatırımcıları hem bountycileri sevindirecektir.
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
August 12, 2017, 04:59:57 PM |
|
Sanki biraz daha sıradanlığından kurtuldu. Biraz daha ivme yakalayarak daha iyi yatırım almaya başladı. Proje güzel aslında ama dev biraz sıkıntılıydı o da gittiğine göre hem ekibi hem yatırımcıları hem bountycileri sevindirecektir.
Dev sıkıntılıydı da gitti derken dediğinizi anlamadım? Proje dev'leri işinin başında tabiki de ayrılma gibi bir durum yok. Yanlış bir cümle kurdunuz sanırım ama söylerseniz düzeltelim.
|
|
|
|
PastirmaliYumurta
Full Member
Activity: 490
Merit: 100
|
|
August 12, 2017, 05:02:45 PM |
|
Dev sıkıntılıydı da gitti derken dediğinizi anlamadım? Proje dev'leri işinin başında tabiki de ayrılma gibi bir durum yok. Yanlış bir cümle kurdunuz sanırım ama söylerseniz düzeltelim. Jamaali kastediyordum, dev yazmışım
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
August 12, 2017, 05:24:19 PM |
|
Dev sıkıntılıydı da gitti derken dediğinizi anlamadım? Proje dev'leri işinin başında tabiki de ayrılma gibi bir durum yok. Yanlış bir cümle kurdunuz sanırım ama söylerseniz düzeltelim. Jamaali kastediyordum, dev yazmışım Malum kişi dev falan değil hiçbir projede, sadece bounty programlarıyla ilgileniyordu. Bunu daha önce kaç kere yazdım forumda hatırlamıyorum ama bir kere daha yazayım sıkıntı yok benim adıma.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
August 12, 2017, 05:41:57 PM |
|
jamal için kayıp diyorlar nedir bu olayın aslı bilen varmı adam kendine aldı bountyleri parayı vurdu kaçtımı yoksa yanı her projeye 5-10 yan acc.soksa yeter zaten topluca bounty managerlık alıyordu zaten
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
|
|
August 12, 2017, 07:10:40 PM |
|
Jamalı bir ara herkes arıyordu, özellikle menejerliğini yaptığı proje geliştiricileri. Bildiğim kadarıyla nerde olduğuna dair belirsizliğini koruyor. Bazı projelerde başka menejer ilgilenmeye falan başladı.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
polat90
|
|
August 12, 2017, 08:07:03 PM |
|
Jamal in olduğu yerde nette sıkıntı varmış ve ondan girmemiş yakında dönecekmiş
|
|
|
|
saulzaents
|
|
August 12, 2017, 08:49:01 PM |
|
Jamal in olduğu yerde nette sıkıntı varmış ve ondan girmemiş yakında dönecekmiş bende durdum durdum imza bulamadim rivetz e girdim ama jamal'ada ulaşilamiyormuş. şimdi 25 gün felan var proje bitimine de hadi gerekli yatirimi aldi diyelim 2 3 haftada ona da eyvallah ta adam şimdi hakkatten yok oldu diyelim ne olacak yani bi şekilde giremedigini düşünelim 2 ay misal yerine birini mi kaydirirlar naparlar merak ettim. boşuna yardirmayalim yani :d
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
August 12, 2017, 10:22:07 PM |
|
Jamal in olduğu yerde nette sıkıntı varmış ve ondan girmemiş yakında dönecekmiş bende durdum durdum imza bulamadim rivetz e girdim ama jamal'ada ulaşilamiyormuş. şimdi 25 gün felan var proje bitimine de hadi gerekli yatirimi aldi diyelim 2 3 haftada ona da eyvallah ta adam şimdi hakkatten yok oldu diyelim ne olacak yani bi şekilde giremedigini düşünelim 2 ay misal yerine birini mi kaydirirlar naparlar merak ettim. boşuna yardirmayalim yani :d Hocam aynı şeyleri kaç kez yazdım. Başkası bakıyor/baktı da zaten geçmiş projelerde. Kafaya takılacak bir detay değil ki bu. Jamal in olduğu yerde nette sıkıntı varmış ve ondan girmemiş yakında dönecekmiş Kaynak?
|
|
|
|
Altcoin Agent
|
|
August 12, 2017, 10:26:21 PM |
|
Jamal a takılmayın bu kadar sadece sayım yapıyor, dağıtım i dev kendi yapıyor diye biliyorum yani hesaplandıktan sonra dağıtım da sıkıntı olmaz. ICO hızlı başladı fakat şu an da fena ilerlemiyor hardcap olmayabilir ama
|
|
|
|
Mihaylovic
|
|
August 13, 2017, 07:41:45 AM |
|
İlk girenlere aylarca imzasını taşıtmış olacak. Bu yüzden tatmin edici bir bounty olması çok zor.
|
|
|
|
|