LGD2Business
Legendary
Activity: 2716
Merit: 1571
|
|
October 06, 2017, 11:44:59 PM |
|
Sonunda tokenleri gönderdiler, haftalar önce almış olmamız gerekiyordu ama öyle ya da böyle aldık. Etherdeltada dumpladım anında. Fiyat hafif yükselmişken affetmedim. Kalanlara bol kazançlar. Benim bir daha bu tokenle işim olmaz.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
pitipawn
Full Member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
|
|
October 07, 2017, 01:55:55 AM |
|
dumplayın amına koyyım , icodan girdim pişman ettiler girdiğime , kızının facebookunda rivetzi yönetiyor yazıyo , hatun ayırmış bacakları , ergen suratı sarkmış oje sürüyo 300 kiloyla . tecrübesizliğe denk geldi işte n apıcan . şimdi çıksam zarar yok da , bekleyim az daha ihtiyaç yok şimdilik .
|
|
|
|
omorfi
|
|
October 07, 2017, 09:18:59 AM |
|
Bu projeyle beraber ödül yöneticilerinin cok sayıda yan char kastıgı ve kendi yönettigi ödül programlarına soktugu fikrine kapıldım. Tanıtımlarına katkıda bulunulacak projeleri secerken ödül konusunu kimin yönettigi konusundada bayagı secici olmak gerekiyor herhalde arkadaslar
|
|
|
|
andromed22
|
|
October 07, 2017, 09:31:20 AM |
|
dumplayın amına koyyım , icodan girdim pişman ettiler girdiğime , kızının facebookunda rivetzi yönetiyor yazıyo , hatun ayırmış bacakları , ergen suratı sarkmış oje sürüyo 300 kiloyla . tecrübesizliğe denk geldi işte n apıcan . şimdi çıksam zarar yok da , bekleyim az daha ihtiyaç yok şimdilik .
böyle her önüne gelen ICO yaparsa olacğaı bu hocam, 300 kiloluk obez kızında bir havalara kapıldığını daha çok görürüz önemli olan bundan sonra yatırım yapılacak ICO'ların ekip üyelerini iyi ölçüp tartmak yoksa daha çok pişman oluruz
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
October 07, 2017, 09:49:07 AM |
|
Cüzdanıma gelen RVT tokenları görünce "bu nereden geldi ya böyle bir token mı vardı" dedim tamamen unutmuşum Gerçekten dandik bir proje ve marketcap değeri de düşük olmadığı için "room for growth"u da yok. İki-üç yıl sonra şöyle bir manzarayla karşılaşabiliriz: https://coinmarketcap.com/currencies/veros/
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
October 07, 2017, 09:56:33 AM |
|
banada gelmiş biraz dedim bu ne tamamen unutmuşum ne sancılı bir süreç oldu son donemde çıkan en sancılı icolardan güzel para topladılar ama umarım proje güzel yükselir
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
October 07, 2017, 11:04:28 AM |
|
Jamalin da irfanın da o iki yamyamın da amk onlara karşı ağır nefretim var. Jamaldan haber var mı yaşıyor mu diye
|
|
|
|
Dammitt
|
|
October 07, 2017, 01:38:50 PM |
|
Bu coin adam akıllı bir borsaya girerse eğer 1.5 2 dolar seviyelerini yakın zamanda görür bence. Ben bekleticem zaten 3-5 bir şey düştü diye hemen dumplamak olmaz. Gördük gup neler vaadediyor ama sonu ne oluyor bu hiç bir şey vaadetmese bile yükselme imkanı var umarım olur.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
October 07, 2017, 01:41:44 PM |
|
Jamalin da irfanın da o iki yamyamın da amk onlara karşı ağır nefretim var. Jamaldan haber var mı yaşıyor mu diye
ben onların multi olduğunu düşünüyorum veya bir şekilde ilişkileri var ikiside pakistanlı yavşakların hiç adil değiller, boşu boşuna para alıyorlar
|
|
|
|
BigRasputin
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
|
|
October 07, 2017, 01:43:29 PM |
|
Bu coin adam akıllı bir borsaya girerse eğer 1.5 2 dolar seviyelerini yakın zamanda görür bence. Ben bekleticem zaten 3-5 bir şey düştü diye hemen dumplamak olmaz. Gördük gup neler vaadediyor ama sonu ne oluyor bu hiç bir şey vaadetmese bile yükselme imkanı var umarım olur.
şu anda lique binance gibi sitelere girse de ivme kazanır, eth delata malum, hitbtc kimseye güven vermiyor. Bekleyip göreceğiz
|
|
|
|
husdemba
Full Member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
|
|
October 07, 2017, 08:17:01 PM |
|
Ödüllerin ödeneceğine dair çok bir umudum yoktu ama az bi şey lütfetmişler. Sanırım satarım bir çıkış beklemiyorum bunlardan
|
|
|
|
BigRasputin
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
|
|
October 07, 2017, 09:06:47 PM |
|
Ödüllerin ödeneceğine dair çok bir umudum yoktu ama az bi şey lütfetmişler. Sanırım satarım bir çıkış beklemiyorum bunlardan
Ödüller az ama projenin değerlenebileceğini düşünüyorum, tabi doğru bir yüzleri olursa. Proje geliştirici ekip, çok asosyal geldi bana..
|
|
|
|
PastirmaliYumurta
Full Member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
October 07, 2017, 09:07:59 PM |
|
Ödüller az ama projenin değerlenebileceğini düşünüyorum, tabi doğru bir yüzleri olursa. Proje geliştirici ekip, çok asosyal geldi bana.. Yakın zamanlarda centranın da yöneticlerinin katılacağı bir blockchain etkinliği düzenleyecelerdi. Evet biraz yavaşlar o konuda haklısınız.
|
|
|
|
Jakez
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
|
|
October 08, 2017, 09:11:57 PM |
|
ödüller beklediğimden az dağılmış bende imzasındaydım daha sonra utrust'u görünce daha cazip geldiği için ona girmiştim, sanırım doğru karar vermişim.yani ekip daha sonra ödüllerde oynama yapmazsa utrust ın tüm kampanyalarına katılanlar kazançlı çıkacak gibi duruyor. ama şu an kimseye güvenilmiyor tabi proje sahipleri bountycileri pek umursamıyor türlü dalavere yapıyorlar.inş utrustta böyle şeyler yaşanmaz
|
|
|
|
The20
Newbie
Activity: 13
Merit: 0
|
|
October 09, 2017, 01:10:57 AM |
|
icosuna katılmıştım. fiyat biraz yükselse de elimizden çıkarsak bari.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
|
|
October 09, 2017, 05:56:34 AM |
|
Beklemeye gerek yok durdukça çöküyor, aylarca oraya bağlı kalmak mantıksız geldi sattım geçtim. Zaten verdikleri de o kadar zaman durmaya değmeyecek miktardı. Daha da zaman kaybetmeye gerek yok
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Joshuar
|
|
October 09, 2017, 06:41:10 AM |
|
Herkes çıktığına göre saklamak gerek düşünüyorum zaten birçok kriptopara dağıttığı ödül kullanıcılarının ellerindeki tokenleri satmasını bekliyor, onlara bedava para gözüyle bakıyorlar. Bundan dolayı siz elinizdekileri yüksek oranda çıkarttıktan sonra kriptoparanın taban fiyatı yükseliyor. İyi anı kollayıp en yüksek fiyattan satmalı, elinizdeki token on dolar etse bile beşe katlasa elli dolar ediyor. Bugün neredeyse 200 lira para ediyor bence oldukça iyi bir seviye sayılabilir.
|
❱❱ | | ██ █║█ ║║║ ║║║ █║█ ██ | | | | | ▄██▄ ▄██████▄ ▄██████████ ▄██████████▀ ▄▄ ▄██████████▀ ▄████▄ ▄██████████▀ ████████▄ ██████████▀ ▀████████ ▀███████▀ ▄███▄ ▀████▀ ▄█▄ ▄███▄ ▀███▀ ▄███████▄ ▀▀ ▄█████▄ ▄███████▄ ▄██████████ ▄█████████ █████████ ▄██████████▀ ▄██████████▀ ▀█████▀ ▄██████████▀ ▄██████████▀ ▀▀▀ ▄██████████▀ ▄██████████▀ ██████████▀ ▄██████████▀ ▀███████▀ █████████▀ ▀███▀ ▄██▄ ▀█████▀ ▄██████▄ ▀▀▀ █████████ ▀█████▀ ▀▀▀ | | e i d o o ██
| | ▄██▄ ▄██████▄ ▄██████████ ▄██████████▀ ▄▄ ▄██████████▀ ▄████▄ ▄██████████▀ ████████▄ ██████████▀ ▀████████ ▀███████▀ ▄███▄ ▀████▀ ▄█▄ ▄███▄ ▀███▀ ▄███████▄ ▀▀ ▄█████▄ ▄███████▄ ▄██████████ ▄█████████ █████████ ▄██████████▀ ▄██████████▀ ▀█████▀ ▄██████████▀ ▄██████████▀ ▀▀▀ ▄██████████▀ ▄██████████▀ ██████████▀ ▄██████████▀ ▀███████▀ █████████▀ ▀███▀ ▄██▄ ▀█████▀ ▄██████▄ ▀▀▀ █████████ ▀█████▀ ▀▀▀ | | | | | ██ █║█ ║║║ ║║║ █║█ ██ | | ❰❰ | | |
|
|
|
aliyagiz207
|
|
October 09, 2017, 07:42:13 AM |
|
banada sosyal medyadan gondermışler biraz unutmuştum açıkcası, buyuk umatların olduğu elle tutulur bir projeydi ama bounty olayında sıçtılar herhalde bırde cok uzattılar ico surecını
|
|
|
|
systh
|
|
October 09, 2017, 09:06:33 AM |
|
Rivetz'in yalan olacağına inanıyorum fakat herkes sattığına göre herkes sattıktan sonra yükselebilirde bundan dolayı zararına satış yapmanızı tavsiye etmiyorum. Bu proje nedense bir itici geliyor, süreç uzadıkça daha da itici gelmeye başlamıştı zaten.. İyi bir borsaya girmesi gerekiyor.
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
October 17, 2017, 09:44:34 PM |
|
banada sosyal medyadan gondermışler biraz unutmuştum açıkcası, buyuk umatların olduğu elle tutulur bir projeydi ama bounty olayında sıçtılar herhalde bırde cok uzattılar ico surecını
işin doğrusu bende unutmuştum şimdi biryerden gözüme çarptı baktım ve küçük bir meblağ gelmiş ama para etmez. bende bunun icosundan umutluydum ama beklediğim gibi olmadı.
|
|
|
|
|