Bitcoin Forum
August 17, 2018, 05:25:46 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN][DNT][ICO] District0x - Een netwerk van gedecentraliseerde markten  (Read 229 times)
RJX
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 1003


View Profile
July 11, 2017, 04:06:58 PM
 #1WEB| BLOG | TWITTER | REDDIT | SLACK | WHITEPAPER | GITHUB

https://contribution.district0x.io/
CONTRIBUTIEPERIODE

Start: 18 juli 2017 om 17:00 Nederlandse tijd
Duur: Twee weken, of 48 uur nadat de soft-cap is overstegen, of onmiddelijk bij het behalen van security-cap.
Soft-cap: het equivalent van $10M USD in ETH
Security-cap: het equivalent van $50M USD in ETH


TOKEN-UITGIFTE

We hebben meerdere maatregelen genomen om iedereen een gelijkwaardige deelname te garanderen en een zo breed mogelijke uitgifte te bieden aan houders van district0x Netwerktokens.

Geen preferente ('whitelisted') adressen
Geen toekenning aan derde partijen
Geen bonusstructuur
Maximale gasprijs 50 Gwei
Gemeenschaps-adviseur Programma
Beloningen Districtsvoorstellen
Tokens die zijn bestemd voor latere uitgifte worden enkel uitgegeven in een situatie waar aanvullende financiering noodzakelijk is en wanneer specifieke punten van de roadmap zijn afgerond. Anderszins worden de tokens vernietigd.
Het team van oprichters heeft twee jaar zeggenschap over haar aandeel, met een uitloop van 6 maanden.

ROADMAPMISSIE

Het district0x Project faciliteert in de uitvoering van- en het toezicht op- marktplaatsen en gemeenschappen bekend als "districten". Een district functioneert als gedecentraliseerde, autonome organisatie die het mogelijk maakt veel van de meest populaire internet-applicaties en diensten nieuw leven in te blazen. Tegelijkertijd elimineert een district zowel de mogelijkheid van politieke rente (rent-seeking) als verlies van inspraak en/of persoonlijke gegevens aan derde partijen.

ONZE VISIE

De ontwikkeling van het Ethereum protocol heeft de deur opengezet voor het experimenteren met decentralisatie van organisatiestructuren en de overdracht van beheer- en toezichtsrechten aan deelnemers van het netwerk. Projecten zoals Aragon, Boardroom, Colony, en Giveth werken allen actief aan het beteugelen van de krachten van Ethereum door te bouwen aan platformen die niet-technische eindgebruikers in staat stelt zelfstandig gedecentraliseerde organisaties te creëren en te beheren. Dergelijke instrumenten bieden door middel van een economische stimulans een nieuwe manier van groepscoördinatie. Zij stellen marktplaatsen en gemeenschappen in staat zich te onttrekken aan de klassieke vorm van de distributieketen en zeggenschap aan hun gebruikers toe te kennen. Kortom: burgers van het internet kunnen nu de platformen die zij dagelijks gebruiken en/of bezoeken, zelf bouwen en beheren.

Het district0x Netwerk stelt zich tot doel een thuisbasis te vormen voor een groot scala van gedecentraliseerde markten en gemeenschappen die allemaal beheerd worden door houders van de DNT token. In overeenstemming met deze visie is d0xINFRA ontworpen: als een open en uit te breiden modulair systeem dat districten in staat stelt unieke functies en verregaande funcionaliteiten te implementeren via een plug-in met ondersteuningsmodules.

Naast Ethlance, gelanceerd in 2017, werken we aan de lancering van nog twee andere districten. Ten eerste ENS Bazaar, een peer-to-peer marktplaats voor de uitwisseling van namen die zijn geregistreerd via de Ethereum Name Service. Ten tweede Meme Factory dat gebruikers de mogelijkheid bied hun eigen, aantoonbaar unieke memes in tokenvorm te creëren die direct ter uitwisseling aangeboden kunnen worden op een 'prikbord-marktplaats'.
Waarom een donatie aan district0x overwegen?

Wanneer u doneert aan district0x dan ontvangt u district0x netwerk tokens (DNT) die, zolang u de tokens beheert, een stemrecht toekennen aan de houder. Dit stemrecht biedt u inspraak bij voorstellen aangaande het district en deelname aan besluitvorming binnen bepaalde districten. Voorbeelden van dit stemrecht, zijn onder andere, het meestemmen over voorstellen die richting geven aan de toekomst van een bepaald district, het vaststellen van te hanteren gebruikskosten of deelname aan netwerkbeloningen. De reikwijdte en omvang van de rechten van een aandeelhouder worden per district verordonneerd en variëren overeenkomstig de functie en het specifieke kader van een district.  

Waarom gebruik maken van district0x?

Gebruikers van het district0x platform kunnen de functies en diensten die per district worden aangeboden op een interactieve wijze gebruiken. Daarnaast kunnen gebruikers zelf naar eigen smaak districten creëren, zoals bijvoorbeeld Ethlance: het eerste district op het district0x netwerk waar gebruikers vacatures plaatsen en werk vinden.

Waarom, als blockchain-enthousiasteling, district0x overwegen?

district0x maakt het mogelijk om gedecentraliseerde, autonome organisaties te vormen en te onderhouden. Gedecentraliseerde, autonome organisaties vertegenwoordigen de eerste stap in dit proces: middels district0x kan men districten vormen en onderhouden die functioneren als DAO.


district0x NETWORK TOKEN (DNT)

De district0x Netwerk Token (DNT) is overkoepelend en vervult een essentiële functie binnen het district0x netwerk. DNT biedt gebruikers de mogelijkheid vrijblijvend deel te nemen aan ieder district, stimulans onder alle deelnemers van een district te stroomlijnen en gecoördineerde besluitvormingsmechanismes te implementeren op het district0x netwerk. De DNT functioneert ook als stemrecht dat eventueel vrijelijk verhandeld kan worden om vervolgens de houder de mogelijkheid te bieden tot deelname aan het bestuur van het specifieke district.


ONS TEAM
ADVISEURSAdvertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534526746
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534526746

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534526746
Reply with quote  #2

1534526746
Report to moderator
RJX
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 1003


View Profile
July 11, 2017, 04:08:16 PM
 #2

Oorspronkelijke, Engelse aankondiging hier te vinden.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!