Bitcoin Forum
August 19, 2018, 10:38:53 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Stratum Mining with Reaper?  (Read 949 times)
destruct
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 250



View Profile
May 11, 2013, 05:36:04 AM
 #1

Hello,

My Sapphire 7950's for some reason don't like cgminer if I put the intensity over 13 then it's hardware errors everywhere. So I'm trying to figure out how to connect to a stratum pool using reaper.

Thanks in advanced for the help!

1534675133
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534675133

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534675133
Reply with quote  #2

1534675133
Report to moderator
1534675133
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534675133

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534675133
Reply with quote  #2

1534675133
Report to moderator
1534675133
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534675133

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534675133
Reply with quote  #2

1534675133
Report to moderator
BOUNTY PORTALS
BLOG
WHERE BOUNTY MANAGEMENT
MEETS AUTOMATION
SIGNATURE CAMPAIGNS
TWITTER
FACEBOOK
MEDIA CAMPAIGNS
AND MORE!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534675133
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534675133

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534675133
Reply with quote  #2

1534675133
Report to moderator
1534675133
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534675133

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534675133
Reply with quote  #2

1534675133
Report to moderator
1534675133
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534675133

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534675133
Reply with quote  #2

1534675133
Report to moderator
p4xil
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 214
Merit: 100


View Profile
May 11, 2013, 06:50:29 AM
 #2

I wrote a tutorial some time ago when I was using reaper
http://pastie.org/7452367

good luck!

Nothing! Nothing! Nothing! Selling Nothing for only 1.99 ICN
soundasleep
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 162
Merit: 100


View Profile
May 11, 2013, 09:20:26 AM
 #3

If you can't connect to a stratum pool with your miner, you can always install a stratum mining proxy (WeMineLTC provides an awesome one for scrypt) and use getwork instead.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!