torrentco
|
|
July 14, 2017, 07:33:57 AM |
|
bence komisyonu cok değil. 100 usd istiyor amerikadan buraya gelmeyen birşeyi getirtmek çin. tabii gibi 200-300 usd lik brşey alırsanız komisyon cok gelebilir.
|
|
|
|
keyfchi (OP)
Newbie
Activity: 14
Merit: 0
|
|
July 14, 2017, 12:03:23 PM |
|
Expected delivery: Ekim yazmis, seller. Ben gelecek ay geliyorum. Arti senin bana gonderdigin bu seller'in 1 satisi var ebayde buna guven olmaz, baska ilan bak bence. Arti bu miner essek ölüsü gibi, agir yani. $250 a getiririm. Arti burada test de ederim istersen. Hmm başka yok, diğerleri kol gibi fiyat. O zaman getirebileceğin birşey yok. Sen en iyisi TR ' ye gel, buradan oraya birşeyler götür. Görünüşe göre burası daha ucuz. Miner ucuz getirebilirim derken neyi kast etmiştin o zaman ? Çük gibi ufak USB minerlar var ya, onları mı ? Çünkü işe yarar minerlar en az bu gösterdiğimin boyutunda ve ağırlığındadır Ona bakarsan sen L3 ile LTC mining yapsan bile Turkiye'deki pahali elektrikle para kazanamazsin. Elektrik kacak ise onu bilemem Miner ile hatiri sayilir para kazanmak icin en az $20,000 ve ucuz enerji sart Sen en iyisi dipten BTC, XRP, LTC, ETH, DASH al sat senede x3, x4 yaparsin
|
|
|
|
novello
|
|
July 14, 2017, 12:11:55 PM |
|
Arkadaş iyi niyetli ancak bir türlü anlaşamıyor kimseyle. Yükte hafif pahada ağır bir şey getirmeli ki hem alıcı için avantajlı olsun hem de getiren için. Onun dışında maalesef düşük maliyetli ürünler için ABD den getirdiğine değmeyecektir.
|
|
|
|
keyfchi (OP)
Newbie
|
|
July 14, 2017, 12:14:00 PM |
|
bence komisyonu cok değil. 100 usd istiyor amerikadan buraya gelmeyen birşeyi getirtmek çin. tabii gibi 200-300 usd lik brşey alırsanız komisyon cok gelebilir.
Tesekkur ederim yorum icin. Yeryuzunde yapilan herhangi bir ticaret icin yuzde 10 un altinda para kazaniyorsan yaptigin satisin ne anlami olur ki
|
|
|
|
deepocean
|
|
July 14, 2017, 02:06:59 PM |
|
Ucuz hafif bi şey getirtsek yine komisyon 100 dolar mı olacak?
|
|
|
|
Distraction
|
|
July 14, 2017, 03:25:22 PM |
|
Geçenlerde gaming laptop almıştım böyle bir fırsat geleceğini bilsem beklerdim.Bence sunduğunuz hizmet güzel komisyon miktar hakkında çok yorum yapamayacağım fazla bilgim yok çünkü komisyona rağmen ucuza geliyorsa sorun yok ama komisyonla tr pazarıyla aynı miktara geliyorsa biraz gereksiz hale gelir bu hizmet.
|
|
|
|
Riskylisk
|
|
July 14, 2017, 04:06:29 PM |
|
Kalburutu bir saa mesela avantajlı olabilir.hafif ucuz seylerde arkadas daha uygun komisyon isteyebilir mesela ole birseylerde düşünülebilir.
|
|
|
|
nicomedya5
|
|
July 14, 2017, 04:23:08 PM |
|
Bana göre net bir komisyon oranı istemek değilde belirli bir yüzde koymak daha sağlıklı sonuçlar doğurabilir diye düşünüyorum.Ama bu tabiki satıcı arkadaşın kararıdır.Yüksek maaliyetli ürünler almak isteyen bir kişi için 100 doların sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
|
|
|
|
ekiller
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1163
LLP Programming & Electronics
|
|
July 14, 2017, 06:24:26 PM Last edit: July 14, 2017, 06:37:06 PM by ekiller |
|
Expected delivery: Ekim yazmis, seller. Ben gelecek ay geliyorum. Arti senin bana gonderdigin bu seller'in 1 satisi var ebayde buna guven olmaz, baska ilan bak bence. Arti bu miner essek ölüsü gibi, agir yani. $250 a getiririm. Arti burada test de ederim istersen. Hmm başka yok, diğerleri kol gibi fiyat. O zaman getirebileceğin birşey yok. Sen en iyisi TR ' ye gel, buradan oraya birşeyler götür. Görünüşe göre burası daha ucuz. Miner ucuz getirebilirim derken neyi kast etmiştin o zaman ? Çük gibi ufak USB minerlar var ya, onları mı ? Çünkü işe yarar minerlar en az bu gösterdiğimin boyutunda ve ağırlığındadır Ona bakarsan sen L3 ile LTC mining yapsan bile Turkiye'deki pahali elektrikle para kazanamazsin. Elektrik kacak ise onu bilemem Miner ile hatiri sayilir para kazanmak icin en az $20,000 ve ucuz enerji sart Sen en iyisi dipten BTC, XRP, LTC, ETH, DASH al sat senede x3, x4 yaparsin Sen neyin kafasını yaşıyorsun ? Senden tavsiye mi istedim ben. TR ye gelince gel sana benim farm ı göstereyim. Elinede bi boyoz yumurta veririm yiye yiye dolaşırsın. Kim ne kazanıyor anlarsın o zaman. Mal getirebiliyorsan getir al paranı. Gariban avuntusu tavsiyelerini kendine sakla. 100$ kovalamaya devam et sen.
|
|
|
|
Distraction
|
|
July 14, 2017, 06:29:42 PM |
|
Konuşma tarzı çok yanlış olmuş konuyu açan arkadaşın,ben de yaptığı hizmetten dolayı büyük iş yaptığını düşünüyordum yakıştıramadım ekiller bu forumda özellikle madencilik konusunda gerçekten tecrübeli isim sizden daha çok bilgisi olduğuna eminim bu kaçak elektrik mevzuna girmeyeceğim bile.
|
|
|
|
bobita
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
|
|
July 14, 2017, 08:00:04 PM |
|
Amerika'dan elektronik cihaz siparişi vermeyi düşünenlere (sadece bu arkadaştan değil, her durum için yazıyorum) bir hatırlatmam olacak. Cihazların sadece ABD elektriğine uygun 110V olma ihtimalini unutmayıp, maliyeti kıyaslarken converter fiyatını da hesaba katmayı unutmayın.
|
|
|
|
keyfchi (OP)
Newbie
|
|
July 14, 2017, 10:53:42 PM |
|
Expected delivery: Ekim yazmis, seller. Ben gelecek ay geliyorum. Arti senin bana gonderdigin bu seller'in 1 satisi var ebayde buna guven olmaz, baska ilan bak bence. Arti bu miner essek ölüsü gibi, agir yani. $250 a getiririm. Arti burada test de ederim istersen. Hmm başka yok, diğerleri kol gibi fiyat. O zaman getirebileceğin birşey yok. Sen en iyisi TR ' ye gel, buradan oraya birşeyler götür. Görünüşe göre burası daha ucuz. Miner ucuz getirebilirim derken neyi kast etmiştin o zaman ? Çük gibi ufak USB minerlar var ya, onları mı ? Çünkü işe yarar minerlar en az bu gösterdiğimin boyutunda ve ağırlığındadır Ona bakarsan sen L3 ile LTC mining yapsan bile Turkiye'deki pahali elektrikle para kazanamazsin. Elektrik kacak ise onu bilemem Miner ile hatiri sayilir para kazanmak icin en az $20,000 ve ucuz enerji sart Sen en iyisi dipten BTC, XRP, LTC, ETH, DASH al sat senede x3, x4 yaparsin Sen neyin kafasını yaşıyorsun ? Senden tavsiye mi istedim ben. TR ye gelince gel sana benim farm ı göstereyim. Elinede bi boyoz yumurta veririm yiye yiye dolaşırsın. Kim ne kazanıyor anlarsın o zaman. Mal getirebiliyorsan getir al paranı. Gariban avuntusu tavsiyelerini kendine sakla. 100$ kovalamaya devam et sen. Helal olsun sana, gercekten helal olsun... Doviz, crypto vb birsuru yabanci forum sitelerinde aktif yazisiyorum kimse bana uslubunu bozmadi boyle hakaret etmedi. Iste biz bu yuzden hep Dunya'nin bize guldugu oynadigi devlet olarak bilinecegiz. Birbirimize saygimiz yok... Aferin sana zengin kardesim
|
|
|
|
Keldel
|
|
July 14, 2017, 11:21:29 PM |
|
Arkadaş bı hizmet veriyor bunu yok paraya yapmasını beklemeyin. Üslubunuzuda bozmayin.
|
|
|
|
ekiller
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1163
LLP Programming & Electronics
|
|
July 14, 2017, 11:21:55 PM |
|
Expected delivery: Ekim yazmis, seller. Ben gelecek ay geliyorum. Arti senin bana gonderdigin bu seller'in 1 satisi var ebayde buna guven olmaz, baska ilan bak bence. Arti bu miner essek ölüsü gibi, agir yani. $250 a getiririm. Arti burada test de ederim istersen. Hmm başka yok, diğerleri kol gibi fiyat. O zaman getirebileceğin birşey yok. Sen en iyisi TR ' ye gel, buradan oraya birşeyler götür. Görünüşe göre burası daha ucuz. Miner ucuz getirebilirim derken neyi kast etmiştin o zaman ? Çük gibi ufak USB minerlar var ya, onları mı ? Çünkü işe yarar minerlar en az bu gösterdiğimin boyutunda ve ağırlığındadır Ona bakarsan sen L3 ile LTC mining yapsan bile Turkiye'deki pahali elektrikle para kazanamazsin. Elektrik kacak ise onu bilemem Miner ile hatiri sayilir para kazanmak icin en az $20,000 ve ucuz enerji sart Sen en iyisi dipten BTC, XRP, LTC, ETH, DASH al sat senede x3, x4 yaparsin Sen neyin kafasını yaşıyorsun ? Senden tavsiye mi istedim ben. TR ye gelince gel sana benim farm ı göstereyim. Elinede bi boyoz yumurta veririm yiye yiye dolaşırsın. Kim ne kazanıyor anlarsın o zaman. Mal getirebiliyorsan getir al paranı. Gariban avuntusu tavsiyelerini kendine sakla. 100$ kovalamaya devam et sen. Helal olsun sana, gercekten helal olsun... Doviz, crypto vb birsuru yabanci forum sitelerinde aktif yazisiyorum kimse bana uslubunu bozmadi boyle hakaret etmedi. Iste biz bu yuzden hep Dunya'nin bize guldugu oynadigi devlet olarak bilinecegiz. Birbirimize saygimiz yok... Aferin sana zengin kardesim Saygı istiyorsan hak etmelisin. Saygının faturası kabarıktır. Herkese bol keseden dağıtılmaz. Sen ağzını açıp ukala, ukala konuşacaksın ,... Şekil a) keyfchi: "Ona bakarsan sen L3 ile LTC mining yapsan bile Turkiye'deki pahali elektrikle para kazanamazsin. Elektrik kacak ise onu bilemem Miner ile hatiri sayilir para kazanmak icin en az $20,000 ve ucuz enerji sart Sen en iyisi dipten BTC, XRP, LTC, ETH, DASH al sat senede x3, x4 yaparsin" ......imâlı, imâlı dokunduracaksın, yok kaçak elektrik bilmem ne diye, yok kazanırsın kazanamazsın diye ahkâm keseceksin, birde dipten BTC ETH alsat diye dalganı süreceksin, sonra da saygı bekleyeceksin. Ohh ne güzel iş. USA ' da bunları mı öğrendin ? Haa güzel bişey öğrenmişsin; oradan gelirken komisyon ile kendi vatandaşlarına bir şeyler getir ucak biletin beleşe gelsin. Onu da beceremiyon. Huyum kurusun, hak edene hak ettiği gibi konuşurum. Senin payınada bu düştü.
|
|
|
|
keyfchi (OP)
Newbie
|
|
July 15, 2017, 04:01:47 AM |
|
Arkadaş bı hizmet veriyor bunu yok paraya yapmasını beklemeyin. Üslubunuzuda bozmayin.
Adam hakli $100 komisyonla biseyler denemeye calisilirsam, boyle sonuclarla karsi karsiya kalirim. Neyse salla gitsin herkesin isi gucu rast gelsin diyorum, uslubumu da bozmuyorum. Bu da Turkce foruma atacagim son mesaj olsun. Bol sans herkese
|
|
|
|
Bayyn
Full Member
Activity: 210
Merit: 100
Web Developer
|
|
July 15, 2017, 06:28:09 AM |
|
Arkadaş asicler için 3k komisyon istiyor bilginize.
|
|
|
|
turquaise
|
|
July 18, 2017, 01:33:48 AM |
|
iphone7 red edition ne kadara gelir hocam amerikadan?
|
|
|
|
deepocean
|
|
July 18, 2017, 01:36:50 AM |
|
Xiomi mi air kaça gelir
|
|
|
|
forbidden
|
|
July 18, 2017, 08:56:42 AM |
|
Amerikadan TR'ye göre gelebilecek en ucuz dalga Iphone takip ettiğim kadarı ile, bir de Aston martin
|
|
|
|
Taratoor
Sr. Member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
July 18, 2017, 08:51:37 PM |
|
Merhaba Hocam Sadece Elektronik Cihaz Mı Getiriyorsunuz ? Supplement "Sporcu ürünü" Getirmeniz Mümkünmü. Bununla İlgili Geri Dönüş Yapabiirsen Sevinirim Hocam.
|
|
|
|
|