Bitcoin Forum
November 18, 2018, 08:03:29 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Deliver to Canada  (Read 861 times)
HRConnectNow
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
July 15, 2017, 04:00:39 AM
 #1

Does anybody know whether Bitmain delivers to Canada? If yes what are the costs associated with and procedure at customs?
1542571409
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542571409

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542571409
Reply with quote  #2

1542571409
Report to moderator
1542571409
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542571409

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542571409
Reply with quote  #2

1542571409
Report to moderator
1542571409
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542571409

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542571409
Reply with quote  #2

1542571409
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542571409
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542571409

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542571409
Reply with quote  #2

1542571409
Report to moderator
1542571409
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542571409

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542571409
Reply with quote  #2

1542571409
Report to moderator
bearinbowl
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
July 16, 2017, 01:27:44 AM
 #2

They should.

I was charged about 100 USD for each L3 as shipping
toptek
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1000


View Profile
July 16, 2017, 11:21:20 AM
 #3

Does anybody know whether Bitmain delivers to Canada? If yes what are the costs associated with and procedure at customs?


Bitmain will deliver to any place in the world the law in that part of world allows them to ... the cost might be stupid high but they will ..

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
Smuft
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
July 16, 2017, 07:09:53 PM
 #4

customs 5-10%'ish
HRConnectNow
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
July 18, 2017, 03:17:13 AM
 #5

I see...
Thank you for the responses!
idrive240
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
July 18, 2017, 03:42:08 AM
 #6

never had a problem (except Canada taxes)
ordered many (80+)
realproject
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 206
Merit: 100



View Profile
July 23, 2017, 02:58:53 AM
 #7

Does anybody know whether Bitmain delivers to Canada? If yes what are the costs associated with and procedure at customs?

what product type you want??

░▒▓█ What'sApp number : +85366205446 | Antminer S9 pre-Order now | Antminer L3+ pre-Order now | Antminer D3 pre-Order now █▓▒░
biodata
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
November 16, 2017, 02:05:40 AM
 #8

I am completely new to this...I am placing an order with http://www.bitmain.com  Can anyone help on what I need to do to get shipping setup and custom clearance.  I am in Western Canada
Steamtyme
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 454


Blokforge Affiliate- see profile


View Profile WWW
November 16, 2017, 03:12:51 AM
 #9

I've never ordered from bitmain, but any hardware I've ordered has fallen into these 2 categories.

The shipped charged me in the purchase price to cover shipping, customs and taxes.

Or when the shipment cleared into Canada I had to pay a brokerage fee and taxes. This was through UPS.
The only reason I paid for them to broker it is the nearest customs office was 3 hours away and wasn't worth the drive. Depending in where you live you can go to the office fill out the paperwork and pay the taxes on the imported item.

Here is a government link about importing for Canada

http://www.cbsa-asfc.gc.ca/import/courier/menu-eng.html


Hope that helps.

big al
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 10


View Profile
November 16, 2017, 04:19:36 AM
 #10

GST + PST + duty + clearance charges

Anyone know how much the latter two are?  There are ways to clear things yourself.
biodata
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
November 16, 2017, 06:18:24 AM
 #11

I've never ordered from bitmain, but any hardware I've ordered has fallen into these 2 categories.

The shipped charged me in the purchase price to cover shipping, customs and taxes.

Or when the shipment cleared into Canada I had to pay a brokerage fee and taxes. This was through UPS.
The only reason I paid for them to broker it is the nearest customs office was 3 hours away and wasn't worth the drive. Depending in where you live you can go to the office fill out the paperwork and pay the taxes on the imported item.

Here is a government link about importing for Canada

http://www.cbsa-asfc.gc.ca/import/courier/menu-eng.html


Hope that helps.

Thank You!
big al
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 10


View Profile
November 16, 2017, 07:18:35 PM
 #12

I filled out an order for 2 s9s and 2 psus and it came to about $210 USD in shipping costs. Anyone have an idea how much more I would pay?
Steamtyme
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 454


Blokforge Affiliate- see profile


View Profile WWW
November 16, 2017, 07:47:25 PM
 #13

I filled out an order for 2 s9s and 2 psus and it came to about $210 USD in shipping costs. Anyone have an idea how much more I would pay?

In Canada the minimum extra you will have to pay is taxes on the declared value if the items. That varies province to province, then it depends on what company is bringing it into Canada as they usually charge a brokerage fee.
If you run or own a business it cuts the taxes down to 5% gst only

yuniversal
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
November 20, 2017, 03:31:21 PM
 #14


In Canada the minimum extra you will have to pay is taxes on the declared value if the items. That varies province to province, then it depends on what company is bringing it into Canada as they usually charge a brokerage fee.
If you run or own a business it cuts the taxes down to 5% gst only

I do own a professional service company.

What exactly should I do to cut the tax down to 5% gst?

Should i declare before I ship? Or it's a tax refund when I do the tax? I am new to this.

Thanks.
Steamtyme
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 454


Blokforge Affiliate- see profile


View Profile WWW
November 20, 2017, 11:06:51 PM
 #15

I don't have a business, so I'm a little fuzzy in the details, I got the info second hand from a hosting facility manager. I'm pretty sure you use your business tax id, either when paying the taxes or the next time you order. Sorry I can't be more help, but try putting a call through to the cbsa.

Good luck

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!