Crowdsale kademeli olarak ilerliyor. Şuan presale sonrası ilk aşaması başladı.
Satılan toplam OPT görülebilir.
http://opus-foundation.org/crowdsale.html 1 ETH=8000 OPT yani 1000+ bonus olarak geliyor birim fiyatı an itibariyle 208 usd ether olduğuna göre 0.026$ ortalama 1k satoshi
İlk aşama 6 gün sonra bitecek sonrası 7500 opt ve son olarak 7000 bonussuz standart olacak.
Ek olarak satılmayan tokenler yakılacak..
Aldığı toplam ether yatırımını takip edebilirsiniz.
https://etherscan.io/address/0x1426c1f91b923043f7c5fbabc6e369e7cbaef3f0 Bir başka pahalı İco daha.0,24$ birim opus fiyatı.900m toplam coin.
Pek bilgi sahibi olmadığım teknolojiler var bayağı zorlandım yanlış anlamadıysam peer to peer olacak interplanetary ile tamamen merkezsiz olacak.
bu tip icolar çok çıktı ama kimse müzikli şeylerle ilginemiyor. zaten merkezide olmayacak çünkü zincire müzikleri yükleyemezsiniz sonuç olarak gene bir hdd içinde kalacak yani bir server içerinde durmak zorunda. amatör şarkıcıların haklarını koruyacağız falan deniyor ama bence zor bir alt yapı
Piyasa dediğiniz gibi vaat ettiklerini gerçekleştirmeyen iki grafik tanıtımla süsleyen icolarla kaynıyor fakat opus projesi demo ve whitepaper ile gayet profesyonel duruyor.
Demek istediğim adamlar gerçekten emek vermişler
tabi hepsine şüpheyle yaklaşmak gerek neyin ne olacağı belli olmuyor.
yani muhtemelen farkli bir konu bulalim da bir ico cikaralim ondan sonrasina bakariz fikriyle ortaya cikmiş bir proje olabilir. onun haricinde tabi beklemek gerekli her proje en başinda gerçekten bir scam adayimidir sorusunu getiriyor aklima sanki biraz öyle olmuş. yaparsa roadmap'ini scam değil onun haricinde vaatler gerçekleşmeyince scam oluyor. voise token var piyasada ilgili başlıkla alakali proje sunup yatirim toplayan ico fiyati neydi bilmiyorum ama ben sosyal medyasina girmiştim 50 voise token vermişlerdi. geçenlerde bunlardan bir cacik olmayacak satayim dedim tanesi 1 dolardan sattim. dün gördüm şok oldum 6 dolara kadar yükselmişti. şuan da bile 5.5 usd seviyelerinde seyrediyor. ne yaptilar bir şey mi sundular da o kadar sıçrama yapmiş inanin bilmiyorum ama bu cryptopara dünyasi cok ilginç.