sbogovac
Legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
|
|
September 14, 2017, 07:26:54 AM |
|
Kina zabranjuje bitcoin barem od 2013. po nekoliko puta godišnje samo da bi za dva tjedna ispalo da ipak neće. Ne razumijem kako nakon toliko vremena ljudi i dalje padaju na to. Budi sretan sto ljudi (a pogotovo Kinezi) "padaju na to". Pa kako inace da jos kupimo malo povoljnije BTC... ?
|
0x7442A5c37E513D335F53843cD20c00F77eAC7867
|
|
|
balerina
Newbie
Activity: 59
Merit: 0
|
|
September 14, 2017, 05:32:14 PM |
|
Sad kad je pala vrednost koina, sta se vise isplati kupiti bitkoin ili etherijum?
|
|
|
|
Cane1989
|
|
September 15, 2017, 04:37:16 PM |
|
Zanima me sta vase bolje polovice kazu na rigove po kuci koji svijetle i griju u ovo ljetno doba..... ili mozda i one imaju svoje rigove Dok god ti rigovi donose $, nema nista protiv. Bas joj godi.
|
|
|
|
castiel0504
Full Member
Activity: 266
Merit: 109
Ultra Mega Giga Super Cool Flying Oposum!
|
|
September 20, 2017, 07:10:37 PM |
|
Sad kad je pala vrednost koina, sta se vise isplati kupiti bitkoin ili etherijum?
Najlakse bi ti bilo, da ne moras da brines o menjanju pool-ova, ili sta trenutno mine-ujes i sa cime, da probas nicehash.com, mine-uje altcoin, a placena si u bitcoin, ako ti nije problem, ili ne zelis da sakupljas altove
|
|
|
|
dadesu
|
|
September 21, 2017, 04:13:13 AM |
|
Ethereum trenutno po meni ima veci potencijal procentualno za rast od bitcoina. Uvek koini mogu i da iznenade, al je daleko veca sansa da ce eth vise skociti od btca. A jos se priblizava veliki fork na eth iz dva dela tako da definitivno eth.
|
|
|
|
Darkslix
|
|
September 28, 2017, 12:22:21 PM |
|
Primetio sam da se sve viže žena interesuje za majning, ako provale kako da se osamostale neće biti dobro za planetu :-D
|
|
|
|
Darkslix
|
|
September 28, 2017, 12:39:52 PM |
|
Izumreće ljudska rasa ako one počnu da kopaju a propašće i nemačka ekonomija :-D
|
|
|
|
Doovla
|
|
September 28, 2017, 04:32:53 PM |
|
Što jednostavnije i funkcionalnije = žene Samo "pametnim" i logičkim stvarima im možeš pobeći..
|
|
|
|
balerina
Newbie
Activity: 59
Merit: 0
|
|
October 03, 2017, 11:53:49 AM |
|
Zene koje shvate kako funkcionise rudarenje i svet kripto valuta mogu da se osamostale, ali muskarci bi trebali da podrze svoje zene i da ih usmere na dobar put.
|
|
|
|
Daniel91
Legendary
Activity: 3374
Merit: 1824
|
|
October 03, 2017, 02:44:21 PM |
|
Zene koje shvate kako funkcionise rudarenje i svet kripto valuta mogu da se osamostale, ali muskarci bi trebali da podrze svoje zene i da ih usmere na dobar put.
Mislim da je to obostrano i da žene trebaju podržavati svoje muškarce i muškarci svoje žene. Stvorena je fama da su žene glupe i nesposobne i da ne mogu razumijeti što je bitcoin ali to nema veze sa stvarnošću. Rekao bih da je prava istina da žene nemaju dovoljnu podršku i pomoć jer ih se u startu podcjenjuje i omalovažava. Kada žena dobije pravu priliku, onda pokaže ''što zna'', i to u bilo čemu, ne samo u bitcoinu ili virtualnim valutama, miningu...
|
|
|
|
mamaxi
|
|
October 03, 2017, 04:32:02 PM |
|
Ne bih se slozio sa konstatacijom da isto leze neki poslovi i muskarcima i zenama. Ima tu dosta i razlika, a vestacki se forsira nesto sto bas u praksi nije tako dobro. Al naravno treba zena da ima i u ovom poslu, a samim tim sto ih je malo znaci da im ovo bas i ne lezi.
|
|
|
|
Darkslix
|
|
October 05, 2017, 10:29:07 AM |
|
Tu se potpuno slažemo, ja to radim već dugi niz godina ali nekima jednostavno ne može da se pomogne jer to same ne žele, vole da budu žrtve i da pate.
|
|
|
|
bubislav (OP)
Full Member
Activity: 395
Merit: 102
World's First Crowd Owned Cryptocurrency Exchange
|
|
October 06, 2017, 08:29:04 PM |
|
Svi koji ne rade HODL pate manje vise hahahah osim ako ne upiknu neki full los coin ali svi manje vise koje upiknes ce nakon nekog vremena rast
a alati koje koristis za to su zdrav razum i malo osjecaja
|
|
|
|
dadesu
|
|
October 07, 2017, 08:02:32 AM |
|
Svi koji ne rade HODL pate manje vise hahahah osim ako ne upiknu neki full los coin ali svi manje vise koje upiknes ce nakon nekog vremena rast
Za to upiknut treba jako puno živaca. Al generalno se slažem šta god se sačeka zarada je lepa. Zato treba raditi HOLD što više
|
|
|
|
Doovla
|
|
October 07, 2017, 09:29:24 AM |
|
Idealna prilika da sačuvaš svoj wallet
|
|
|
|
dado7
|
|
October 07, 2017, 01:13:16 PM |
|
Nemamo rig, ali moja žena kaže da je to baš cool, ona je veći tech-freak od mene.
|
|
|
|
Darkslix
|
|
October 10, 2017, 05:02:22 PM |
|
Bubislave mislim da bi trebao da promeniš nick na vopislav to je nekako prikladnije u ovim majnerskim terminima
|
|
|
|
sibisi666
|
|
October 10, 2017, 09:26:36 PM |
|
Nemamo rig, ali moja žena kaže da je to baš cool, ona je veći tech-freak od mene.
Auu, pa ti si srecan covek onda, obicno su zene operisane od tehnike, i moras im po 100X objasnjavati kako i sta i gde onda znas sta treba dqa joj kupis za 8. mart umesto cveca kupi joj rig sa 4 karte
|
|
|
|
dadesu
|
|
October 10, 2017, 11:43:26 PM |
|
Ma šta četri, ako je tech-freak zaslužila je odma 6 gpu mašinu Ja bi mojoj sigurno već kupio da nije sama sebi uzela
|
|
|
|
mamaxi
|
|
October 11, 2017, 07:40:25 AM |
|
Mislim da bas i nije pametno da zena u ovo ima previse uvdi. Nekad ce je povuci soping tura pa ce biti problema Ja mojoj kazem 10% od prihoda i svi sretni
|
|
|
|
|