Matrix3
|
|
October 11, 2017, 09:32:46 AM |
|
Malo sam "protrčao" po ovom postu i koliko vidim jako malo žena komentariše temu, a momci su se baš "raspucali". Pitam se pitam, šta bi bilo da dođe neka "baba grdana" ili "gospođa X" da li bi smo bili tako "hrabri" Šalim se, u principu se slažem sa predhodnicima i sa ženama kao i sa karticama moraš biti oprezan. Meni je super sa karticom sve do desetog u mesecu kad moram da "pokrijem" minus u banci, a slično je i sa ženom dok ne zatraži ovo ili ono ... naravno money, money ...
|
|
|
|
maka53
Newbie
Activity: 49
Merit: 0
|
|
October 11, 2017, 09:41:00 AM |
|
Relativno sam nov na ovom polju, al cu se truditi da postujem principe iskusnijih kolega Znaci zeni ni rec o prihodima, ili maksimalka 10 posto ko sto rece kolega
|
|
|
|
balerina
Newbie
Activity: 59
|
|
October 11, 2017, 10:51:24 PM |
|
Ako bi vecina muskarca bili dobri ucitelji i motivatori sigurna sam da bi onda bilo i vise zena na ovom forumu. Bila bi to uzajamna sreca. U cemu je problem, da li zene stvarno rudarenje uopste ne zanima ili muskarci nisu voljni da im pomognu?
|
|
|
|
sbogovac
Legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
|
|
October 12, 2017, 06:52:22 AM |
|
Ako bi vecina muskarca bili dobri ucitelji i motivatori sigurna sam da bi onda bilo i vise zena na ovom forumu. Bila bi to uzajamna sreca. U cemu je problem, da li zene stvarno rudarenje uopste ne zanima ili muskarci nisu voljni da im pomognu?
E pa sad zaista! Opet zrtva, zar ne?!? Posto su muskarci poznati po tome kako muskarac muskarcu pomaze... uopste nisu kompetativni.
|
0x7442A5c37E513D335F53843cD20c00F77eAC7867
|
|
|
balerina
Newbie
|
|
October 12, 2017, 02:07:13 PM |
|
E pa sad zaista! Opet zrtva, zar ne?!? Posto su muskarci poznati po tome kako muskarac muskarcu pomaze... uopste nisu kompetativni. Muskarci su ti koji se zale na sopinge i kako moraju sve cuvati u tajnosti da zene ne saznaju koliko oni zaradjuju.
|
|
|
|
sbogovac
Legendary
|
|
October 12, 2017, 05:15:39 PM |
|
E pa sad zaista! Opet zrtva, zar ne?!? Posto su muskarci poznati po tome kako muskarac muskarcu pomaze... uopste nisu kompetativni. Muskarci su ti koji se zale na sopinge i kako moraju sve cuvati u tajnosti da zene ne saznaju koliko oni zaradjuju. Mene to uopste nisi cula da radim. Naprotiv... Ali ponovo izigravas zrtvu...
|
|
|
|
balerina
Newbie
|
|
October 12, 2017, 07:42:17 PM |
|
E pa sad zaista! Opet zrtva, zar ne?!? Posto su muskarci poznati po tome kako muskarac muskarcu pomaze... uopste nisu kompetativni. Muskarci su ti koji se zale na sopinge i kako moraju sve cuvati u tajnosti da zene ne saznaju koliko oni zaradjuju. Mene to uopste nisi cula da radim. Naprotiv... Ali ponovo izigravas zrtvu... Muskarci mnogo cesce izigravaju zrtve i glume neke uloge, da im se ne bi slucajno povredio ego. Ali ko voli neka izvoli
|
|
|
|
sbogovac
Legendary
|
|
October 13, 2017, 07:34:32 AM Last edit: October 13, 2017, 08:03:14 AM by sbogovac |
|
E pa sad zaista! Opet zrtva, zar ne?!? Posto su muskarci poznati po tome kako muskarac muskarcu pomaze... uopste nisu kompetativni. Muskarci su ti koji se zale na sopinge i kako moraju sve cuvati u tajnosti da zene ne saznaju koliko oni zaradjuju. Mene to uopste nisi cula da radim. Naprotiv... Ali ponovo izigravas zrtvu... Muskarci mnogo cesce izigravaju zrtve i glume neke uloge, da im se ne bi slucajno povredio ego. Ali ko voli neka izvoli U pravu si. Za sve ostale: uspjesni ljudi (M/Z) se lako daju prepoznati po tome sto su asertivni i prihvacaju odgovornost.
|
|
|
|
maka53
Newbie
|
|
October 13, 2017, 03:33:20 PM |
|
Danas malo ko prihvata odgovornost bez obzira na pol, vise se kriju iza roditelja.
|
|
|
|
petaelite
Newbie
Activity: 52
|
|
October 14, 2017, 06:00:24 AM |
|
Žene su po meni bolje za rudarenje, savesnije vode brigu o svemu. Jedino sto po okruženju vidim da im je berza veliki problem jer malo koja sme da čeka cenu. Uglavnom se ide na prodaj sve i odmah bez ikakvog čekanja.
|
|
|
|
divokozaa
Newbie
Activity: 31
|
|
October 14, 2017, 08:03:06 AM |
|
Danas malo ko prihvata odgovornost bez obzira na pol, vise se kriju iza roditelja.
o tome bi mogli do prekosutra.. koliko vecina njih nije stanju da nauci nesto novo, jer je lakse ogrebati se od roditelja koji imaju... jedino pitanje: sta ce posle kada njih ne bude bilo ?
|
|
|
|
caissa
Newbie
Activity: 20
|
|
October 14, 2017, 09:51:17 AM |
|
Ova tema je uvek aktuelna, kao sto je i :)pitanje sta je bilo pre jaja ili pile
|
|
|
|
petaelite
Newbie
Activity: 52
|
|
October 14, 2017, 12:51:22 PM |
|
Ma ljudi gde se latiste corava posla, ne diraj zene jer ste obrali bostan
|
|
|
|
Daniel91
Legendary
Activity: 3374
Merit: 1824
|
|
October 14, 2017, 01:21:13 PM |
|
Ma ljudi gde se latiste corava posla, ne diraj zene jer ste obrali bostan Ovdje mogu dijeliti komentare o ženama jer ih štiti ''anonimnost''. Pitam se da li se i u stvarnom životu usude ''dijeliti'' ovakve komentare o ženama pred svojim ''boljim'' polovicama Neki su možda manji od ''makovog zrna''.
|
|
|
|
mamaxi
|
|
October 14, 2017, 04:55:50 PM |
|
Pa velika vecina nas je manja od makovog zrna Zato i postoje ovkvi forumi da glumimo velike muskarce
|
|
|
|
zaja6799
Newbie
Activity: 39
|
|
October 14, 2017, 05:38:27 PM |
|
|
|
|
|
|
maka53
Newbie
|
|
October 14, 2017, 07:24:55 PM |
|
Nije ovo ni tako jeftin posao, videcu ja bolje da ulazem u asic minere. Samo do njih je kako vidim dosta tesko doci.
|
|
|
|
castiel0504
Full Member
Activity: 266
Merit: 109
Ultra Mega Giga Super Cool Flying Oposum!
|
|
October 16, 2017, 10:43:00 AM |
|
Nije ovo ni tako jeftin posao, videcu ja bolje da ulazem u asic minere. Samo do njih je kako vidim dosta tesko doci.
Ah i know pain my friend. Cekam nekoliko dana da mi stigne kartica, da kupim bitcoin cash da narucis S9, i sada nestalo je iz prodaje, nekoliko dana je bilo otvoreno . Sada moram da cekam sledeci batch
|
|
|
|
DI_TE
Newbie
Activity: 27
|
|
October 16, 2017, 10:06:55 PM |
|
A zasto bi nam smetali, kada nam samo dobro donose? Ali, ja pristajem samo ako se redovno ciste i brise se prasina ispod njih.
|
|
|
|
|