Stephaigo
Member
Activity: 117
Merit: 10
|
|
November 01, 2017, 12:29:57 AM |
|
Treba biti strpljiv, ne srljati i kockati se jer to moze biti i put u propast.
|
|
|
|
Darkslix
|
|
November 01, 2017, 03:28:15 PM |
|
Drago mi je da se sve više žena interesuje za rudarenje i da počinju da shvataju da je to jednako teško ili lako za oba pola :-D
|
|
|
|
divokozaa
Newbie
Activity: 31
Merit: 0
|
|
November 01, 2017, 04:36:13 PM |
|
Drago mi je da se sve više žena interesuje za rudarenje i da počinju da shvataju da je to jednako teško ili lako za oba pola :-D
pa realno i jeste tako 😆 skroz si u pravu, ali... interesantno je sto zene to i ne interesuje toliko, nego - sto jednostavnije, to bolje... naravno, ne mislim na sve žene, ali pretežno 😃
|
|
|
|
TrafalgaLaw
Member
Activity: 81
|
|
November 02, 2017, 01:53:08 AM |
|
Bolje se koncentriši na skupljanje činova i traženje nekog novog koina koji ima sličnu kampanju, a to zna da potraje. Zato se u međuvremenu baci na kopanje jer ono je osnova svega i sve se kroz mining sazna.
|
|
|
|
Miner4ever
|
|
November 02, 2017, 06:08:18 AM |
|
Bolje se koncentriši na skupljanje činova i traženje nekog novog koina koji ima sličnu kampanju, a to zna da potraje. Zato se u međuvremenu baci na kopanje jer ono je osnova svega i sve se kroz mining sazna. Tu si u potpunosti u pravu, bez mininga nema mnogo znanja i uglavnom se jako sporo napreduje. Al ako si u miningu i jos poznajes i komuniciras sa sto vise rudara, e to je onda dobitna kombinacija za vrlo lep poslic. A i sam mining kolko god da placu da je lose je vrlo dobar ako pratis to sto treba da pratis. Evo ja na dubaiu bas jako lepo zaradio, a vecina ni ne zna da taj koin postoji.
|
|
|
|
Stephaigo
Member
|
|
November 04, 2017, 02:30:21 AM |
|
Moraš paziti i akaunt da ti je stariji od 12tog jula jer i u tom slučaju si off.
|
|
|
|
maka53
Newbie
Activity: 49
|
|
November 04, 2017, 06:35:11 PM |
|
Moraš paziti i akaunt da ti je stariji od 12tog jula jer i u tom slučaju si off.
Koji airdop je u pitanju?
|
|
|
|
cryptojedi
Newbie
Activity: 41
|
|
November 06, 2017, 05:36:33 AM |
|
Ha, Ha, Ha. Moja je postala holder, i ne budi se da ima svoj crypto novcanik.
A rigove brate izmjesti van kuce, nemoj da nerviras bolju polovinu.
|
|
|
|
petaelite
Newbie
Activity: 52
|
|
November 06, 2017, 05:17:20 PM |
|
Za zene su kartice nesto sto smeta i pravi buku, i dize prasinu. Ne pomazu tu ni pare
|
|
|
|
natspace01
Jr. Member
Activity: 66
Merit: 5
|
|
November 06, 2017, 05:25:38 PM |
|
A da znas da ima u tome i istine dosta. Znam par njih koji su zbog zena ovo batalili, sad jedu svoje testise
|
https://deeponion.org/apply.php?ref=1216868 DeepOnion ⚡ Anonymous & Untraceable Cryptocurrency ⚡ Join DeepOnion Team NOW! ⚡
|
|
|
Stephaigo
Member
|
|
November 07, 2017, 09:46:01 AM |
|
Taj luk vam nije loš al ima baš puno pravila koja se moraju ispoštovati. Brate pa ko može izdržati do kraja godine da ga ne dira kad i ovako meni dovoljna lova.
|
|
|
|
mamaxi
|
|
November 07, 2017, 10:46:04 AM |
|
Po novim pravilima ne moras cekati ni dan. Mozes prodati kad god zelis. Jedina je kvaka sto ako imas manje koina manje ces dobiti u sledecem airdropu. Pa ko voli nek izvoli. A i dobra je stvar jer ima i mali airdrop i tamo se bas lako moze isto zaraditi pisajuci ko mi ovde, sa razlikom da se tamo placa ovo
|
|
|
|
Stephaigo
Member
|
|
November 08, 2017, 12:42:59 AM |
|
Pa vidim ja da ce ova jesen biti u znaku luka Smiley jao najgore mi je kad napisem sta sam mislio a nemam dovoljan broj karaktera da bi post bio validan. E, da zene bi mogle isto na pijacu po luka... ipak je ova tema vezana za njih
|
|
|
|
dadesu
|
|
November 08, 2017, 06:00:25 AM |
|
Oped se u temu zene i kartice ubacio lukac Izgleda taj luk ima neke veze sa zenama, sa karticama bas slabo Nego mnogi ljudi podcenjuju sam luk jer se trnutno uglavnom besplatno deli i nije tako pozeljan ko btc, eth ili neki coini na ceni. Ako devloperski tim odradi posao kao sto je zacrtano i obecano vredece on jako mnogo sigurno. Sve je veca potraznja za ovakvih koinima, a devovi ce implementirati sve najnovije tehnologije iz kriptosveta, sve sto donosi masu.
|
|
|
|
kingofebtc
Newbie
Activity: 13
|
|
November 09, 2017, 10:14:06 AM |
|
Ja volim jedno i drugo
|
|
|
|
GregorWar
Member
Activity: 85
|
|
November 09, 2017, 01:06:27 PM |
|
|
|
|
|
petaelite
Newbie
Activity: 52
|
|
November 10, 2017, 10:17:50 AM |
|
I dobro da ništa ne zna. Kolega ženi sve ispričao i sad mu mira ne da. Te što nisi prodao ona, što ne prodaš sve samo gubiš... Za miran san što manje da zna
|
|
|
|
kingofebtc
Newbie
Activity: 13
|
|
November 10, 2017, 12:45:28 PM |
|
I jedno i drugu je mnogo vruće kada pipnem
|
|
|
|
Stephaigo
Member
|
|
November 16, 2017, 12:34:52 AM |
|
Hvala puno, bas mi je drago sto zelite pomoci.
|
|
|
|
Juliaathbmv
Newbie
Activity: 54
|
|
November 17, 2017, 12:52:39 PM |
|
Primetio sam da se sve viže žena interesuje za majning, ako provale kako da se osamostale neće biti dobro za planetu.
|
|
|
|
|