kriptom (OP)
|
|
July 18, 2017, 12:24:09 PM |
|
ZRX tokeni başlatma tarihini ve ayrıntılarını duyurmaktan heyecanlıyız. Katkıda bulunanların, 9 Ağustos - 12 Ağustos tarihleri arasında zorunlu bir kayıt işlemi yapmaları gerekecek. Kayıtlı katkıda bulunanlar daha sonra 15 Ağustos'tan itibaren token lansmanına katılabilirler. (White List kayıt olmasan ICO ya giremeyeceğiz anlaşılan). Ayrıntılı kayıt ve katkı talimatları Ağustos başında yayınlanacak.
Projeye destek veren projeler :
Sadece bilgilendirme amacı taşıyan bir başlıktır. Herhangi bir maddi beklentiden açılmamıştır.
|
|
|
|
Turkoin
|
|
July 18, 2017, 01:44:11 PM |
|
güzel proje olacak gibi. ispanyadan, avrupadan, asyadan, rusyadan çıkan projelerin global desteğini almak önemli. bounty olsaydı keşke. umarım yeni nesil fork,mork, hack mack gibi dolandırıcılık olmaz. coininiz bol olsun.
|
|
|
|
turquaise
|
|
July 22, 2017, 03:43:47 AM |
|
bunlar sanırım hep iç içe geçmeli projeler. ethereumu uçuracaklar gibi en sonunda. bütün takımlar birbiriyle bağlantılı. 0xproject, augur, aragon vs vs hepsi ortak proje yapıyor. hoşuma gitti bu proje.
|
|
|
|
Aydinizm
|
|
July 22, 2017, 04:02:40 AM |
|
Takip etmekte fayda var. Bilgilendirme için teşekkürler.
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
July 22, 2017, 06:01:07 AM |
|
Iyide erc20 tokenlerinin transferleri zaten hizli ustune birde segwit gecirirlerse bu projeye ne ihtiyac kalacak.
|
|
|
|
Cashcash
Sr. Member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
August 04, 2017, 09:06:22 AM |
|
Haftaya çarşamba günü white list kayıtları var yanlış bilmiyorsam. Bu ay içindeki en güvendiğim ICO bu.
|
|
|
|
SuperCryptoMan
|
|
August 04, 2017, 03:48:35 PM |
|
Beklediğim icolardan birisi. Tesekkurler bilgilendirme için. Kayıt oluruz şartlar bu ise
|
|
|
|
thefunkybits
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
|
|
August 04, 2017, 05:43:33 PM |
|
bende bu ico ya girmeyi düşünüyorum ve takibe aldım bu aydaki en sağlam ico lardan biri olacağını düşünüyorum gerekli yatırımı kolayca toplayacaktır
|
|
|
|
sepely
Member
Activity: 115
Merit: 100
|
|
August 04, 2017, 06:00:39 PM |
|
ön kayıt ve hard cap nasıl ayarlayacaklar acaba bu işi. ön kayıtta mı ne kadar yatırım yapaacağını soracaklar acaba? çok değişik bir ICO olacak gibi.
|
|
|
|
Monkey1
|
|
August 04, 2017, 06:02:41 PM |
|
ön kayıt ve hard cap nasıl ayarlayacaklar acaba bu işi. ön kayıtta mı ne kadar yatırım yapaacağını soracaklar acaba? çok değişik bir ICO olacak gibi.
Cofoundit Icosunda olduğu gibi 15 white list' e kayıt olanların yatırımlarını alabilirler . Sonra 16 sında kayıt olmayanları .
|
|
|
|
CoinSpeculator
|
|
August 04, 2017, 08:06:18 PM |
|
bu da sessiz ve derinden giden projelerden yine herkes aaa diyecek borsalara düştüğünde. bountysi olmadığı için sarmamış kimseyi ama arkasında coinbase var.
|
|
|
|
dakota neat
|
|
August 04, 2017, 09:00:02 PM |
|
bu çalışma şuanda iyi olacak diye düşüüyorum ama uzun vadede daha etkili olucaktır çünkü kradi kartı gibi ödemelerde işlem hızı aşırı önemli bir ödeme yaptığınızda anında karşı tarafa transfer olması iyi olucak.
|
|
|
|
tlcash
|
|
August 04, 2017, 10:15:20 PM |
|
Proje güzel gibi duruyor. Takibe alın derin ben. Pişman etmez diye düşünüyorum. Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler.
|
|
|
|
Monkey1
|
|
August 04, 2017, 11:36:50 PM |
|
En mantıklısı White liste adını yazdırıp ayın 15 inde bekle ve gör politikası uygulamak . Ne kadar yatırım alacak veya site nin hacklenme durumuna karşı.
|
|
|
|
valley365
|
|
August 05, 2017, 02:18:21 AM |
|
bunlar sanırım hep iç içe geçmeli projeler. ethereumu uçuracaklar gibi en sonunda. bütün takımlar birbiriyle bağlantılı. 0xproject, augur, aragon vs vs hepsi ortak proje yapıyor. hoşuma gitti bu proje.
Ethereum uçacak orası kesin. Bu gibi projeler sayesinde olur, bu gibi girişimler yardımcı olur. Zaten Bitfinex' de Ethfinex' i açıkladı. Çok mutlu olduğum bir haberdi. ERC20 tokenleri bir nebze değerine kavuşturabilecek bir girişim oldu. https://www.bitfinex.com/ethfinex
|
|
|
|
grkms
|
|
August 05, 2017, 06:39:34 AM |
|
En mantıklısı White liste adını yazdırıp ayın 15 inde bekle ve gör politikası uygulamak . Ne kadar yatırım alacak veya site nin hacklenme durumuna karşı.
Coindash mevzusundan sonra bu proje de öyle bir hacklenme veya ihmarkarlık yaşanacağını sanmıyorum açıkcası .
|
|
|
|
Killermoney35
|
|
August 05, 2017, 10:12:44 AM |
|
projeye yatırım yapmak isteyen çok ve beklentiler yüksek. bende iyi olacağını düşünüyorum azda olsa yatırım yapacağım buna sonradan pişman olmayayım. hem dump da yemez sanırım bounty falan olmadığı için
|
|
|
|
PokerStein1
|
|
August 05, 2017, 10:46:21 AM |
|
Bende yaklasik 1 aydir falan bu projeyi bekliyorum , saglam bir proje olacagina inaniyorum gerci su siralar cok fazla ico`ya girdim ve hepsi en az 1 yil beklemem gereken projeler ama bakalim neler olacak. Bundan sonra kin token`a girerim dahada ico girmem kolay kolay.
|
|
|
|
temmuz
|
|
August 05, 2017, 11:16:34 AM |
|
Ben whitelist basvurdum ne zaman girebilcegiz icosuna basvurdum öyle kaldı mail geldi onayladim o kadar. Anladığım kadarıyla da whitelist sadece kayıt olanlar içi girecek ki saçma geldi bana yada zaten adamlar balinaların ayarladı isterseniz girin gibi bi şey demeye çalışıyor .
|
|
|
|
PAKYU
|
|
August 05, 2017, 04:07:51 PM |
|
Ben whitelist basvurdum ne zaman girebilcegiz icosuna basvurdum öyle kaldı mail geldi onayladim o kadar. Anladığım kadarıyla da whitelist sadece kayıt olanlar içi girecek ki saçma geldi bana yada zaten adamlar balinaların ayarladı isterseniz girin gibi bi şey demeye çalışıyor .
daha başlamadı ki nasıl başvurdunuz? yanlış siteye üye olmayın sakın? 9'unda başlıyor whitelist başvuruları.
|
|
|
|
|