Bitcoin Forum
October 22, 2017, 07:41:06 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: WTB > Jasa Re-audit Akun twitter  (Read 178 times)
ICOLovers
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


Genesis Vision ICO starts on 15.10.2017


View Profile
July 18, 2017, 01:12:58 PM
 #1

Buat agan2 yang ada jasa Re Audit twitter account Mohon posting disini yah beserta harganya.
Pembayaran lewat BTC yah gan

Genesis Vision — Decentralized platform for trust management
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰INVEST▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰  
  Twitter Facebook ICO starts on 15.10.2017 Telegram Medium  ●
1508701266
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508701266

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508701266
Reply with quote  #2

1508701266
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508701266
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508701266

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508701266
Reply with quote  #2

1508701266
Report to moderator
Vesperion
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308


View Profile
July 19, 2017, 08:58:17 AM
 #2

Buat agan2 yang ada jasa Re Audit twitter account Mohon posting disini yah beserta harganya.
Pembayaran lewat BTC yah gan
Nih kemari aja gratis https://bitcointalk.org/index.php?topic=2013863.0 tapi kalo berkenan ya kasi tip aja buat OPnya.


Don't dwell on what went wrong
Instead, focus on what to do next
Spend your energies on moving forward toward finding the answer.
ICOLovers
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


Genesis Vision ICO starts on 15.10.2017


View Profile
July 20, 2017, 06:21:17 AM
 #3

Buat agan2 yang ada jasa Re Audit twitter account Mohon posting disini yah beserta harganya.
Pembayaran lewat BTC yah gan
Nih kemari aja gratis https://bitcointalk.org/index.php?topic=2013863.0 tapi kalo berkenan ya kasi tip aja buat OPnya.



thanks banget gan, ternyata ada yang gratisan, hampir saja pake jasa bayar kartu kredit $3.5
kalo gitu trit ane lock deh, udah dapet, makasih ya bro sekali lagi.

Genesis Vision — Decentralized platform for trust management
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰INVEST▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰  
  Twitter Facebook ICO starts on 15.10.2017 Telegram Medium  ●
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!