AlyattesLydia
|
|
August 16, 2017, 06:01:59 AM |
|
Waves konusunda tereddüt yaşamayın, Sasha ismi gereği de bu projenin fail olmasına izin vermeyecektir. Yeni gui ile birlikte en az 10$ olur.
|
|
|
|
serciok
Newbie
Activity: 6
Merit: 0
|
|
August 16, 2017, 08:13:14 AM |
|
Sayın konu sahibi elinizde kaç maliyetten kaç waves var ? isterseniz özelden yazın , alalım sizin de maliyeti bekleme derdiniz olmasın.
|
|
|
|
ferhat1242 (OP)
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
August 16, 2017, 09:56:29 AM |
|
Sayın konu sahibi elinizde kaç maliyetten kaç waves var ? isterseniz özelden yazın , alalım sizin de maliyeti bekleme derdiniz olmasın.
6-7 $ civarlarında girmiştim , tonlarca iyi habere rağmen bir daha çıkamadı umarım çıkarda rahatlarız artık.
|
|
|
|
jednostka
|
|
August 16, 2017, 10:13:54 AM |
|
Ethereum Classic'in balon olduğu konusunda kesinlikle bir haklılık payınız var. Piyasada ki ilk 20'de ki conilerin fiyatları 1 ağustostan öncesine göre öyle ya da böyle bir miktar artış geçirdi. Ama bizim ETC yerinde saymayı bırak fiyatı da geriledi. Bakalım ileri de ne göstericek bize.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
August 16, 2017, 10:14:39 AM |
|
etc de ıyıce uyuz etmeye basladı. herkes %20 artıo bu dusuyo aq. neysekı malıyet cok dusuk hala 13x deyız dolar bazlı.
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
August 16, 2017, 10:33:04 AM |
|
Ben artık elimdekilerin 500 kadarını verdim küfür ede ede zamanında 25+ dolardan verçedik şimdi 13$ seviyesinden verdim btc ye geçtim bu kadar süründürülen başka coin oldumu bilmiyorum ama waves ve etc resmen kuruttu beni
|
|
|
|
ferhat1242 (OP)
Sr. Member
CAT.EX Exchange
|
|
August 23, 2017, 07:16:16 AM |
|
Paranızı boka yatırın bu SHITTT coinlere yatrmayın.Ekipleride yalancı , vaat ettikleri şeylerde yalan , zamanlamalarıda tutmuyor , bomboş ikiside tam bir tuzak !!
|
|
|
|
DarkXen
|
|
August 23, 2017, 07:25:09 AM |
|
bu nasıl bir konu hala yazılıyor mu ? yok yani anlamıyorum yorumunuzu yapmışsınız dönüp dönüp buraya yazıyorsunuz siz yazdıkça çıkacaksa yazın sonuna kadar. Sizi bu kadar bunalttıysa uygun bir yerden verin gitsin hem siz rahat edin hem biz tekrar tekrar aynı şeyleri okumayalım. Waves bende uzun vade ne olursa olsun. Etc de istediğim fiyata gelince satıcam acelem yok.
|
|
|
|
lBenhuRl
Member
Activity: 79
Merit: 10
|
|
August 23, 2017, 07:41:05 AM |
|
Paranızı boka yatırın bu SHITTT coinlere yatrmayın.Ekipleride yalancı , vaat ettikleri şeylerde yalan , zamanlamalarıda tutmuyor , bomboş ikiside tam bir tuzak !!
Bir kaç yıl sonra yine buralarda ol, sakın kaçma
|
|
|
|
simetri
|
|
August 23, 2017, 07:54:38 AM |
|
Arkadaşlar birkaç yıl sonrasını kimse göremez sadece tahminler vardır. Burada birçok arkadaşın waves'e gönül bağı kurduğunu görüyorum. Finans piyasasında gönül bağı hata olur. Yakın zamanda birçok düzgün coin pump yeyip %30-%60 kazandırdı. Waves ise yerinde sayıyor. Pişman olan arkadaşların pişmanlık sebebinin bu olduğunu tahmin ediyorum.
Waves'i savunanlar hep uzun vadede savunuyor ama pişman olanlar kısa vadeli karların kaçmasına üzülüyor.
|
|
|
|
Jackling
|
|
August 23, 2017, 07:57:10 AM |
|
coine aşık olanları bende anlamıyorum.apple fan boyları gibi gelliyorlar gözüme. sürekli olumsuz mesaj yazan arkadaslarıda anlamıyorum tamam hocam soyledin fikrini bitti gitti.seni dinleyip hak verenlerde oldu karşı tez koyanlarda.uzatmanın bi manası yok.
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
August 23, 2017, 08:01:27 AM |
|
ben bir waves aşığıyım o zaman 60 cent maliyetle aldığım wavesçiklerimle çok güzel bir gönül bağımız var, bikaç yıl elimde tutmayı düşünüyorum, hedeflediğim bir fiyat var oraya gelince de öldürürm sevdiğimi. 2 dolar maliyetli etc lerimi 20 dolardan uçurduğum gibi. siz fanlıkla yatırımcılığı tam ayırt edememişsiniz i love you waves
|
|
|
|
umutdmrx
Member
Activity: 104
Merit: 10
|
|
August 23, 2017, 09:28:48 AM |
|
elimdeki wavesleri henuz satmadim pisman degilim ancak tek endisem yeni icosu biten arkasina Cin ve Neo destegi alan loopring , Wavesin ciddi bir rakibi var. Ufak biraz yatirim yaptim ona da lakin binance gibi kullanisli ve pratik bir ara yuz olusturup direk merkezsiz borsa olarak piyasaya girerse , wavesin butun planlari alt ust edebilir. Bir an once wavesin artik dogru duzgun sekilde dex guncellemesini piyasaya sunmasi gerekli, kac ay oldu ortada daha 2FA yok.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
August 23, 2017, 09:35:50 AM |
|
ben bir waves aşığıyım o zaman 60 cent maliyetle aldığım wavesçiklerimle çok güzel bir gönül bağımız var, bikaç yıl elimde tutmayı düşünüyorum, hedeflediğim bir fiyat var oraya gelince de öldürürm sevdiğimi. 2 dolar maliyetli etc lerimi 20 dolardan uçurduğum gibi. siz fanlıkla yatırımcılığı tam ayırt edememişsiniz i love you waves ıkısıde pısmanlık satın gıtsın sonra ağlama yok ama.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
August 23, 2017, 09:42:08 AM |
|
bu ikisinin derdi, balinaların yeterince toplamamış olmaları, sürekle fiyat baskılanıyor, ama bi yere kadar, ikisindende portföyümde var, gayettte karlşı durumdayım, waves lerim icodan beri elimde duruyor, dahada satmayı düşünmüyorum
Evet bak goraset gayet güzel bir şekilde açıklamış. Bu arada goraset ico'dan aldığın waveslerin birim fiyatı kaç Btc idi? Şimdi ki fiyatıyla karşılaştıracağım da. o zamanlar btc 500 600 dolarlarda idi satoshi cinsinden söyleyemeyeceğim ama bonussuzlara 20 cent 22 centlere geldi bonusluydu ben başlarda girmiştim bende 18 cent idi
|
signature not found.
|
|
|
M.Terzi
|
|
August 23, 2017, 09:53:01 AM |
|
Konuyu hortlatıp durmayın arkadaşlar kimse size zorla coin aldırıp sattırmıyor.
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
August 23, 2017, 11:34:40 AM |
|
ben bir waves aşığıyım o zaman 60 cent maliyetle aldığım wavesçiklerimle çok güzel bir gönül bağımız var, bikaç yıl elimde tutmayı düşünüyorum, hedeflediğim bir fiyat var oraya gelince de öldürürm sevdiğimi. 2 dolar maliyetli etc lerimi 20 dolardan uçurduğum gibi. siz fanlıkla yatırımcılığı tam ayırt edememişsiniz i love you waves ıkısıde pısmanlık satın gıtsın sonra ağlama yok ama. etc leri sattım zaten, waves te hedeflediğim fiyata gelirse satarım, satarak ağlamaktansa satmadan ağlamayı tercih ederim
|
|
|
|
aliyagiz207
|
|
August 23, 2017, 11:41:10 AM |
|
Etc nin eli kulaginda gibi birazini vermistim 700 kadar kaldi elimde 20$ a 500 adet satis yazacagim gelir insallah satilir.Btc 5000 olsa bile bu 13-16 da kalacak gibi cikmasina izin vermiyorlar
|
|
|
|
Gatotare
|
|
August 23, 2017, 11:43:21 AM |
|
nedense waveste pişman olan kimseye pek denk gelmedim.bi ara 6 dolarlara ulaştıgında alanlar bi zaman sonra serzenişte bulunuyordu-bunları ayrı tutalım- hala pozitif bir hava hakim waves gruplarına bakarsanız bu açıkça görülüyor.
|
|
|
|
ferhat1242 (OP)
Sr. Member
CAT.EX Exchange
|
|
September 01, 2017, 06:30:49 PM |