anakonuya mesaj atma zorunluluğun kalkması çok iyi olmuş. umarım bu kampanyadan sonrada ana konuya mesaj atma zorunluluğu olmaz.
sylonun bundan sonra ki hiçbir projesinde artık ana konuya imza zorunlulugu getireceğini düşünmüyorum. adam jamal gibi değil inatçi değil kimseyi sallamamazlik yapmiyor. bu konuda da modlarin bir karari varsa cikipta karşi gelecegini düşünmüyorum ki modlarin sebebide gayet hakli bence yani başliği yukarıda tutacaksin diye forumun formatini ...tin eyledin viran yani. yerinde bir karar olmuş..
Çok doğru bir karar çıkmış moderatörlerden. Sylon'da doğal olarak anında önlemini almış konu ile ilgili olarak.
Boşa yazılan mesajlar ana konuda çok fazla idi. Ben bile çoğu zaman birinin mesajını alıntılayarak bir cevap vermiş olmak adına yazı yazıyordum. Dolayısıyla kalite düşüyordu ana konuda.
Haa, doyuran, dakikalar harcanmış ve yazılmış güzide yorumlarda yok değil tabi ki ama, bu spam'e varan yorumlar gerçekten benim için de zulüm geliyordu. Mecburiyetten yazıyorduk 2-3 cümle.
Sylon bence de çok akıllı bir adam, iyi bir proje yöneticisi. Arkasındayız
Umarım 1-2 sene sonra imzasına iyi ki girmişiz diyebileceğimiz bir ICO olur.