Doğru mu anladım halihazırda 20 bin üyesi varmış 2300 btc kar yapmışlar, x miktarla da oyun oynanmış. Bu bilgilerin doğru olduğuna innamıyorum anlaşılan yeni moda bu şekilde başladı. O kadar kar yaptın neden ICO yapıyorsun. Yanılıyor olabilirim iyi araştırmak gerekiyor.
Bence de iyi araştırmak gerekiyor mesela bu sorunuzun cevabını cidden merak ediyorsanız bizzat platformun sahiplerine forumdan basitçe ulaşıp açıkça sorunuzu sorabilirsiniz. Benim diyebileceğim hiçbir şey yok buna maalesef.
Bende aynı fikirdeyim. Bu kadar kar yapan bir proje neden tekrar ico yapıyor paraya mı ihtiyacı var , reklama mı ihtiyacı var?
Kimse yanlış anlayıp savunmaya geçmesin. Anladığımdan soruyorum. Bilen anlayan varsa bize de anlatırsa sevinirim.
Yanlış anlayacak bir şey yok, gayet haklısınız bunu sormakta. Bu soruya en güzel cevabı da proje ekibi verebilir. İletişim kanalları açık.
Tabi ki karını arttırmak için yapıyor. Ico sürecini hakkıyla yönetirler ve dağıtımları, desteği hızlı verirlerse ne olur dersiniz ? Dün 2300 BTC kar yapan o sisteme sen ben de gireriz oynarız, yarın 23K BTC' ye çıkar karı. Dürüst değillerse liqui'de çürür tokenler, dürüstlerse katlaya katlaya gider, inanamayız.
Doğru bir yorum yapmışsınız, aynen katılıyorum neden ICO yapılıyor sorusuna cevap olarak.
Karını artırmak için yapıyor! İşte o kadar kar yaptıklarını nereden bileceğiz. 2300 btc karı bir seneden az zamanda yapmışlar bir de oynanan btc miktarı var ki çeyrek milyon bitcoin bana inandırıcı gelmedi. ICO ya girmek için yorumdan fazlası gerekiyor biz girmeyebiliriz ama girenler girmek isteyenler olabilir.
İşte artık herkesin paramı üçe beşe katlarım demekten ziyade böyle dikkatli düşünüp mantıklı sorular sorması gerekiyor kendine. Bir ara herkes paramı katlarım diye ICO'lara girdi, sonuç hüsran oldu. Düşünme tarzı sizinki gibi olmalı.