talatk (OP)
|
|
July 23, 2017, 08:54:17 PM Last edit: August 25, 2017, 01:48:43 AM by talatk |
|
TEK AĞDAN-AĞA MOBİL PAZAR ALANI - CRAIGSLIST VE EBAY KARIŞIMI - 5 PATENT Kimsenin gözetimi altında olmadan, kısıtlamasız, masrafsız ve aracıyı yok ederek her şeyi al ve sat Merkezsiz mobil e-Ticaret platformu admin, masraf ve kısıtlamalar olmadan
|
|
|
|
PastirmaliYumurta
Full Member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
July 24, 2017, 12:45:02 AM |
|
Rus ICOsu toplar para
|
|
|
|
temmuz
|
|
July 24, 2017, 05:43:52 AM |
|
iş görembilecek bir ico son zamanda yapılabilir ico çıkmıyordu ama bunların mantıkları ve yapılabilirliği gerçekçi bakalım takip edeyim nasıl bişey çıkacak
|
|
|
|
kenafirherif
Member
Activity: 118
Merit: 10
|
|
July 24, 2017, 07:24:07 AM |
|
ekibin 3 kişiden oluşması projenin başarılı bir şekilde yürürlüğe girme süresini uzatacaktır bence. ayrıca verilecek tokenlar da az geldi bana. proje güzel gibi ama tutar mı bilmem. daha tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
July 24, 2017, 07:29:37 AM |
|
Farklı ve iddialı bir proje olmuş. Ama ekipteki kişi sayısı sadece 3 olunca düşünmek gerek biraz Tamam
|
|
|
|
kriptom
|
|
July 24, 2017, 10:38:22 AM |
|
Farklı ve iddialı bir proje olmuş. Ama ekipteki kişi sayısı sadece 3 olunca düşünmek gerek biraz Tamam
Belki proğramcılar ve tasarımcılar göz önünde bulunmak istememişlerdir. Yoksa 3 kişiyle zor.
|
|
|
|
bircoin
Sr. Member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
|
|
July 24, 2017, 11:37:00 AM |
|
Ne ebay nede amazon , daha iyisi sözü cok iddaalılı olmuş. Ama ben sevdim projeyi.
|
|
|
|
Easy2Mine
|
|
July 24, 2017, 09:16:48 PM |
|
İmzasına giren veya kabul edilen çok kişi var . Ben giren çok olur diye düşünmüştüm ama pek ilgi görmemiş proje.
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
July 25, 2017, 02:48:14 AM |
|
Shoptimizerdan ne farkı var? Açıklamaları bile aynı vaadettikleri de aynı hemen hemen. Hemen hemen de aynı zamanlarda ICOları.
|
|
|
|
ikm
|
|
July 25, 2017, 06:58:07 AM |
|
iddalı olmaları normal biz onlarla yarışamayız ama bizde iyi olcaz derlerse kim yatırım yapar ki. tamam çok uçmamakta lazım ama internet tabanında bir diğer siteden daha iyi yapılamayacak bir durum değil. heleki alacağı yatırım yüksek olunca
|
|
|
|
valley365
|
|
July 25, 2017, 07:05:26 AM |
|
Güzel proje. Ne zamandır böyle sağlam mantıklı proje gelmemişti. Böyle reel piyasalarla entegre projeleri seviyorum. MobileGo' da bunu mobil oyun için yapmıştı. Topladıkları yatırıma kendileri de inanamadı.
Yatırım yapılabilir.
|
|
|
|
dakota neat
|
|
July 25, 2017, 07:35:48 AM |
|
Güzel proje. Ne zamandır böyle sağlam mantıklı proje gelmemişti. Böyle reel piyasalarla entegre projeleri seviyorum. MobileGo' da bunu mobil oyun için yapmıştı. Topladıkları yatırıma kendileri de inanamadı.
Yatırım yapılabilir.
mobilgo ico dan sonra 2 doları gördü ordan 0,75 cent indi çok iyi bir örnek sayılmaz aslında yatırımın karşılığını vermedi açıkcası. ayrıca hard cap olmayan her icodan şüphe duyuyorum çünkü üst limit olmayınca piyasada alıcısı olmuyor. alan zaten alıyor. bu projede var mı yok mu incelemedim ama hard cap varsa iş yapar yoksa zannetmiyorum öyle aman aman piyasada iş göreceğini
|
|
|
|
gogo1903
|
|
July 25, 2017, 07:40:46 AM |
|
ben isinamadim projeye. takim 3 kisi ve rus. cok daha iyi ico lar var suan onun icin alternatif fazla yatirim icin
|
|
|
|
Altcoin Agent
|
|
July 27, 2017, 10:49:12 AM |
|
bende imzasına girdim ama nedense çok ısınamadım sonradan değiştricem heradle
|
|
|
|
Druvax
|
|
July 27, 2017, 11:38:44 AM |
|
Takım cok zayıf görünüyor. Halbuki ruslar bir ico yaptıgında genelde kalabalıķ oluyorlar. Çeviri için teşekkürler.
|
|
|
|
dnz gns
|
|
July 27, 2017, 12:13:49 PM |
|
altta bir topluluk var aslında sanırım bir firma burdaki adam sayısını bilemiyoruz ...
|
|
|
|
exortis
|
|
July 27, 2017, 12:39:53 PM |
|
Etheriya ne topladı ki bu proje daha çok toplasın 65bin $ toplamışlar ve 13 gunu kalmış,hemen hemen aynı proje ikiside
|
|
|
|
hchc
|
|
July 27, 2017, 01:10:44 PM |
|
Birbirne benzer ico lar o kadar çoğalmaya başladı ki ne halt edeceğimizi şaşırdık. yine de fena değil gibi duruyor çeviren arkadaşa teşekkürler
|
|
|
|
............
| . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | | . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | ............
|
|
|
|
talatk (OP)
|
|
July 27, 2017, 07:41:12 PM Last edit: August 08, 2017, 02:02:46 PM by talatk |
|
TAKIM HAKKINDA BİLGİLENDİRME
Arkadaşlar takım sadece 3 kişiden oluşmuyor. Üç kişiden biri geliştirme partneri olan yazılım şirketi CaseOS'un sahibi ve bu şirket açıklamasında da yazdığı üzere onlarca çalışanı içinde barındırıyor.
|
|
|
|
ExchangeWar
Newbie
Activity: 19
Merit: 0
|
|
July 27, 2017, 10:34:43 PM |
|
TAKIM HAKKINDA BİLGİLENDİRME
Arkadaşlar takım sadece 3 kişiden oluşmuyor. Üç kişiden biri geliştirme partneri olan yazılım şirketi CaseOS'un sahibi ve bu şirket açıklamasında da yazdığı üzere onlarca çalışanı içinde barındırıyor. çeviri için teşekkürler. o zaman iş yapacaktır. az kişi ile bence daha iyi olacak. kampanya ve proje geliştirme ile ilgili tüm iş/işlemleri bu işin uzmanlarını tutup yaptıracaklardır. sıfırdan bir proje takımı oluşturmaktansa bu yöntem bence daha iyi. başarılar
|
|
|
|
|