Bitcoin Forum
October 23, 2018, 09:21:29 PM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Pool Mining  (Read 854 times)
CoolAEW
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
May 14, 2013, 12:54:50 AM
 #1

Hei, jeg vil bytte "Pool" men vet ikke hvilket jeg burde velge.

Hva bruker dere? Er det bra? Hvorfor burde jeg bytte til det?

Jeg bruker Slush's Pool ATM, men den har vert nede i hele dag, og har ikke peiling på hvorfor, nettsiden er oppe, men jeg får ikke noen accepted shares og IRC funker ikke.
Så jeg vil prøve noe nytt Smiley
1540329689
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540329689

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540329689
Reply with quote  #2

1540329689
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1540329689
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540329689

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540329689
Reply with quote  #2

1540329689
Report to moderator
1540329689
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1540329689

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1540329689
Reply with quote  #2

1540329689
Report to moderator
securo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 228
Merit: 100



View Profile
May 14, 2013, 08:48:16 AM
 #2

Hva bruker dere? Er det bra? Hvorfor burde jeg bytte til det?
Hei.
Jeg er godt fornøyde med Slush, og min nr.2 er btguild.
Det er nok fordi de har en bra nettside (etter min smak) og låser ned utbetalingsadressen, så den ikke (så lett) kan hackes

My tipping jar; 197hyQxciZ9r7qj5CBsMvtNpqsRyM5NxuC
Kiders
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10



View Profile
May 14, 2013, 09:44:54 AM
 #3

Eg og en kompis miner på slush pool . alt funker som det skal og slush fikser små feil veldig fort.

CoolAEW
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
May 14, 2013, 10:14:05 AM
 #4

Ok, men min GUIminer klarer ikke å koble til eller noe sånt, hva kan være galt?
securo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 228
Merit: 100



View Profile
May 14, 2013, 12:05:11 PM
 #5

Sjekk porter og om stratum er på eller av. Lag nye presets i Guiminer..

My tipping jar; 197hyQxciZ9r7qj5CBsMvtNpqsRyM5NxuC
CoolAEW
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
May 14, 2013, 01:22:19 PM
 #6

Portene har jo ikke vert noe problem tidligere, så det er ikke noe som skal være galt.

Hvordan sjekker jeg stratum?

Hvilke presets?

Jeg bruker GUIminer v2012-12-03

EDIT: Restartet programmet og åpnet konsoll, denne meldingen kommer:
2013-05-14 15:30:36: Listener for "Mining1": api2.bitcoin.cz:8332 14/05/2013 15:30:36, Verification failed, check hardware! (0:0:Barts, 0c3fcddc)
msb8r
Member
**
Offline Offline

Activity: 78
Merit: 10


View Profile WWW
May 14, 2013, 03:38:02 PM
 #7

Check evt. denne tråd:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=177855.0

New Bitcoin directory @ http://btcdir.org/
Kiders
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10



View Profile
May 15, 2013, 12:48:43 AM
 #8

tenkte eg skulle si i fra at eg startet å mine med guiminer eg også . 305 mh/s etter litt lesing på nettet prøvde eg  cgminer hvor eg kunne forandre på par ting og endte opp med 512mh/s istedenfor.

http://ck.kolivas.org/apps/cgminer/  last ned 3.1.1 windows zip .
https://bitcointalk.org/index.php?topic=99178.0 last ned cgeasy.jar for hjelp med .bat filen.  (etter du lager .bat filen husk å edite og ta vekk "--scrypt")
stratum.bitcoin.cz:3333  ip til slush pool

sånn ser min .bat fil for radeon 6870

color 02
cgminer -o http://stratum.bitcoin.cz:3333 -u kaihv87.kiders2 -p niezgadniesz1 --shaders 1120 --gpu-engine 900 --gpu-memclock 400 --intensity 10 --worksize 128 --temp-cutoff 97 -g 1

Håper det hjelper

securo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 228
Merit: 100



View Profile
May 16, 2013, 05:42:47 AM
 #9

2013-05-14 15:30:36: Listener for "Mining1": api2.bitcoin.cz:8332 14/05/2013 15:30:36, Verification failed, check hardware! (0:0:Barts, 0c3fcddc)

Jeg fikk også "verification failure" i en periode, og mener det kom av en uoverenstemmelse mellom skjermdriverversjon og opencl-bibliotek, eller at kortet faktisk er slitent.

My tipping jar; 197hyQxciZ9r7qj5CBsMvtNpqsRyM5NxuC
TheWorldDestroyer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
June 06, 2013, 03:58:50 PM
 #10

Bruker personlig selv slush's, da den er enkel og grei! Så slipper jeg å styre Wink
Malawi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


One bitcoin to rule them all!


View Profile
June 06, 2013, 04:34:35 PM
 #11

tenkte eg skulle si i fra at eg startet å mine med guiminer eg også . 305 mh/s etter litt lesing på nettet prøvde eg  cgminer hvor eg kunne forandre på par ting og endte opp med 512mh/s istedenfor.

http://ck.kolivas.org/apps/cgminer/  last ned 3.1.1 windows zip .
https://bitcointalk.org/index.php?topic=99178.0 last ned cgeasy.jar for hjelp med .bat filen.  (etter du lager .bat filen husk å edite og ta vekk "--scrypt")
stratum.bitcoin.cz:3333  ip til slush pool

sånn ser min .bat fil for radeon 6870

color 02
cgminer -o http://stratum.bitcoin.cz:3333 -u xxxx.xxxx -p xxxxxxxxx --shaders 1120 --gpu-engine 900 --gpu-memclock 400 --intensity 10 --worksize 128 --temp-cutoff 97 -g 1

Håper det hjelper


Du bør ikke poste worker.navn og passord....

BitCoin is NOT a pyramid - it's a pagoda.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!