Bitcoin Forum
May 28, 2018, 10:35:21 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Haasonline BTC-e Simple Trade Bot  (Read 1356 times)
Stephan224
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 449
Merit: 250


Software developer


View Profile WWW
May 14, 2013, 12:07:51 PM
 #1

Ik heb recentelijk een simpele bot gemaakt voor BTCe. Ik probeer deze bot nu met behulp van testers en reviewers in de markt te plaatsen, maar ik ondervind veel angst en weerstand van mensen die bang zijn dat ik de zoveelste oplichter ben. Ik geef deze mensen ook geen ongelijk want je kan nooit voorzichtig genoeg zijn.

Mijn vraag aan jullie is er hier nog mensen zijn die het aandurven voor mij te testen en een review te schrijven. Ik zoek bij voorkeur mensen die al langer actief zijn op dit forum en/of een reputatie hebben. Mijn insteek is serieus en ik heb nog verdere plannen voor een geadvanceerde versie van de bot. Deze bot is, zoals de naam al doet vermoeden, beperkt en vereenvoudigd opgezet. Desondanks kan je wel goed handelen met deze eenvoudige bot en winst(en) behalen.

Ik verstrek de testers een test versie van de bot. Als de testers dan hun resultaten terug zenden naar mij en er wordt een review geplaatst dan geef ik de testers een gratis exemplaar van de uiteindelijke bot als beloning. En indien de samenwerking goed verloopt dan zal er ook een vervolg komen met de geadvanceerdere bot. Die wil ik volgens hetzelfde principe gaan promoten en publiceren.


Voor meer informatie verwijs ik even naar een ander forum want ik mag hier maar beperkt topics openen. (helaas)

https://forum.litecoin.net/index.php/topic,3258.0.html
en
http://www.haasonline.com/

Als je interesse hebt mail me dan. Dit kan via mijn profiel hier, PM of het contactformulier op mijn website. Het aantal plaatsen voor testers is uiteraard beperkt.

Edit:
Het is niet meer mogelijk te reageren. Ik heb inmiddels voldoende testers bereid gevonden op dit forum. Bedankt alvast voor de interesse!

Edit:
Opgepast, de eerste scammers zijn gezien met mijn software. Koop niets van hun, de software is nog niet vrijgegeven en de test versie is alleen in het bezit van een selectieve groep testers. De mensen die ik heb uitgekozen zijn gecontroleerd en al langer actief op het forum.

Edit:
Ik heb mijn best gedaan om verdere toegang te krijgen tot dit forum, helaas is dat niet gelukt. Mocht iemand me ermee kunnen helpen heel graag. Ik wil graag een topic starten in het hoofd forum voor de verkoop van mijn bot te promoten en te bespreken.

Edit:
Ik verwijs graag naar mijn eigen website of een ander forum (https://forum.litecoin.net/index.php/topic,3575.0.html) voor meer informatie. Ik blijf het spijtig vinden geen topic hier te kunnen starten.

Edit:
Ik ben erg blij dat ik toegang tot het gehele forum heb kunnen krijgen. Mijn topic hier mag komen te vervallen en we kunnen verder in het Engels in hetvolgende topic: https://bitcointalk.org/index.php?topic=211979.0

Admins, you can close this topic. I will continue the support on the given topic in the last edit. Thanks!

Lead developer of Haasonline Software Engineering and owner of Haasonline.com - Checkout my Simple Trade Bot on: https://bitcointalk.org/index.php?topic=211979.0
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!