Bitcoin Forum
October 16, 2018, 12:19:49 AM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] [ICO] VIBEHub | Crypto-Gebaseerde Marktplaatsen & Hubs Voor VR  (Read 326 times)
Jurgen
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 252


High-Quality Dutch & German Translations


View Profile
July 31, 2017, 02:11:02 PM
 #1

 

Preview Video Van De Beta VibeHub Marktplaats Voor Virtuele Realiteit...
(Daadwerkelijke app opnames van het beta VibeHub VR platform)VibeHub.io
Het Virtuele / Aangepaste Realiteit Platform

John Lennon schreef ooit een lied genaamd "Imagine". Mr. Lennon sprak over een toekomst waarin het onmogelijke plausibel zou worden. Stel nu voor dat u door het raam van een ruimtestation in een virtuele wereld kijkt waar u de mogelijkheid heeft om naadloos naar andere virtuele hubs en marktplaatsen te reizen om creatieve samenwerkingen te vormen, concerten bij te wonen, bokslessen te nemen om zelfs een virtuele date op te zetten.

Stel voor dat u in staat bent om in de virtuele realiteit met iemand aan de andere kant van de wereld om te gaan terwijl u een kopje thee drinkt en naar live muziek luistert. In wezen geeft dit u het gevoel dat u zich op dezelfde locatie bevindt in een geheel immersieve omgeving die u heeft uitgekozen. Denk aan de mogelijkheden van makkelijke, veilige transacties voor entertainment ervaringen, digitale aandelen en diensten. Allemaal op hetzelfde platform.

VibeHub staat voorop met betrekking tot deze technologie en ontwikkeld nu al platformen voor het komende virtuele universum. Elke grote industriesector, en met name technologie bedrijven, hebben flink in platformen voor Aangepaste Realiteit (AR) en Virtuele Realiteit (VR) geïnvesteerd. Applicaties die zich op Virtuele en Aangepaste realiteit baseren vertegenwoordigen de volgende grote golf in de wereld van computers en wij geloven dat de enige manier om aanzienlijke groei en levensduur op te zetten is door blockchain technologie in deze gemengde realiteit ruimte te introduceren. Wij geloven dat wij de onvermijdelijke migratie naar AR en VR technologie moeten omarmen om duurzame waarde voor ons platform te creëren.

VibeHub is een Virtuele ruimte die toegang tot verschillende markten en hubs mogelijk maakt door het creëren van een door ons geschapen, meta-virtuele wereld. Het toelaten van microtransacties met onze VIBE valuta zal een nieuw paradigma van sociale interacties en veilige transacties in een virtuele wereld introduceren, wat nog nooit is gedaan. Virtuele realiteit zal sociale ervaringen creëren die persoonlijker zijn dan een live chat of een telefoongesprek en ook een meer immersieve ervaring met iemand aan de andere kant van de wereld bieden, allemaal op ons platform. Denk aan de fascinerende mogelijkheid dat twee mensen op ons platform met elkaar uit kunnen gaan en virtuele ervaringen in verschillende hubs kunnen delen in een geheel immersieve AR/VR omgeving.

De aangepaste en virtuele realiteit markten worden tot 2020 op een waarde van USD 162 miljard geschat. Mobile AR zou tot USD 83 miljard waar kunnen zijn, hoewel het vergeleken met VR langer zal duren om deze technologie te ontwikkelen.

Naast de browser-gebaseerde versie van ons platform maken wij het Vibhub platform op Virtuele en Gemengde Realiteit apparaten beschikbaar. Wij geloven dat wij via deze multi-platform ondersteuning onze applicaties en valutas toekomstvast kunnen maken.

Oculus Rift, HTC Vive, Playstation en Magic Leap hebben allemaal concurrerende software platformen ontwikkeld om dit nieuwe technologie tijdperk to introduceren en hopen dat applicaties zoals VibeHub massieve adoptie zal bereiken. VibeHub zal met deze platformen, die om AR/VR inhoud smeken, samenwerken, wat ons in staat stelt om onze visie te realiseren en het grote publiek te bereiken. Dit zal onze visie van een VR meta-wereld voor iedereen aan het licht brengen.

De eerste marktplaats die wij ten uitvoer zullen brengen zal op makers van muziek/inhoud worden gericht. Wij hebben dit als het eerste concept gekozen omdat wij geen gedecentraliseerde of centraliseerde apps konden vinden die voor producenten een veilige marktplaats voor het rechtvaardig uitwisselen van creatieve diensten aanbieden. Dit is een geweldige 'proof-of-concept' om virtuele ervaringen en microtransacties op hetzelfde platform te presenteren.

"Volgens nieuwe schattingen van IDC wordt er verwacht, dat de totale omzet voor VR en AR van $5.2 miljard in 2016 tot meer dan $162 miljard in 2020 zal groeien."

[ BusinessInsider.com Oorspronkelijk Artikel ]


Preview Video Van De Beta VibeHub Marktplaats Voor Virtuele Realiteit...
(Daadwerkelijke app opnames van het beta VibeHub VR platform)Wij Introduceren Crypto-Gebaseerde
Virtuele Realiteit Marktplaatsen & Hubs

Wij gaan meerdere marktplaatsen en hubs op ons platform introduceren. Alle marktplaatsen zullen dezelfde Vibe coin valuta gebruiken.

Als een 'proof-of-concept' zullen de eerste marktplaats en hub op muziekanten worden gericht.

Wij gaan beginnen met de gedecentraliseerde browser versie van deze app en de Virtuele Realiteit versie van het platform zal kort daarop volgen.

Eerste 'Proof-of-Concept':

Een Unieke Muziek Marktplaats & Hub
Voor Muziekanten Over De Hele Wereld

De Marktplaats

VibeHub is 's werelds eerste rechtvaardige wisselmarkt aan het bouwen die alle artiesten en andere producenten onbeperkte mogelijkheden zal geven om hun diensten veilig uit te wisselen. Alle producenten zijn in staat om de marktplaats op te gaan en de voorwaarden van hun 'smart contract' naar wens op te zetten, zonder transactiekosten aan het platform te betalen en dus alle winst te behouden.

Zangers kunnen naar gitaristen zoeken, keyboardspelers naar zangers, bassisten naar drummers, bands naar producers en videografen naar bands om een muziekvideo te maken, etc. Als een gitarist een heel lied heeft geschreven maar niet in staat is te zingen en drummen, kan hij de marktplaats op gaan en andere muzikanten inhuren om het lied te voltooien. Door het gebruik van onze 'smart contracts' kan een gitarist een contract opzetten die  bepaalde voorwaarden volgt, zoals een tijdslimiet of een monetaire waarde die hij of zij bereid is andere muziekanten te betalen. Zodra één van de voorwaarden niet wordt vervuld of als het lied niet op peil is, zou het contract onmiddellijk worden opgeheven en de fondsen weer aan de gitarist worden vrijgegeven.

In februari 2018 zal aangepaste en virtuele realiteit technologie op het VibeHub worden ingevoerd. De marktplaats zal een euforische ervaring voor zowel muziekanten en fans over de hele wereld worden. Uiteindelijk zal dit ertoe leiden dat, in het 1e kwartaal van 2019, artiesten op comfortabele wijze vanuit hun woning concerten kunnen geven en 'meet and greets' met fans te hebben.

De ervaring van aangepaste en virtuele realiteit zal u het gevoel geven, dat u oog in oog met uw favoriete muzikant of uw fans staat, zonder uw slaapkamer te verlaten. Artiesten zullen van de mogelijkheid om met onze 'smart contracts' hun eigen voorwaarden op te zetten profiteren. Mocht een artiest voor zijn fans voor 10 dollar een één-lied-concert willen zetten, geen probleem. De artiest heeft de mogelijkheid om de 'smart contracts' alles te laten doen wat hij/zij wil en hun fans met minimale inzet een geweldig optreden aan te bieden.

De Hub

De Hub is een platform die het muzikanten en muziekfans in staat stelt om inhoud te materiaal te publiceren en hier geld mee te verdienen. De bijdragers van het materiaal kunnen ook geld verdienen door fooi van leden van de hub te ontvangen, als die een bijdrage goed vinden. De specificatie van categorieën in de Hub zijn op een unieke wijze gespecificeerd om met de veranderingen in de wereld van muziek genres rekening te houden, zodat de opname van uitbreidende muzikale subcategorieën mogelijk is.

Alle secties van de Hub zullen worden gecategoriseerd om voor iedereen een eerlijk speelveld aan te bieden, zodat alle artiesten hun muziek kunnen delen. Originele artiesten krijgen een eigen sectie en zullen ook in samenhangende subcategorieën of subgenres worden opgenomen. Op deze manier wordt er een gelijk speelveld gecreëerd voor alle artiesten, producenten of bands die hun muziek onder de aandacht willen brengen in plaats daarvan, dat zij met een wereldberoemde band of mega popster op één hoop worden gegooid.

Wij hebben een sociale gemeenschap ontworpen zodat originele artiesten een eerlijke manier hebben om met hun muziek inkomsten te verdienen. Voor de meeste artiesten is het posten van muziek op YouTube de enige reële mogelijkheid om geld te verdienen en dit heeft zich als een gebroken systeem bewezen. Een muzikant heeft honderdduizenden 'views' per video nodig om slechts een bescheiden hoeveelheid geld te verdienen omdat YouTube bijdragers alleen op basis van het aantal bekeken advertenties betaald. Wij hebben het Steem model geadopteerd en aan een focus op muziek toegepast. Artiesten zullen hun video's posten en de gemeenschap zal bepalen, wat deze video waard is. Het zal niet meer nodig zijn om miljoenen 'views' te genereren om een bescheiden hoeveelheid geld te verdienen omdat nu met Steem is bewezen dat de gemeenschap getalenteerde artiesten beloond.


De Toekomst van VibeHub

De marktplaats en hub voor producenten en muziekfans is slechts het begin voor VibeHub. Beginnend in februari, 2018, zal het VibeHub team beginnen met het op het platform invoeren van Virtuele en Aangepaste realiteit voor gebruikers. Virtuele en Aangepaste realiteit is de toekomst van het Internet zoals wij het kennen. Wij zullen in het 1e kwartaal van 2018 beginnen met het testen van onze code op dit platform. Gedurende deze tijd zullen wij bepaalde muziekproducenten selecteren en met het uitvoeren van virtuele realiteit sessies beginnen.

In het 4e kwartaal van 2018 zal VibeHub met de tweede fase van virtuele en aangepaste realiteit integratie beginnen en elke producent de mogelijkheid geven om optredens te geven, vergaderingen te houden en fans te ontmoeten via het VibeHub platform.

Een artiest zou bijvoorbeeld in zijn woonkamer kunnen zitten en voor mensen over de hele wereld een één-lied-concert aan kunnen bieden. Als beide gebruikers aangepaste of virtuele realiteit technologie gebruiken zou het zo zijn alsof de artiest live, vlak voor de ogen van de fan staat. De artiest zou de prijs in Vibes vastleggen of het één-lied-optreden zelfs gratis aan kunnen bieden en de fan zou de artiest in Vibes betalen.

VibeHub is niet van plan het daarbij te laten zitten, aangezien wij ook van plan zijn een merk en niet slecht een platform voor artiesten en muziekfans te worden. In het 3e kwartaal van 2019 willen wij VibeHub Music, VibeHub Dating, VibeHub Workplace, en VibeHub Gaming aanbieden. VibeHub dating zal het mensen in staat stellen met elkaar uit te gaan en schijnbaar oog in oog met elkaar te staan, ongeacht in welk deel van de wereld zij wonen. Dit zal de wereld van 'online dating' zoals wij dit kennen geheel veranderen. VibeHub Workplace zal een marktplaats hebben die het docenten van elk soort talen de kans geeft om studenten over de hele wereld in aangepaste en virtuele technologie te onderwijzen. Spaans lessen, yoga, koken en boksen, om er een paar te noemen. De mogelijkheden van de VibeHub Werkplaats zijn onbegrensd voor mensen om te leren en voor docenten van elke levensvaardigheid om geld te verdienen.

Omdat al onze marktplaatsen en hubs zich op één platform
bevinden, in een geheel immersieve virtuele realiteit ervaring,
zal het daadwerkelijk een meta-wereld in virtuele realiteit worden.

Onze Visie Voor De Toekomst

Wij geloven dat het omarmen van de opkomende technologie van Virtuele, Gemengde en Aangepaste Realiteit de volgende stap voor gedecentraliseerde apps is. Hier ziet u een voorbeschouwing van de soort van samenwerkingen en interacties in Aangepaste Realiteit die wij in het 4e kwartaal van 2018 mogelijk willen maken. Wij voorzien het gebruik van deze technologie voor studio sessies, concerten en 'meet en greets'.


Aangepaste Realiteit Concept Video

-Bron: Microsoft Research

De Technologie Achter Vibehub

VibeHub transacties zullen op de Ethereum blockchain lopen. Het zal compatibel zijn met Metamask en de Myst browser, wat het voor 'niet-crypto-gebruikers' eenvoudiger maakt om ons platform voor de eerste keer te gebruiken. Onze 'front-end' wordt op de AWS CloudFront in meerdere geografische locaties gehost, die automatische opschalen om elke hoeveelheid gebruikers van dienst te kunnen zijn. Voor de VR/AR Ontwikkeling gebruiken wij Unity Engine, SteamVR SDK, Oculus SDK, Microsoft HoloLens SDK en Sony PSVR SDK.

Het gebruiken van deze combinatie van technologieën stelt ons in staat een platformoverschrijdend product te ontwikkelen dat op alle bestaande AR/VR hardware en toekomstige hardware zal werken. De 'voice chat' en het volgen van avatars in virtuele ruimtes zal van P2P technologieën gebruik maken die massieve opschaling van het aantal gebruikers mogelijk maken en kosten laag houden. Wij zijn trots op onze innovatie om de Vibe Coin crypto wallet in onze virtuele ruimte te integreren, aangezien dit nog nooit eerder is gedaan. De toekomstige plannen voor AR zullen ook het gebruik van speciale multi-sensor stereographische camera's omvatten om, wat wij "HoloPresence" noemen, te verwezenlijken.

Deze technologie is door het Microsoft research team in het "HoloPortation" project gedemonstreerd. Door het integreren van deze technologie op ons platform, zullen wij een unieke ervaring creëren die dusver nog niet op de blockchain of elders is gerealiseerd. Verdere kosten van werkzaamheden zoals het opslaan van data en hosting zullen door de oorspronkelijke ondersteuners van VibeHub worden behandeld. Door het verblijven van een kostenvrij platform behouden wij onze integriteit.

Ons Stappenplan
De reis die vóór ons ligt...

VibeHub.io wordt op 15 juli, 2017 gelanceerd
VibeHub.io platform introductie voor de wereld.

VR Video Demonstratie 22 juli, 2017
Eerste Blik op de Demonstratie Video van de Beta Virtuele Realiteit VibeHub Marktplaats.

VibeHub Wallet Wordt op 1 augustus, 2017 Vrijgegeven
VibeHub Wallet Wordt Openbaar Gelanceerd.

Pre Token Sale Aug 7 2017
De Initiële Token Verkoop Begint, Tot 20 augustus.

Officiele Token Verkoop op 21 augustus, 2017
De initiele token verkoop begint, voor een periode van 30 dagen of tot het maximale marktcapaciteit is bereikt.

VibeHub Beta Web Platform 1 september, 2017
VibeHub Beta web platform wordt openbaar gelanceerd.

VibeHub Gaat op 15 september, 2017 Live
VibeHub web platform gaat live met het gebruik van Vibe coins.

Vibe Wordt op 1 october op Beurzen Opgenomen 2017
Vibe coins worden voor handel op beurzen opgenomen.

Uitbreiding van het team op 1 november, 2017
Uitbreiding van het Ontwikkelings- en Marketingteam.

Uitvoering van het AR/VR Platform op 1 februari, 2018
Begin van de uitvoering van het Aangepaste/Virtuele Realiteit VibeHub Platform...de totstandkoming van een geheel immersieve ervaring.

Beginnen met het Testen van AR/VR op 1 juni, 2018
Beginnen met het testen van AR/VR in levensechte gebruikssituaties op het VibeHub platform.

Lancering van het AR/VR platform in november, 2018
Lancering van het complete AR/VR platform voor studio sessies, concerten en 'meet and greets'.

Uitbreiding van het VibeHub platform in februari, 2019
Uitbreiding van VibeHub, beginnend met VibeHub Dating en VibeHub Workplace.


Token Voorverkoop komt binnenkort...Wij Bieden een Bonus van 30% Aan
Noteer 7 augustus in uw calender om deel te nemen aan onze Token Voorverkoop! 7-20 augustus of zodra de maximale marktcapaciteit is bereikt. Minimale Transactie: 25 ETH

De Officiele Token Verkoop Komt Binnenkort...Bonussen Beginnen bij 20%
Noteer 21 augustus in uw calender om deel te nemen aan onze Token Verkoop! 21 aug. tot 21 sept. of zodra de maximale marktcapaciteit is bereikt. Minimale Transactie: 0.01 ETH

VIBE Exchange Token (VIBEX)
Een token gebaseerd op Ethereum, die tijdens de Token Verkoop wordt verkocht en na de ICO door middel van een 'smart contract' in VIBE coins wordt omgeruild. Dit stelt de markt in staat de prijs per coin te bepalen.

VIBE Coin (VIBE)
Wereldwijde cryptovaluta gebaseerd op Ethereum die voor microtransactie op alle huidige en komende marktplaatsen en hubs op het VibeHub platform zal worden gebruikt. De hoeveelheid VIBE coins (VIBE) die voor VIBE Exchange Tokens worden omgeruild worden op basis van het totaal aantal aangemaakte tokens berekent. Dit leidt tot een gelijkmatige verdeling per token.

VIBE Coin (VIBE) Distributie

267,000,000  Vibe Coin Tokens zullen als Ethereum ERC20 tokens worden aangemaakt en na het einde van de crowdsale worden vrijgegeven
162,200,000  Ter verkoop beschikbaar voor crowdsale deelnemers.
40,050,000    Oprichters
26,700,000    Toekomstige Ontwikkeling / Onderhoud
26,700,000    Vroege Bijdragers / Samenwerkingen
13,350,000    Promotie en Marketing


Gebruik van de ingezamelde fondsen


De fondsen zullen worden gebruikt voor team uitbreiding, marketing, promoties, 3d design, ontwikkeling, hardware, server kosten en jurdische kosten.

Voor meer informatie over bonus periodes, bijdragen, bonus rekenenmachine en meer, bezoek alsublieft onze Token Verkoop Pagina:
 http://www.vibehub.io/icoSlotwoorden van het VibeHub team

Het VibeHub team is er erg trots op om voor de eerste
keer marktplaatsen, hubs en een onze visie te presenteren.
Als u vragen heeft, meld u zich dan aan bij media gemeenschappen
om uzelf op de hoogte te stellen van het potentieel van aangepaste /
virtuele realiteit technologie op ons platform.
 

Word lid van de Gemeenschap


Official Website
http://www.vibehub.io

Official Token Sale Page
http://www.vibehub.io/ico

Preview Video Van De Beta VibeHub Marktplaats Voor Virtuele Realiteit...
(Daadwerkelijke app opnames van het beta VibeHub VR platform)


Officiële Vibehub Premie Thread
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2048611_______________________________________________________________________________ ________________

Disclaimer: This post is merely a translation of the original VibeHub announcement thread.
I am NOT affiliated with VibeHub in any way and have published the translation(s) in this thread without any intention of promoting VibeHub.

"Jurgen is a top quality translator with great expertise in cryptocurrencies and ICO promotion." - RootProject
"We greatly appreciated Jurgen's translations and highly recommend his reliable services!" - Brickblock
"Jurgen helped us with our bounty campaign. He's a very professional translator and it was a pleasure to work with him." - Abab
1539649189
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539649189

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539649189
Reply with quote  #2

1539649189
Report to moderator
1539649189
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539649189

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539649189
Reply with quote  #2

1539649189
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1539649189
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539649189

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539649189
Reply with quote  #2

1539649189
Report to moderator
1539649189
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539649189

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539649189
Reply with quote  #2

1539649189
Report to moderator
1539649189
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539649189

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539649189
Reply with quote  #2

1539649189
Report to moderator
Jurgen
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 252


High-Quality Dutch & German Translations


View Profile
July 31, 2017, 02:13:35 PM
 #2

Heeft u een fout in mijn vertaling gevonden? Zo ja, laat het mij dan alstublieft even weten (via een PM), zodat ik 'm kan verbeteren. Vriendelijk bedankt! Smiley

"Jurgen is a top quality translator with great expertise in cryptocurrencies and ICO promotion." - RootProject
"We greatly appreciated Jurgen's translations and highly recommend his reliable services!" - Brickblock
"Jurgen helped us with our bounty campaign. He's a very professional translator and it was a pleasure to work with him." - Abab
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!