Bitcoin Forum
August 17, 2018, 05:35:04 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN][ICO] DigiPulse | De Eerste Digitale Erfenis Service  (Read 383 times)
scribbles
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 250View Profile
July 31, 2017, 03:34:24 PM
 #1
Vertalingen van deze thread (worden spoedig toegevoegd)
RUSSIAN | ENGLISH | TURKISH | CHINESE

ICO duur
4 augustus - 31 augustusSamenvatting

DigiPulse.io creëert een alternatief voor het testament in het digitale tijdperk.

Ons doel is om te verzekeren dat digitaal bezit niet verloren gaat na het overlijden van de eigenaar, en mensen het door kunnen geven aan hun rechtmatige erfgenamen. Hiermee verhelpen wij het probleem van verbeurd verklaringen in het digitale domein. Ons plan is het opzetten van een infrastructuur wat de industriestandaard zal worden voor de komende generaties.

Met het toenemend gebruik van cryptovaluta wordt het probleem van achterlaten van bezit aan erfgenamen steeds belangrijker. Momenteel biedt geen van de digitale opslagplaatsen deze mogelijkheid en de gebruiker kan niet zeker zijn dat een paper wallet wordt doorgegeven aan de rechtmatige erfgenaam.

Wij lanceren een crowdsale voor PDT - de valuta token gebruikt door de initiële supporters van DigiPulse, om de ontwikkeling van de dienst te ondersteunen en voor toekomstig gebruik van deze diensten. Dit wordt gerealiseerd door een “passive mining” functionaliteit te introduceren welke diep verweven wordt in het concept van de Digipulse service.Hoe het werkt

Door gebruik te maken van de huidige beschikbare technologie, biedt DigiPulse een nieuwe manier om de activiteit van een gebruiker op afstand te monitoren, en een manier om het overerven van digitaal bezit (al dan niet op baanbrekende wijze) te verbeteren.  

Het platform stelt automatisch de status de gebruiker vast (de periode van inactiviteit) middels een desktop app, een smartphone app en/of andere web gebaseerde integraties (elke dienst die wij integreren wordt een apart kanaal van gebruikersactiviteit monitoren).

De gebruiker is degene die beslist welke integraties hij aan zijn account verbindt en de manier waarop zijn activiteit wordt gevolgd, alsmede de periode van inactiviteit die leidt tot het versturen van de data.
Status van het project

Het project heeft het platform reeds ontwikkeld en wacht de Beta release af (de uitrol hiervan staat gepland tot het einde van het jaar).

Een belangrijke mijlpaal is reeds behaald door het verwerven van het eerste samenwerkingsverband - De in San Francisco gevestigde cryptovaluta wallet aanbieder Coinbase. Coinbase heeft DigiPulse in aanmerking doen komen om tot 50,000 USD aan bezit te versturen namens de gebruikers zonder 2 staps authenticatie .
DigiPulse tokens en coins (DGT & DGP)

"Passive mining"

Het protocol achter de DGP coins is CryptoNote, wat momenteel uitsluitend door CPU en GPU kan worden gemined, en het houdt ASIC-miners tegen die het mining proces anderzijds zouden domineren.

Iedereen die coins mined met de door DigiPulse opgezette pool zal in aanmerking komen voor een gratis maandabonnement op hun diensten wanneer maandelijks een minimum van 10 hashes per seconde wordt behaald (gebaseerd op het maandelijkse gemiddelde).

Elke block gevonden door de DigiPulse pool zal proportioneel worden verdeeld onder de miners. De fee van de pool is vastgesteld op 12%, waarvan 10% pro rata wordt verdeeld aan de tokenhouders die hun DGT wallet adres indienen bij het DigiPulse pool platform, waarmee zij bevestigen dat zij in het bezit zijn van een respectievelijk aantal tokens. De overige 2% wordt door DigiPulse bewaard als aanvullende inkomstenbron om de verlening van diensten te faciliteren. De pool commissie wordt alleen verdeeld onder hen die hun wallet adres bij het platform indienen.


Vrijgeven van tokens

De Initial Coin Offering van DGT start op 04.08.2017 en eindigt op 31.08.2017. De tokens worden een week nadat de ICO is beëindigd doorgezet naar de gebruikers. Het DigiPulse-team gebruikt op Ethereum gebaseerde ERC20 tokens om DGT te genereren. Deze worden middels een smart contract gegenereerd en aan het einde van de ICO verzonden mits de minimum cap wordt overschreden. Door deze aanpak zullen wij in staat zijn de benodigde hoeveelheid tokens te genereren overeenkomend met de verworven fondsen. DigiPulse zal de broncode van het contract vrijgeven die een exact aantal tokens aanmaakt en vervolgens distribueert. Hoewel er bij het begin van de ICO geen vaste hoeveelheid tokens beschikbaar is, zal er sprake zijn van een harde cap van 16.581.633 DGT. De tokens die tijdens de ICO worden aangeboden zijn algemene "gebruikers tokens". Na de ICO zullen we werken aan het toevoegen van de token aan verschillende exchanges, en zullen onze voortgang up to date houden op onze homepagina, twitterkanaal, facebook, slack en nieuwbrief.


Het maximale aantal tokens beschikbaar
tijdens onze pre-sale en ICO = 16,250,000 tokens (gelijk aan 98% van
het totale aantal beschikbare tokens)*

Token prijs = 0.004 ETH

Token ticker = DGT

Minimale aankoop per persoon = 1 Token

Geaccepteerde valuta = ETH


*Token distributie
98% worden beschikbaar gesteld aan bijdragers.
2% van de tokens worden gereserveerd voor bounties.De tokens zullen het volgende beloningssysteem kennen
Token distributie prioriteit
Token aantal
Percentage beloningen
1e batch
3,750,000
15% (562,500 additionele DGT)
2e batch
3,750,000
10% (375,000 additionele DGT)
3e batch
3,750,000
5% (187,500 additionele DGT)
4e batch
3,750,000
-Gebruik verzamelde fondsen en distributie

De minimum cap voor ons project is vastgesteld op 8.000 ETH (als de minimum cap niet wordt bereikt, worden de fondsen teruggezonden naar hun respectievelijke wallet). De harde cap voor ons project is vastgesteld op 60.000 ETH. Door dit bedrag te verhogen, kunnen wij de dienstverlening zonder onderbrekingen volledig ontwikkelen en aan de gemeenschap leveren, in tegenstelling tot het verhogen van de benodigde middelen middels investeerdersgesprekken en meerdere financieringsronden.

45% - service ontwikkeling;
20% - marketing and PR;
15% - legislatuur en advisering;
15% - reserve fonds;
5% - veiligheidscontroles en certificeringen.


Escrow

DigiPulse heeft geen escrow opgezet voor het project. Door onderzoek naar eerdere ICO's, hebben wij het idee dat escrow management nauw verwant kan zijn (en soms ook is) aan de oorspronkelijke projectontwikkelaars wat vervolgens geen extra geloofwaardigheid toevoegt en waarmee escrow diensten zelf overbodig worden.Team

Normunds Kvilis, Medeoprichter & CEO
Alvorens zich te concentreren op DigiPulse, behaalde Normunds een mastergraad in economie en was hij analist bij een toonaangevende Scandinavische bank, gericht op financiële marktanalyse en investeringsmogelijkheden. Later nam hij de rol van een IT-projectmanager aan, met de nadruk op het aansturen van ontwikkelaarsteams voor een fusie van banken. Cryptovaluta staan al geruime tijd op zijn radar en als belegger begint zijn focus te verschuiven naar dit beleggingsinstrument, als ook naar de nieuwe problemen en kansen die zich voordoen.  

Linkedin | Facebook


Dmitry Dementyev-Dedelis, Medeoprichter & CTO
Voor het idee van DigiPulse en het feit dat we de helft van ons leven online hebben staan met alle activa en waardevolle zaken die er zijn opgeslagen, was Dmitry werkzaam in de fundraising sector voor universiteiten. Door de logica achter het geven en de gamificatie van alumni te begrijpen, en vanuit het IT-perspectief te zien, heeft hij de kennis opgebouwd om deze twee werelden samen te voegen - het digitaal domein en gedrag in de echte wereld. Om kennis over het gedrag van mensen en de cognitieve processen te vergroten, werkt hij momenteel aan een deeltijd BSc op het gebied van Psychologie.

Linkedin | Facebook           ▄▄███████▄▄
        ▄███▀▀
▄▄▄▄    ▀▄
     ▄▄█████████████▄▄  ▀▄
  ▄▀▀██▀           ▀▀██▄▄▀▄
▄▀  ██                 ▀██
  ██       ▀▀█▀▀         █
█▀        █ █ █        ▄█▀▄
▀▄         █ █ █       ▄█  █
 ██         █▄▄▄█      ▄█  ▄▀
  ██▄                ▄█▀  ▄▀
  ▀▄▀██▄▄          ▄█▀  ▄▀
   ▀▄ ▀▀███▄▄▄▄▄▄█████▀▀
     ▀▀▄▄▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀
UTRUST▀████████▄
  ▀███████▄
    ▀██████▄
      ▀██████
       ▀█████
        ▀████▄
         █████
          ▀███
           ███
           ▀██
            ██
             █
●  Download WHITEPAPER  ●
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▼ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
facebook      twitter      slack
▀████████▄
  ▀███████▄
    ▀██████▄
      ▀██████
       ▀█████
        ▀████▄
         █████
          ▀███
           ███
           ▀██
            ██
             █
1534527304
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534527304

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534527304
Reply with quote  #2

1534527304
Report to moderator
BOUNTY PORTALS
BLOG
WHERE BOUNTY MANAGEMENT
MEETS AUTOMATION
SIGNATURE CAMPAIGNS
TWITTER
FACEBOOK
MEDIA CAMPAIGNS
AND MORE!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534527304
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534527304

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534527304
Reply with quote  #2

1534527304
Report to moderator
1534527304
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534527304

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534527304
Reply with quote  #2

1534527304
Report to moderator
1534527304
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534527304

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534527304
Reply with quote  #2

1534527304
Report to moderator
scribbles
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 250View Profile
August 07, 2017, 03:35:10 PM
 #2

Langzaam maar zeker groeit het bedrag dat wij met de crowdsale op wensen te halen. Ik zou zeggen met geometrische progressie.
Volgende week hebben wij een grote aankondiging inzake de verbetering van ons concept, wat elke vorm van twijfel weg zal nemen. Dus houd ons in de gaten!

Slowly but steady our amount is raising. I would even say that with geometrical progression
Next week we will have a great announcement regarding the improvement of our concept which should eliminate any doubt there still is. So stay tuned!

           ▄▄███████▄▄
        ▄███▀▀
▄▄▄▄    ▀▄
     ▄▄█████████████▄▄  ▀▄
  ▄▀▀██▀           ▀▀██▄▄▀▄
▄▀  ██                 ▀██
  ██       ▀▀█▀▀         █
█▀        █ █ █        ▄█▀▄
▀▄         █ █ █       ▄█  █
 ██         █▄▄▄█      ▄█  ▄▀
  ██▄                ▄█▀  ▄▀
  ▀▄▀██▄▄          ▄█▀  ▄▀
   ▀▄ ▀▀███▄▄▄▄▄▄█████▀▀
     ▀▀▄▄▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀
UTRUST▀████████▄
  ▀███████▄
    ▀██████▄
      ▀██████
       ▀█████
        ▀████▄
         █████
          ▀███
           ███
           ▀██
            ██
             █
●  Download WHITEPAPER  ●
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▼ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
facebook      twitter      slack
▀████████▄
  ▀███████▄
    ▀██████▄
      ▀██████
       ▀█████
        ▀████▄
         █████
          ▀███
           ███
           ▀██
            ██
             █
scribbles
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 250View Profile
August 07, 2017, 03:36:36 PM
 #3

Dag iedereen!

Ons project is de 500 ETH voorbij gegaan! Hartelijk dank voor de support!

Wij houden jullie op de hoogte aangaande nieuwe voortgang!


 Hello everyone! 

Our project has reached the 500 ETH mark! Thank you everyone for the support!

Will keep you guys posted on newest events!

           ▄▄███████▄▄
        ▄███▀▀
▄▄▄▄    ▀▄
     ▄▄█████████████▄▄  ▀▄
  ▄▀▀██▀           ▀▀██▄▄▀▄
▄▀  ██                 ▀██
  ██       ▀▀█▀▀         █
█▀        █ █ █        ▄█▀▄
▀▄         █ █ █       ▄█  █
 ██         █▄▄▄█      ▄█  ▄▀
  ██▄                ▄█▀  ▄▀
  ▀▄▀██▄▄          ▄█▀  ▄▀
   ▀▄ ▀▀███▄▄▄▄▄▄█████▀▀
     ▀▀▄▄▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀
UTRUST▀████████▄
  ▀███████▄
    ▀██████▄
      ▀██████
       ▀█████
        ▀████▄
         █████
          ▀███
           ███
           ▀██
            ██
             █
●  Download WHITEPAPER  ●
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▼ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
facebook      twitter      slack
▀████████▄
  ▀███████▄
    ▀██████▄
      ▀██████
       ▀█████
        ▀████▄
         █████
          ▀███
           ███
           ▀██
            ██
             █
scribbles
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 250View Profile
August 07, 2017, 03:50:12 PM
 #4

Dag allemaal!
Wij zagen jullie vraag t.a.v. stakes/coins

Alle coins gemined tot op de initiele uitgifte zal proportioneel worden gesplit onder de token bezitters aan het einde van de ICO. Een geschat aantal coins gemined tot op dit moment is zo'n 1,000,000 DGP.

Wat dit betekent is dat op 31 Augustus, wanneer wij de ICO beeindigen, alle -~1 miljoen coins verdeeld worden op een pro rate basis onder token bezitters.
THe DGT en DGP hebben 8 decimalen!

Laat mij twee voorbeelden geven (voor het geval dat een minimale of maximale cap wordt behaald)
Onthoud dat de bounties 2% van de tokens zullen ontvangen van het totale aantal tokens.
1 DGT = 0.004 ETH

1) Min cap - 8'000 ETH = 2'300'000 DGT (2'000'000 DGT + 15% token beloning).
2% = 46'000 DGT (gereserveerd voor bounties)

%
DGT
DGP
100%
2'300'000
1'000'000
98%
2'254'000
980'000
2%
46'000
20'000

Nu moet je rekening houden met de specifieke bounty, zoals Twitter. Dit heeft een bounty pool van 30% van de 2% = 13'800 DGT.
Vervolgens moet je kijken naar de stakes die je hebt verkregen door ons te supporten. Naar het geheel kijkende, de top twitter bounty hunter heeft 18'830 stakes wat 3.92% van alle twitter stakes is. Dit is gelijk aan 540.96 DGT. Naar de Pro Rate verdeling is dit gelijk aan 235,2 DGP coins!

2) Max cap - 60'000 ETH = 16'250'000 DGT (15'000'000 + all % token beloning).
2% = 325'000 DGT (gereserveerd voor bounties)

%
DGT
DGP
100%
2'300'000
1'000'000
98%
15'925'000
980'000
2%
325'000
20'000


Nu moet je rekening houden met de specifieke bounty, zoals Twitter. Dit heeft een bounty pool van 30% van de 2% = 97'500 DGT.
Vervolgens moet je kijken naar de stakes die je hebt verkregen door ons te supporten. Naar het geheel kijkende, de top twitter bounty hunter heeft 18'830 stakes wat 3.92% van alle twitter stakes is. Dit is gelijk aan 3'822 DGT. Naar de Pro Rate verdeling is dit gelijk aan 235.2 DGP coins!

NB! Deze berekeningen zijn gebaseerd op het idee dat contributies zijn beeindigd (een freeze snapshot van de ICO)!
Waneer meer contributies worden ontvangen, zal het totale aantal DGT voor iedereen stijgen, maar het aantal DGP zal minder worden. 

P.s. Mocht je fouten vinden in de berekeningen, gelieve dit te posten in de thread https://bitcointalk.org/index.php?topic=2054354.100 (en verniel mijn math genius EGO )

Hi guys!
Saw your question regarding the stakes-coins.

Quote
All coins mined up until the initial release are split proportionally to the
token holders at the end of the ICO. An estimated amount of coins mined till this
point is around 1,000,000 DGP.

So what this means is that on the 31st of August, when we stop the ICO, all of the ~1 million coins will be split on a pro-rata basis to the token holders.
The DGT and DGP have 8 decimals!

Let me give you two examples (in the case of the min and max cap):
Remember that bounties have 2% of tokens assigned to them from the total token amount
1 DGT = 0.004 ETH

1) Min cap - 8'000 ETH = 2'300'000 DGT (2'000'000 DGT + 15% token reward).
2% = 46'000 DGT (reserved for bounties)

%
DGT
DGP
100%
2'300'000
1'000'000
98%
2'254'000
980'000
2%
46'000
20'000

Now you have to take into account the specific bounty, e.g. Twitter. It has a 30% bounty pool from the 2% = 13'800 DGT.
Then you have to look at the stakes you have gained by supporting us. Looking at the picture now, the top Twitter bounty user has gained 18'830 stakes, which is 3.92% of all of the Twitter stakes. This equals 540.96 DGT. Looking at the pro-rata share this is equals 235.2 DGP coins!

2) Max cap - 60'000 ETH = 16'250'000 DGT (15'000'000 + all % token rewards).
2% = 325'000 DGT (reserved for bounties)

%
DGT
DGP
100%
2'300'000
1'000'000
98%
15'925'000
980'000
2%
325'000
20'000

Now you have to take into account the specific bounty, e.g. Twitter. It has a 30% bounty pool from the 2% = 97'500 DGT.
Then you have to look at the stakes you have gained by supporting us. Looking at the picture now, the top Twitter bounty user has gained 18'830 stakes, which is 3.92% of all of the Twitter stakes. This equals 3'822 DGT. Looking at the pro-rata share this is equals 235.2 DGP coins!

NB! These calculations are based on the idea that the contributions have stopped (a freeze snapshot of the ICO)!
When more contributions are made, the total amount of DGT will increase for everyone, but the DGP amount will dilute.

P.s. If you see any mistakes in the calculations, please post them on the thread (and crush my math genius EGO  )

           ▄▄███████▄▄
        ▄███▀▀
▄▄▄▄    ▀▄
     ▄▄█████████████▄▄  ▀▄
  ▄▀▀██▀           ▀▀██▄▄▀▄
▄▀  ██                 ▀██
  ██       ▀▀█▀▀         █
█▀        █ █ █        ▄█▀▄
▀▄         █ █ █       ▄█  █
 ██         █▄▄▄█      ▄█  ▄▀
  ██▄                ▄█▀  ▄▀
  ▀▄▀██▄▄          ▄█▀  ▄▀
   ▀▄ ▀▀███▄▄▄▄▄▄█████▀▀
     ▀▀▄▄▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀
UTRUST▀████████▄
  ▀███████▄
    ▀██████▄
      ▀██████
       ▀█████
        ▀████▄
         █████
          ▀███
           ███
           ▀██
            ██
             █
●  Download WHITEPAPER  ●
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▼ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
facebook      twitter      slack
▀████████▄
  ▀███████▄
    ▀██████▄
      ▀██████
       ▀█████
        ▀████▄
         █████
          ▀███
           ███
           ▀██
            ██
             █
scribbles
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 250View Profile
August 23, 2017, 09:11:55 AM
 #5

De ICO startte op 04-08-2017 en eindigt op 31-08-2017
Een week na de ICO worden de tokens naar de kopers doorgestuurd.
Het DigiPulse team gebruikt ERC20 tokens gebaseerd op Ethereum om DGT aan te maken.

De token kan geimporteerd worden in MyEtherWallet.
1) open MEW
2 maak een nieuwe token aan
3:
0x9AcA6aBFe63A5ae0Dc6258cefB65207eC990Aa4D
Symbol    DGT
Decimals    8
 

           ▄▄███████▄▄
        ▄███▀▀
▄▄▄▄    ▀▄
     ▄▄█████████████▄▄  ▀▄
  ▄▀▀██▀           ▀▀██▄▄▀▄
▄▀  ██                 ▀██
  ██       ▀▀█▀▀         █
█▀        █ █ █        ▄█▀▄
▀▄         █ █ █       ▄█  █
 ██         █▄▄▄█      ▄█  ▄▀
  ██▄                ▄█▀  ▄▀
  ▀▄▀██▄▄          ▄█▀  ▄▀
   ▀▄ ▀▀███▄▄▄▄▄▄█████▀▀
     ▀▀▄▄▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀
UTRUST▀████████▄
  ▀███████▄
    ▀██████▄
      ▀██████
       ▀█████
        ▀████▄
         █████
          ▀███
           ███
           ▀██
            ██
             █
●  Download WHITEPAPER  ●
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▼ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
facebook      twitter      slack
▀████████▄
  ▀███████▄
    ▀██████▄
      ▀██████
       ▀█████
        ▀████▄
         █████
          ▀███
           ███
           ▀██
            ██
             █
scribbles
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 250View Profile
September 12, 2017, 06:51:29 AM
 #6

UPDATE t.a.v. refunds en bounties:

Dag geïnteresseerden!

Wees gerust, instructies over hoe je een refund aan kunt vragen wordt op onze website beschikbaar gesteld zodra het smart contract refunds toelaat (1 september 00:00 UTC time).
Wij zullen een nieuwsbrief sturen aan een ieder die daarvoor is ingeschreven, een info pagina op de website maken, communiceren via slack en meldingen doen in onze bitcointalk thread.
De ICO wordt opnieuw verricht op 1 october met VELE verbeteringen, beide aan het concept en de marketing. Wij maken deze informatie vooralsnog niet publiekelijk, om mensen niet in de war te brengen.

De bounties, daar wordt gedegen mee omgegaan.

Blijf positief, wij hebben een zeer goed gevoel t.a.v. van de toekomst van dit project. Het wordt flink competitief tegen andere ICOs in oktober, maar hoe dan ook - het team van DigiPulse heeft al een ICO achter de rug, dus wij weten wat we doen.

Dank aan iedereen voor de support!

           ▄▄███████▄▄
        ▄███▀▀
▄▄▄▄    ▀▄
     ▄▄█████████████▄▄  ▀▄
  ▄▀▀██▀           ▀▀██▄▄▀▄
▄▀  ██                 ▀██
  ██       ▀▀█▀▀         █
█▀        █ █ █        ▄█▀▄
▀▄         █ █ █       ▄█  █
 ██         █▄▄▄█      ▄█  ▄▀
  ██▄                ▄█▀  ▄▀
  ▀▄▀██▄▄          ▄█▀  ▄▀
   ▀▄ ▀▀███▄▄▄▄▄▄█████▀▀
     ▀▀▄▄▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀
UTRUST▀████████▄
  ▀███████▄
    ▀██████▄
      ▀██████
       ▀█████
        ▀████▄
         █████
          ▀███
           ███
           ▀██
            ██
             █
●  Download WHITEPAPER  ●
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▼ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
facebook      twitter      slack
▀████████▄
  ▀███████▄
    ▀██████▄
      ▀██████
       ▀█████
        ▀████▄
         █████
          ▀███
           ███
           ▀██
            ██
             █
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!