Bitcoin Forum
August 19, 2018, 02:04:52 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] SmartRE: Gefractioneerd & Verzekerd Vastgoedplatform  (Read 184 times)
Jurgen
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 252


High-Quality Dutch & German Translations


View Profile
July 31, 2017, 04:33:50 PM
 #1_____________________________


_____________________________

Introductie:

Ik wil graag SmartRE aankondigen, een vastgoedplatform dat gebruik maakt van de Ethereum blockchain, waarmee huiseigenaren in de V.S. een percentage van hun huizen liquide kunnen maken, en waarin investeerders wereldwijd met een minimum van slechts één dollar kunnen investeren. Investeerders genieten bescherming door een aangepaste verzekering van Lloyd's of London.

Juridisch:

Hoe is dit wettelijk mogelijk? Zal dit systeem als het spelen met effecten worden aangemerkt? Wij hebben een op het gebied van vastgoed gespecialiseerd advocatenkantoor in San Francisco geraadpleegd en met dit kantoor samengewerkt om de contracten tussen kopers en huiseigenaren te helpen ontwerpen. Het is een behoorlijk ingewikkelde overeenkomst, maar het volstaat te zeggen dat het niet in de vorm van een effect is geschreven en dat wij goed begrijpen in welke categorie het zal worden geclassificeerd.

Elk onroerend goed zal een eigen 'smart contract' en ERC20 tokens hebben en wij gebruiken de contracten voor borg-, transactie- en vereffeningsdoeleinden zonder enige verworvenheden door derden. SmartRE volgt en registreert de transacties, samen met de andere gebruikelijke functies, in haar databases, in het belang van de begunstigden van de verzekering. Via onze app schermen wij de gemiddelde gebruiker van de technische details af, maar wij hebben ook geen toegang tot hun geheime sleutel die, met de toestemming van de gebruiker, zal worden gebruikt, zodra er een geschil bestaat met betrekking tot de herkomst van transacties. Wij willen het investeren zo eenvoudig maken als Robin Hood dit doet voor het investeren in aandelen.

Waarom?

Waarom zou u dit doen? Er is een enorme hoeveelheid kapitaal opgeslagen in de eigendommen van huiseigenaren in de V.S. En aangezien, volgens de US Federal Reserve, het gemiddelde huishouden in de V.S. meer dan USD 100.000,-- aan schulden heeft, bestaat er geen andere oplossing die de situatie kan verlichten. Er zijn hypothecaire leningen en omgekeerde hypotheken, maar deze zijn in zekere zin een ophoping van nog meer schulden. Omdat wij ons in eerste instantie op de San Francisco Bay Area richten, wat ook Silicon Valley omvat, waar de oprichters wonen, begrijpen wij de behoeften van deze markt. Hoewel daar een hoop rijke mensen wonen, probeert de grote meerderheid nog steeds de eindjes aan elkaar te knopen vanwege de hoge woonlasten en kosten van levensonderhoud. Wij kunnen daarbij helpen. De gemiddelde woning in de SF Bay Area (wat uit de zes hoofddistricten bestaat) wordt op rond de USD 825.000,-- gewaardeerd. Dat is gemiddeld. Voor de Peninsula en San Francisco is het bijna onmogelijk om iets voor minder dan USD 1 miljoen te vinden, tenzij u een eenkamerwoning zoekt.

Dat is de aanbodzijde. Aan de vraagzijde vloeit er vanuit de hele wereld een gigantische hoeveelheid geld in het residentieel vastgoed van de V.S. Volgende de National Association of Realtors werd er in de afgelopen twaalf maanden tot maart 2017, meer dan USD 152 miljard geïnvesteerd. Het belangrijkste probleem was tot nu toe de prijs. Veel meer mensen wilden in de grootste en veiligste interne vastgoedmarkt sector investeren, maar kunnen zich de kosten niet veroorloven. Wat SmartRE doet is iedereen in staat stellen met weinig geld te investeren. Als u een USD heeft, kunt u investeren. Dit biedt de mogelijkheid zich tegen valutaschommelingen in te dekken en is een instrument voor goede, constante groei.

Toestand van de Software:

Wij bevinden ons momenteel in de 'private beta' fase en zullen eind september een publieke, alleen op uitnodiging toegankelijke beta uitrollen, gevolgd door een openbare release eind oktober/begin november. Op dit moment hebben wij meer dan 1700 kopers die elk bereid zijn duizenden USD’s in te leggen. En dat zonder veel marketing inspanningen en slechts door presentaties op kleine bijeenkomsten en conferenties. Wij verwachten dat wij, na de token verkoop, middels een complete marketing en 'grass-roots' campagne, de werving kunnen versnellen met als doel om, met de betrokken kopers, in een periode van 12 maanden, 500 woningen met aanzienlijke liquidatie van vermogen op het platform op te kunnen nemen. Het doel voor het tweede jaar is 2500 woningen en wij verwachten de opname van 180.000 woningen na vijf jaar. Wij verwachten dat wij het tweede jaar winstgevend kunnen zijn, tenzij wij sneller dan voorspeld naar andere geografische gebieden kunnen uitbreiden. Dit is uitsluitend de prognose voor de San Francisco Bay Area. Na negen maanden breiden we uit naar Zuid-Californië (Los Angeles, San Diego, Beverly Hills, enz.) en na twee, drie jaar naar New York. Wij rekenen een vergoeding voor het gebruik van het platform door de huiseigenaren en een andere vergoeding die aan de 'Gas' prijs van de Ethereum blockchain gebonden is.

Team:

Het team bestaat uit ervaren startups, waaronder de CEO, die zijn laatste startup geholpen heeft, met een marktkapitalisatie van meer dan USD 8 miljard, op de New York Stock Exchange te worden genoteerd en die bij deze startup, SMIC, een verkoopaccount had die in minder dan twee jaar tot meer dan USD 150 miljoen groeide. Er bestaat een overzicht met meer dan 275 vermeldingen van hem in ACM MobiCom. De CTO is houder van een doctoraat in informatiekunde en heeft meer dan 40 collegiaal getoetste IEEE/ACM publicaties en meer dan 20 octrooiaanvragen in de V.S. ingediend (waarvan er tot heden negen zijn verstrekt) en werkte bij topbedrijven in Silicon Valley. De profielen kunnen hier worden bekeken: www.smartre.io/team

Token Verkoop:

Het begin van de token verkoop staat voor 14 augustus 2017 middernacht (00:00 CEST) gepland en zal daarna een maand lopen, tenzij de voor de verkoop toegewezen tokens allemaal zijn verkocht. Er is een totale voorraad van 100 miljoen SmartRE Coins (SRC's). Let erop dat dit op WAVES-gebaseerde tokens zijn en anders zijn dan de ERC20 tokens die voor elk onroerend goed worden gebruikt. We zullen tot 54% van de gehele voorraad voor elk USD 0,30 verkopen met een plafond van USD 12,5 miljoen. De SRC's kunnen op twee manieren worden gebruikt: 1) als kortingsbon van 75% op de kosten aan de vraagzijde van het platform, of 2) als betaling voor het netwerk, zodra de waarde stijgt. Wij voeren de token verkoop uit, omdat we mensen willen aanmoedigen om het platform te gebruiken, omdat we echt geloven dat er veel mensen op vele niveaus hier voordeel van kunnen hebben. Natuurlijk profiteren de huiseigenaren en kopers, maar ook de algemene economie, doordat meer kapitaal wordt ingezet in plaats van opgeslagen in een vermogensbestanddeel dat, voor de meeste mensen, geen kapitaal genereert totdat het 100% is verkocht.
_______________________________________________________________________________ ________________

Disclaimer: This post is merely a translation of the original SmartRE announcement thread.
I am NOT affiliated with SmartRE in any way and have published the translation(s) in this thread without any intention of promoting SmartRE.

"Jurgen is a top quality translator with great expertise in cryptocurrencies and ICO promotion." - RootProject
"We greatly appreciated Jurgen's translations and highly recommend his reliable services!" - Brickblock
"Jurgen helped us with our bounty campaign. He's a very professional translator and it was a pleasure to work with him." - Abab
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Jurgen
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 252


High-Quality Dutch & German Translations


View Profile
July 31, 2017, 04:36:09 PM
 #2

Heeft u een fout in mijn vertaling gevonden? Zo ja, laat het mij dan alstublieft even weten (via een PM), zodat ik 'm kan verbeteren. Vriendelijk bedankt! Smiley

"Jurgen is a top quality translator with great expertise in cryptocurrencies and ICO promotion." - RootProject
"We greatly appreciated Jurgen's translations and highly recommend his reliable services!" - Brickblock
"Jurgen helped us with our bounty campaign. He's a very professional translator and it was a pleasure to work with him." - Abab
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!