Underworld244
|
|
August 01, 2017, 04:59:11 PM |
|
Bitfinexde bana cash felan gelmedi :S
|
|
|
|
Piratte
|
|
August 01, 2017, 05:21:12 PM |
|
Bittrex ekledi ama marketi açmadı. Açsa insanlar satacak ama açmıyorlar nedense. Wallet maintenance diyor herhalde cüzdanları kuramadılar daha. Çok karışık olmuş ben hiçbir şey anlamadım bunun cüzdanından.
2 gunluk coin icin private keyleri caldirsalar daha mi iyi bence eklemeselerde olur.
|
|
|
|
gorkem
|
|
August 01, 2017, 05:34:43 PM |
|
|
|
|
|
primeer
|
|
August 01, 2017, 06:25:21 PM |
|
ilk blok bulunmuş diyorlar. bitcoin cash hepimiz için hayırlı olsun. yıllar sonra konuşulacak tarihe geçecek günler bunlar.
|
|
|
|
jmalkovich
|
|
August 01, 2017, 06:28:54 PM |
|
Block explorer testnet heralde toplam hashrate ve pool listesini görebileceğimiz bi yer var mı? yani kazmak mümkün mü acaba?
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
August 01, 2017, 06:41:52 PM |
|
Bittrez'den 7 satoshi BTC'me 1 satoshi BCC gelmiş.Bozdurup bozdurup harcarım artık
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
August 01, 2017, 06:59:46 PM |
|
BCC bittrex'de 175 dolara düştü.Çöp olmaya doğru son sürat gidiyor
|
|
|
|
jmalkovich
|
|
August 01, 2017, 07:17:44 PM |
|
BCC bittrex'de 175 dolara düştü.Çöp olmaya doğru son sürat gidiyor Böyle ölüp gitmesi beklenemez azınlık bir destekçisi olsa bile bunlar sağlam adamlar en kötü ihtimalle şişireceklerdir balonunu dibi boylasın bi miktar alırım
|
|
|
|
gorkem
|
|
August 01, 2017, 07:18:13 PM |
|
BCC bittrex'de 175 dolara düştü.Çöp olmaya doğru son sürat gidiyor o arada gidip gelio suan 200 dolar ınsallah hızla duser mk seyı
|
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
August 01, 2017, 07:29:45 PM |
|
Pek de çöküyo gibi bi hâli yok. Bence bikaç aya yayarlar indirirler bindirirler müşteriyi çekerler sonra yallah
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
tayfundeniz
|
|
August 01, 2017, 07:37:21 PM |
|
Pek de çöküyo gibi bi hâli yok. Bence bikaç aya yayarlar indirirler bindirirler müşteriyi çekerler sonra yallah
Harbiden çöküyor dedik ikiye katladı iyi pumpluyorlar.Bu piyasada ne olacağını ön göremiyorsun.Dün herkes BCC'ye twiter da küfür ederken iyi bilenmişler.İyi gidiyorlar.
|
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1380
|
|
August 01, 2017, 07:39:04 PM |
|
2 gunluk coin icin private keyleri caldirsalar daha mi iyi bence eklemeselerde olur. Marketi açtılar ve direk dump geldi ama sonra toparladı. Şimdi 0.10 BTC'den alım var. Aceleci davrananlar biraz zarardan satmış oldu. Daha yükselir mi sizce?
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
August 01, 2017, 07:43:47 PM |
|
eth'nin etc'si gibi yavru btc olarak da hayatına devam edebilir. Kim bilir?
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
tayfundeniz
|
|
August 01, 2017, 07:47:29 PM |
|
Daha yükselip yükselmeyeceğini bilemeyiz ama dump yememesi için ilk anlarda baya alış yaptı BCC'liler.Yoksa panikle herkes satacaktı.Şu var ki fiyatı 400 dolar konuşuluyordu şu an 300 dolar civarı dolaşıyor.Nereye oturacağı belirsiz.400 dolara mı yoksa 200 doları mı oturur göreceğiz.
|
|
|
|
gorkem
|
|
August 01, 2017, 07:48:28 PM |
|
0.20 btc ye fıyat cıkar mı acaba :d
|
|
|
|
hammo
|
|
August 01, 2017, 07:56:39 PM |
|
alan neden alıyor bunu acaba? aklımı yitirtcek bu piyasa bana. 0,12 den sattığıma seviniyordum da şimdi kafam karıştı.
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2716
Merit: 1571
|
|
August 01, 2017, 08:00:38 PM |
|
alan neden alıyor bunu acaba? aklımı yitirtcek bu piyasa bana. 0,12 den sattığıma seviniyordum da şimdi kafam karıştı. Alan neden alıyor ben de çok merak ediyorum. Siz çok iyi fiyata satmışsınız. Ben 0.08 BTC'ye sattım. Bu coini para verip almayı düşünmüyorum. Güzel bir hediye oldu bizim için.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
hammo
|
|
August 01, 2017, 08:04:01 PM |
|
alan neden alıyor bunu acaba? aklımı yitirtcek bu piyasa bana. 0,12 den sattığıma seviniyordum da şimdi kafam karıştı. Alan neden alıyor ben de çok merak ediyorum. Siz çok iyi fiyata satmışsınız. Ben 0.08 BTC'ye sattım. Bu coini para verip almayı düşünmüyorum. Güzel bir hediye oldu bizim için. valla işleme açıldığından haberim olsaydı bende verirdim 0,08 e. tesadüf forumda gördüm girdim baktım 0,12 verdim gitti
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
|
|
August 01, 2017, 08:31:23 PM |
|
Ben de 339 usd den sattım çıktım. Kalan BTC yi de usd ye çevirdim. Zaten bayağı önceden fiyata geçmiştim, bu dalgalarda belki fırsat olur diye az bir miktar BTC almıştım. Şu anda sadece izliyorum ne oluyor, ne olacak, güzel bir al-sat ihtimali olabilir mi diye.
|
|
|
|
|