husdemba
Full Member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
|
|
September 03, 2017, 02:25:22 PM |
|
ATLANT'ın ilerleyişi bana Monetha'yı andırıyor. Çok kısa sürece ICO'sunun biteceğini göz göre göre bizlere gösteriyor, ICO döneminde yavaş kalmayın derim
|
|
|
|
suram
|
|
September 03, 2017, 04:21:46 PM |
|
Şu anda atlant yüzlerce ico arasından öne çıkan bir proje, sağlam toplayacaklar herhalde ico'lara baktım da F*CK TRUMP ICO diye bir şey bile var
|
ADVERTISEMENT SPACE FOR RENT, PM
|
|
|
carlzec
|
|
September 03, 2017, 11:00:23 PM |
|
Güzel bir ICO yapacağına dair inancım her geçen gün artıyor. Ico furyası tam gaz zaten Atlant forumda da populer oldu sayılır guzel kazanç gelebilir.
|
|
|
|
CoinCini
|
|
September 03, 2017, 11:22:21 PM |
|
listelerde ilk sırada gözükmesi projeye olan güveni gösteriyor zaten birde vitalik'in projede gözükmesinin çok faydası olacaktır diye düşünüyorum bountysine katılanlar iyi kazanacak gibi gözüküyor.
|
|
|
|
deepocean
|
|
September 04, 2017, 12:51:19 PM |
|
bountysi çok güzel görünüyor. geç kaldım ama yinede sağlam bi şey dağıtacaklarını umuyorum. umarım bounty oranları fiyatı fazla etkilemez.
|
|
|
|
carlzec
|
|
September 04, 2017, 03:41:48 PM |
|
Atlant ın imza için dağıtacağı tokenlerin fiyatınetkilemesinden ziyade Çin nin ıco öuhabbeti baya bir sarstı piyasayı son bir tutanma ile güzel bir kazanç sağlayabilir Atlant
|
|
|
|
DrMsEr
|
|
September 04, 2017, 04:29:22 PM |
|
Atlantın imza kampanyasına geç bir zamanda olsa ben de katıldım,bu arada piyasa bu haldeyken icoya girmesi büyük bir şansızlık oldu atlant için bakalım neler olacak göreceğiz.
|
|
|
|
carlzec
|
|
September 04, 2017, 06:05:46 PM |
|
Hala net bir yoparşanma göremiyorum altcoin piyasasında. Atlant için 2 gün daha var 2 güne piyasa düzelirse ICO saglam geçebilir umudumuz da o yönde
|
|
|
|
polat90 (OP)
|
|
September 04, 2017, 07:44:45 PM |
|
|
|
|
|
USScrypto
|
|
September 04, 2017, 11:43:31 PM |
|
Bu imza işine bir limit koysalardı keşke işin b.kunu çıkardı millet her gün 20şer 20şer geliyorlar en son adamlar ödülleri düşürünce göreceğim ben bu kadar adamı.
|
|
|
|
jhontwis
|
|
September 05, 2017, 12:01:24 AM |
|
hadi bakalım Atlant dan ne çıkacak biraz toparlanma var altlarda Atlant a güven ICO da belli olur orta halli bir ıco yaparsa borsada ciddi kazandıracağına inanıyorum.
|
|
|
|
membis
|
|
September 05, 2017, 12:25:37 AM |
|
hadi bakalım Atlant dan ne çıkacak biraz toparlanma var altlarda Atlant a güven ICO da belli olur orta halli bir ıco yaparsa borsada ciddi kazandıracağına inanıyorum.
Birader imza kampanyasında haftalık stakeni alabilmen için attığın her mesajda Atlant geçmesi gerekmiyor bil istedim. Hangi konuyu açsam Atlant şöyle böyle gına geldi.
|
|
|
|
beatecoin
|
|
September 05, 2017, 12:35:59 AM |
|
Açıkcası bana çok güvenilir bir proje gibi gelmiyor. Announcement açıldığı gibi vitalikin fotoğrafı çıkıyor karşınıza insanlar için cezbedici tarafı bu oldu sanırım:) bekleyip göreceğiz
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
September 05, 2017, 04:34:02 AM |
|
Bu imza işine bir limit koysalardı keşke işin b.kunu çıkardı millet her gün 20şer 20şer geliyorlar en son adamlar ödülleri düşürünce göreceğim ben bu kadar adamı.
Ödülleri düşüreceklerini sanmıyorum aslında ben de yeni giriş yaptım ama size hak veriyorum belli bir süreden sonra katılımcı almamaları bu kampanyaların sağlıklı yürümesi açısından daha uygun olur.
|
|
|
|
Altcoin Agent
|
|
September 05, 2017, 11:07:04 AM |
|
Hey yavrum hey listeye bak, bu proje milleti oltaya getirirse ne gülerim ya, liste aşırı kalabalık hardcap yapar da dedikleri ödülü dağıtırlarsa ben pişman olurum girmedim diye ama bide dağıtmazlarsa yazık olacak bunca kişiye, daha önce bu kadar katılımcı olan liste hatırlamıyorum
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
September 05, 2017, 11:48:39 AM |
|
Ödülleri düşüreceklerini sanmıyorum aslında ben de yeni giriş yaptım ama size hak veriyorum belli bir süreden sonra katılımcı almamaları bu kampanyaların sağlıklı yürümesi açısından daha uygun olur. Adamların amacı zaten reklam niye katılımcı almasinlar ki? Dağıtıacaklari toplam token miktari aynı. Slackte ödül düşürme söz konusu değil demişler.
|
|
|
|
husdemba
Full Member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
|
|
September 05, 2017, 03:23:12 PM |
|
Monetha'dan sonra yine bir sürünün peşine takıldık bakalım. İmza kampanyalarına katıldım, haftalık bazda ne kadar kazanabilirsem artık. 2 gün sonra başlayacak ICO dönemi için ATLANT ekibine sonsuz şans diliyorum
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
September 05, 2017, 04:05:46 PM |
|
Ödülleri düşüreceklerini sanmıyorum aslında ben de yeni giriş yaptım ama size hak veriyorum belli bir süreden sonra katılımcı almamaları bu kampanyaların sağlıklı yürümesi açısından daha uygun olur. Adamların amacı zaten reklam niye katılımcı almasinlar ki? Dağıtıacaklari toplam token miktari aynı. Slackte ödül düşürme söz konusu değil demişler. Aslında sizin söyledikleriniz mantıklı geldi ne kadar çok kişi imzayı taşırsa adamların o kadar çok işine gelir ico süreci başlamamış olsun yeterli Sadece son gün çok kişi girmesi erken girenler açısından bir dezavantaj gibi.
|
|
|
|
jhontwis
|
|
September 05, 2017, 04:33:29 PM |
|
Atlant tan güzel bir başlangıç bekliyorum. Hadi artık bir yerden sağlam gülsün yüzümüz. Çin duman etti ortalığı. bu piyasa adamı sağlam yoruyor sürekli takip lazım.
|
|
|
|
mcanozen
Newbie
Activity: 13
Merit: 0
|
|
September 05, 2017, 05:54:59 PM |
|
2 bch ile ico katılsam nasıl göndereceğim adres falan yazmıyor ico ilk defa gireceğim yardım edin 7 eylulde bozguna uğramayayım pm atarsanız sevinirim
|
|
|
|
|