torikan (OP)
|
|
August 01, 2017, 01:06:08 PM |
|
BCC işlemi bittikten an itibariyle altcoinler yüzde 10 ila 25 civarı yükseliş yaptı bcc 250 dolar kar edicem toplamda 5000 dolar kar edicem diye bekliceğime şuanda geçiş bulunmaktatyım boşa alsat ile stres olmaya gerek yok ...
|
|
|
|
gokayc
|
|
August 01, 2017, 02:21:44 PM |
|
Tam olarak nasıl ve ne kadar kar ettin anlamadım ama altcoinler konusunda hak veriyorum. Altcoinler uçar mı uçmaz mı bilemem de ufaktan bir hareketlenme var. Umarım daha da yükselirler.
Altcoin ve bitcoin bundan sonra daha bir istikrarlı hareket edecektir diye düşünüyorum. Ilerleyen zamanlarda görücez bakalım ne oluyo ne bitiyor.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
August 01, 2017, 02:59:48 PM |
|
Tam olarak nasıl ve ne kadar kar ettin anlamadım ama altcoinler konusunda hak veriyorum. Altcoinler uçar mı uçmaz mı bilemem de ufaktan bir hareketlenme var. Umarım daha da yükselirler.
Altcoin ve bitcoin bundan sonra daha bir istikrarlı hareket edecektir diye düşünüyorum. Ilerleyen zamanlarda görücez bakalım ne oluyo ne bitiyor.
Ortalik yesermis de baktigimda kasada oyle ahim sahim bir kar goremiyorum ben herkes uctu diyor da pek ucan birsey yok etc almistim 78 den daha oralara gelmesine cok uzun yolu var
|
|
|
|
CoinCini
|
|
August 01, 2017, 03:12:07 PM |
|
evet biraz hareketlenme var fakat dediğiniz gibi ahım şahım bir durum yok başlığı açan arkadaşın yorumunu bende anlayamadım bcc mi daha fazla kar getiriyor altcoinler mi bu durumda?
|
|
|
|
jmalkovich
|
|
August 01, 2017, 03:58:05 PM |
|
Hardfork diye diye piyasayı mundar ettiler umarım geçici değildir bu yeşillenme hareketi ve kalıcı olur. Trade yapmayı özledim gelsin hareketli günler..
|
|
|
|
theXcode
Member
Activity: 137
Merit: 29
|
|
August 01, 2017, 04:14:33 PM |
|
Şu anda çokta değişen birşey yok.Evet altcoinler canlandı fakat Ağustosun 10'dan sonra taşlar artık oturacak.Simdilik Büyük bir beklentim yok benim.
|
|
|
|
temmuz
|
|
August 01, 2017, 04:22:13 PM |
|
Ortalik yesermis de baktigimda kasada oyle ahim sahim bir kar goremiyorum ben herkes uctu diyor da pek ucan birsey yok etc almistim 78 den daha oralara gelmesine cok uzun yolu var uçtu değil uçuş başlıyor diye yazmış... bende katılıyorum. zaten bir anda yüzde yüz beklemek mantıklı değil ama bcc yükselişile paralel altcoinlerde yükseldi. birde kasada ne kadar var ona göre bakmakta lazım kendi adıma 15 dk birdan 2 btc yükseldi bakiyem ki oldukça tatmin edici bir rakam.
|
|
|
|
AlyattesLydia
|
|
August 01, 2017, 04:31:40 PM |
|
Umalım ki bu eski güzel günlerin başlangıç günü olsun. 10 Ağustostan sonra bu şekilde çıkmaya devam ederse, kısa zamanda düşükten aldıklarımız eski değerlerine ulaşacaktır. Sonrası malum
|
|
|
|
temmuz
|
|
August 01, 2017, 04:39:01 PM |
|
bende öyle düşünüyorum . 4-5 gibi piyasa normal seyrinmi alır en azında 2 ay kafalar rahat olucak icolara adam gibi bakabileceğiz artık düzzgün proje çıkacakmı diye. zaten kar satışıları geldikten sonra hareketlenme olur diye düşünüyorum asıl.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
August 01, 2017, 04:43:35 PM |
|
Polo BTC cüzdanını serbest bırakmış.Uçuş başlıyor şimdi
|
|
|
|
Underworld244
|
|
August 01, 2017, 04:45:12 PM |
|
Polo BTC cüzdanını serbest bırakmış.Uçuş başlıyor şimdi takipdeyiz bakalım polonun hacmi yüksek etki edecektir.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
August 01, 2017, 04:52:11 PM |
|
Polo BTC cüzdanını serbest bırakmış.Uçuş başlıyor şimdi takipdeyiz bakalım polonun hacmi yüksek etki edecektir. bende umutluyum pek destek bulamadı bcc ıstedıklerı kadar hask gucu olsun ınsanlar alısverıs yapmadıgı surece hıc bır ıse yaramayacaktır o coın. ve forumda gordugum herkes dumplama derdınde zaten:D kımın elınde patlayacak bakalım.
|
|
|
|
gorkem
|
|
August 01, 2017, 04:52:33 PM |
|
Polo BTC cüzdanını serbest bırakmış.Uçuş başlıyor şimdi sanmıyorum ama insallah işe yarar
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
August 01, 2017, 05:09:02 PM |
|
Polo BTC cüzdanını serbest bırakmış.Uçuş başlıyor şimdi sanmıyorum ama insallah işe yarar polo'ya btc girişi olmazsa altcoinleri kim alacak.Balinalar fiyatları düşürmeye çalışabilir almamakta ısrar edip bekleyebilirler.Ama bir balina almaya başladı mı panikle bir anda fiyatlar fırlayabilir.Bekliyoruz beklemedeyiz.Ufak ufak artsa da bu bile güzel.Roketten önce alıştırmalar diyelim.
|
|
|
|
bircoin
Sr. Member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
|
|
August 01, 2017, 05:13:06 PM |
|
Bu piyasa küçük yatırımcılarını ters köşe yaptırabilir . Bir silkeleme hareketiyle soka uğrayabiliriz. ( Umarım uğramayız)
|
|
|
|
Aceeakell
|
|
August 01, 2017, 05:19:13 PM |
|
Bolunme gerceklesti sayilir, hayirli ugurlu olsun, su ana kadar hicbir bolunmeden hayir gelmedi ama...
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
August 01, 2017, 05:53:40 PM |
|
bitrexx hala acmadı cuzdanları. cogu kısının btc sı bıtrexte su an. bıtrex actıgı zaman hareket baslar gıbıme gelıyor.
|
|
|
|
exortis
|
|
August 01, 2017, 06:10:35 PM |
|
Sanirim 1 agustostan sonra altcoinlerde daha fazla yukselis bekliyordum biraz hayal kirikligina ugradim gecede kar satislari gelir daha da duserler.
|
|
|
|
dakota neat
|
|
August 01, 2017, 08:40:56 PM |
|
Bu piyasa küçük yatırımcılarını ters köşe yaptırabilir . Bir silkeleme hareketiyle soka uğrayabiliriz. ( Umarım uğramayız)
açıkcası bende bir kar satışı bekliyorum ama şuaralar risk her baline kendine bir altcoinde yer edinmek isteyecektir satığını başkasına kaptırma korksu oalbilir ancak bir kaç gün içinde yüzde10 falan ortalamada düşüş bekliyorum ancak kaça çıktıktan sonra indiriler tabi bilsem balina ben olurdum
|
|
|
|
hammo
|
|
August 01, 2017, 08:47:40 PM |
|
ethereum çok tatlı yükseldi ya. onun sayesinde de zaten bütün ethereum tabanlı altcoinler yükseldi.
|
|
|
|
|