mdikmetas (OP)
|
|
August 01, 2017, 07:18:20 PM |
|
Arkadaşlar soru basit ben bounty konusuna yeni giriş yaptım yavaş yavaş forumdayız ya ne kadar kazanılabilir ve siz ne kadar kazandınız en çok?
|
|
|
|
gorkem
|
|
August 01, 2017, 07:41:00 PM |
|
Arkadaşlar soru basit ben bounty konusuna yeni giriş yaptım yavaş yavaş forumdayız ya ne kadar kazanılabilir ve siz ne kadar kazandınız en çok?
söleyınce kızıyorlar sölemem
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2702
Merit: 1571
|
|
August 01, 2017, 07:50:31 PM |
|
Daha önce Monaco imzasına girdim. 283.983261 MCO kazandım. Satmadığım için kaç para yaptığını hesaplamadım. Monaco olarak duruyor hala. Boscoin imzasına girdim. Proje Ekimde başlayacak. Onun ne kadar ettiği de belli değil hala. Siz ne kadar kazandınız?
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
August 01, 2017, 08:01:56 PM |
|
SONM'dan 75 dolar falan kazanmıştım. Az daha beklesem 90 dolar olacakmış ama sattım ilk toparlayışta Blocklancer imzasına girmişsiniz, ben de öyleyim ve buradan da çok bir beklentim yok
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
nascasto
Full Member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
August 01, 2017, 08:24:26 PM |
|
söleyınce kızıyorlar sölemem oo merak uyandırdı
|
|
|
|
jmalkovich
|
|
August 01, 2017, 08:30:14 PM |
|
Bounty için buraya geldiysen tek amacın buysa hiç bir şey kazanamayacaksın demektir. Hadi kazandın diyelim 2 3 ay sonra bu işler bitecek sömürücülere ekmek düşmeyecek sadece kafası çalışan adamlar kazanacak.
|
|
|
|
mdikmetas (OP)
|
|
August 01, 2017, 08:46:59 PM |
|
ben mining yapıyorum daha hiç kazanamadım mantığı öğrenme aşamasındayım meraktan soruyorum
|
|
|
|
gorkem
|
|
August 01, 2017, 10:18:08 PM |
|
ben mining yapıyorum daha hiç kazanamadım mantığı öğrenme aşamasındayım meraktan soruyorum
mantık mantık yok bam bam sadece sans meselesıdır ımzadan para kazanmak
|
|
|
|
grkms
|
|
August 01, 2017, 11:07:11 PM |
|
Çok fazla proje çıkıyor . Kimisiyle boşa kürek çekiliyor . Kimisi de yüz güldüyüor . Projeye ilk etapta güvenmek önemli . Gerisi tamamen şans . Ama tutar ama tutmaz .
Tabi gelen kazançları da elde tutup uzun vadede değerlendirebilir mi o da çıkartacakları projeye bağlı .
|
|
|
|
Argon18
|
|
August 02, 2017, 12:32:30 AM |
|
Bu çok özel bir soru olmuş. Malesef ben bunun hakkında bir şey diyemeceğim çünkü birden çok değişkene bağlı ama en karlı bir kaç icoyu biliyorum. Birincisi iconomi daha sonra birde populous oldu bence ama kazanç hakkında bir şey söylemek güç.
|
|
|
|
peteycamey
Legendary
Activity: 1185
Merit: 1021
|
|
August 02, 2017, 12:36:15 AM |
|
1000 adet waves gelmişti, şu anda 3 dolar olduğuna göre 3,000 dolar kazanmışım.
|
|
|
|
sezyumx
|
|
August 02, 2017, 05:54:08 AM |
|
Tıme ın imzasına girmiştim 5 time vermişti , Taas ın imzasına girmiştim 150 Taas vermişti onlardan öncede Decloud un girmiştim Scam çıkmıştı.
|
|
|
|
valley365
|
|
August 02, 2017, 09:40:11 AM |
|
1000 adet waves gelmişti, şu anda 3 dolar olduğuna göre 3,000 dolar kazanmışım.
Helal olsun. Biz o kadarını vallete çekmek için 3 ay geceli gündüzlü çalıştık. Sonra da fiyat 10 dolar olacak dedik çakıldı
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
Activity: 3164
Merit: 1537
BITCOIN
|
|
August 02, 2017, 11:15:20 AM |
|
2-3 sene önce Fortunejack'ten ayda 0.2 BTC kazanıyordum ama o zamanlar Bitcoin fiyatı düşük olduğu için TL bazında getirisi çok olmuyordu. Bu sene başlayan ICO furyasında neye girsem dolandırıcı çıktı, bendeki nasıl bir şanssa artık. Qtum, Bitcad, Onplace, görüldüğü gibi aylardır para bile alamadım. Şimdi FundYourselfNow ne verirse kazancım o olacak. İmza işi tamamen şansa bağlı.
|
Professional gambling analyzer / Signature space for rent
|
|
|
grkms
|
|
August 02, 2017, 11:24:06 AM |
|
2-3 sene önce Fortunejack'ten ayda 0.2 BTC kazanıyordum ama o zamanlar Bitcoin fiyatı düşük olduğu için TL bazında getirisi çok olmuyordu. Bu sene başlayan ICO furyasında neye girsem dolandırıcı çıktı, bendeki nasıl bir şanssa artık. Qtum, Bitcad, Onplace, görüldüğü gibi aylardır para bile alamadım. Şimdi FundYourselfNow ne verirse kazancım o olacak. İmza işi tamamen şansa bağlı.
Kötü olmuş hocam sizin için . Emeğiniz boşa çıkmış . Dediğiniz gibi şansa bağlı . Yılmadan devam etmek lazım . En son küsüp bırakırsanız hesabınıza talibim
|
|
|
|
erguse
|
|
August 02, 2017, 01:48:14 PM |
|
50 $ ile 300$ arası ICOlardan gelenlerin ICO fiyatıyla ederi. Şu an artanı var azalanı var. Henüz piyasaya çıkmayanı var. Çıksa da elimde uzun süre tutacaklarım var, olacak falan Ama bunlar da para değil. Hangi başlıkta okumuştum, genelde tüm başlıklara yazılanları okumaya çalışıyorum ama neredeyse bir araba parası kazanılanlar varmış, varmış da hangisi idi bilemedim unutmuşum.
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|
August 02, 2017, 03:54:40 PM |
|
Bancor 20.000$. 9btc. Tabi suan biraz dustu onada sukur. Bir daha boylesi gelmez piyasaya
|
|
|
|
gorkem
|
|
August 02, 2017, 03:58:07 PM |
|
Bancor 20.000$. 9btc. Tabi suan biraz dustu onada sukur. Bir daha boylesi gelmez piyasaya hocam ne söluyorsun yahu bana cok kızmıslardı ))))))))))))))
|
|
|
|
alpsea
Copper Member
Hero Member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
|
|
August 02, 2017, 04:07:17 PM |
|
Bancor 20.000$. 9btc. Tabi suan biraz dustu onada sukur. Bir daha boylesi gelmez piyasaya hocam ne söluyorsun yahu bana cok kızmıslardı )))))))))))))) Buglarida duzgun verseler 50k alacaktik bounty bitti artik sorun yok
|
|
|
|
Balmain
|
|
August 02, 2017, 04:49:28 PM |
|
Bancor 20.000$. 9btc. Tabi suan biraz dustu onada sukur. Bir daha boylesi gelmez piyasaya Net rakam telaffuz etmek istemiyorum sonra dh ölücüleri doluşuyor. Hiçbir bilgi birikimi olmadan çalıntı hesaplardan post atarak forumu çöplüğe çeviriyorlar. Tek bir şey söyleyeceğim, anlayan anlar. Populous imza. Bir daha böylesi gelmez piyasaya.
|
|
|
|
|