|
ekiller
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1154
LLP Programming & Electronics
|
|
August 02, 2017, 08:04:17 AM |
|
Yakınmışız, elinizde şuan neler var ? Satışa hazır olarak. ? Ve fiyatları nedir ? Bir web siteniz veya fiyat broşürü var mı?
|
|
|
|
Deathwing
Legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
|
|
August 02, 2017, 08:12:51 AM |
|
Şunu merak ediyorum; BTC TUEM ELEKTRONIK BTCTURK SHOPPING RESMI MARKA SAHIBIDIR. BTC BTCTURK SHOPPING nedir?
|
|
|
|
|
ownc (OP)
Newbie
Activity: 25
Merit: 0
|
|
August 02, 2017, 08:22:52 AM |
|
Yakınmışız, elinizde şuan neler var ? Satışa hazır olarak. ? Ve fiyatları nedir ? Bir web siteniz veya fiyat broşürü var mı?
Ofisimize buyrun gelin, ürünlerimizi ve fiyatlandırmayı detaylı olarak görüşelim.
|
|
|
|
ekiller
Legendary
|
|
August 02, 2017, 08:24:35 AM |
|
Ofisimize buyrun gelin, ürünlerimizi ve fiyatlandırmayı detaylı olarak görüşelim. Fiyatlarınız belli olana kadar, internetten alış verişe devam Hayırlısı olsun.
|
|
|
|
berchtwald
Newbie
Activity: 33
|
|
August 05, 2017, 06:57:13 AM |
|
Konu Günceldir, Fiyatlar Eklenmiştir.
şaka fiyatımı 50.000 tl
|
|
|
|
Bayyn
Full Member
Activity: 210
Merit: 100
Web Developer
|
|
August 05, 2017, 08:49:07 AM |
|
%437 zam var dalga geçiyor olmalısınız, tamam trye sokuyorsunuzda 38,5k kaar marjı nedir hocam birde bu tutarı vergisini verdiniz sayarak hesapladım bunu açıklarmısınız ? Apaçık öpecek adam arıyorsunuz.
|
|
|
|
Xexen4
|
|
August 05, 2017, 08:54:20 AM |
|
%437 zam var dalga geçiyor olmalısınız, tamam trye sokuyorsunuzda 38,5k kaar marjı nedir hocam birde bu tutarı vergisini verdiniz sayarak hesapladım bunu açıklarmısınız ? Apaçık öpecek adam arıyorsunuz.
bizi devlet öpüyor siteminiz devleti yönetenlere olsun. adam fatura keseceğim diyor, %18 kdv ödeyecek. gümrükten geçirirken gümrük vergisi ödeyecek. iş yerinin elektriğini kirasını ödeyecek. maaşını karşılayacak sgk bağkur vs ödeyecek yetmedi stopaj ödeyecek ticaret bizim ülkede zor arkadaş ya kaçak olacak ucuz olacak ya pahalı olacak legal olacak
|
|
|
|
ownc (OP)
Newbie
|
|
August 05, 2017, 10:51:44 AM |
|
Bir alt cevabınızda başka bir üye anlatmış ancak bir eksiği daha tamamlayayım, ÇİN de şuan D3 miner için ön sipariş alınıyor ve 7000$ fiyat veriyor toplu alım olarak bize. Biz firma politikası olarak maksimum %100 kar oranı ile çalışıyoruz bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Lütfen farklı ithamlarda bulunmadan önce ithalat vergilerini ve ürün fiyatlarını araştırın. Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
|
valley365
|
|
August 05, 2017, 11:55:17 AM |
|
Satışınız hayırlı olsun fiyatlarınıza da hiç bir sözüm olamaz. Sonuçta ticaret bu %400 de kar edersiniz %1000 de kimseyi ilgilendirmez lakin ben o tutarları bir mining cihazına ödemektense kazmayı hayal ettiğim coine yatırmayı seçerdim.
|
|
|
|
ownc (OP)
Newbie
|
|
August 06, 2017, 04:24:40 PM |
|
Satışınız hayırlı olsun fiyatlarınıza da hiç bir sözüm olamaz. Sonuçta ticaret bu %400 de kar edersiniz %1000 de kimseyi ilgilendirmez lakin ben o tutarları bir mining cihazına ödemektense kazmayı hayal ettiğim coine yatırmayı seçerdim.
Teşekkür ederim. Tabi ki tercih sizin saygı duyarım ancak malesef ki Çin de fiyatlar şuan yüksek, düşürmek ve uygun fiyata TR ye mining satışı yapmak için uğraşıyoruz.
|
|
|
|
Cyper_BLC
Sr. Member
Activity: 490
Merit: 270
Reverse Engineer
|
|
August 07, 2017, 12:21:37 AM |
|
https://shop.bitmain.com/main.htm?lang=enben burada 7000$ şeklinde bir fiyat göremedim. mail yolu ile aldıysanız teklifi dikkat edin azgın bir çinli öpmesin. sanayide çok gördüm konteynıra kum doldurup makine diye yollayanı.
|
For donations : 1CYPERv5yZ4c9FRzPyCz5u8vhttyKmVkto Emeğe Saygı Göstermeyenler, BECERIKSIZ kişilerdir.
|
|
|
ekiller
Legendary
|
|
August 07, 2017, 02:49:38 AM |
|
@ownc Hacı sen dükkanı direk kapat. (Varsa tabi) . Bu fiyatlar ile satış zor. Ha öyle biz biz biz diyip kurumsal kafaya girip, vergi ödüyoruz, gümrük ödüyoruz ondan fiyatlar böyle diyebilirsin. Evet, ama bizim insan fiyata bakar. 60Bin TL D3 dash miner Bu ne aga ? Bu paraya 3 kere uzak doğu ya gider gelir Bitmain'in kapısını çalar elden alır adam Mantıklı ol biraz. Çay ocağı aç bi tane daha fazla kazanırsın. Sana eski esnaf tavsiyesi. Bizzzz
|
|
|
|
ownc (OP)
Newbie
|
|
August 07, 2017, 05:50:59 AM |
|
@ownc Hacı sen dükkanı direk kapat. (Varsa tabi) . Bu fiyatlar ile satış zor. Ha öyle biz biz biz diyip kurumsal kafaya girip, vergi ödüyoruz, gümrük ödüyoruz ondan fiyatlar böyle diyebilirsin. Evet, ama bizim insan fiyata bakar. 60Bin TL D3 dash miner Bu ne aga ? Bu paraya 3 kere uzak doğu ya gider gelir Bitmain'in kapısını çalar elden alır adam Mantıklı ol biraz. Çay ocağı aç bi tane daha fazla kazanırsın. Sana eski esnaf tavsiyesi. Bizzzz Dükkanın var olup olmadığını gerek google mapsten gerekse yerinde teyit ile görebilirsiniz, gönül rahatlığı ile açık adres yazıyor konuda. Şuan için aylık getirisi 4.000$ ile 5.500$ arasında değişen D3 miner için profit i 5 aydan az yapıyor söylediğim rakam ki bu ürün daha yeni üretiliyor satışa çıkmadı. Tavsiyeniz için ayrıca teşekkür ederiz ancak uslubunuz ve dar bakış açınız sebebiyle ticareti bırakmış olmanız sizin yararınıza olmuş.
|
|
|
|
ekiller
Legendary
|
|
August 07, 2017, 06:04:05 PM |
|
@ownc Hacı sen dükkanı direk kapat. (Varsa tabi) . Bu fiyatlar ile satış zor. Ha öyle biz biz biz diyip kurumsal kafaya girip, vergi ödüyoruz, gümrük ödüyoruz ondan fiyatlar böyle diyebilirsin. Evet, ama bizim insan fiyata bakar. 60Bin TL D3 dash miner Bu ne aga ? Bu paraya 3 kere uzak doğu ya gider gelir Bitmain'in kapısını çalar elden alır adam Mantıklı ol biraz. Çay ocağı aç bi tane daha fazla kazanırsın. Sana eski esnaf tavsiyesi. Bizzzz Dükkanın var olup olmadığını gerek google mapsten gerekse yerinde teyit ile görebilirsiniz, gönül rahatlığı ile açık adres yazıyor konuda. Şuan için aylık getirisi 4.000$ ile 5.500$ arasında değişen D3 miner için profit i 5 aydan az yapıyor söylediğim rakam ki bu ürün daha yeni üretiliyor satışa çıkmadı. Tavsiyeniz için ayrıca teşekkür ederiz ancak uslubunuz ve dar bakış açınız sebebiyle ticareti bırakmış olmanız sizin yararınıza olmuş. Doğrudur, kibar usluplu davranıp, millete gel kucağa diyemedim ben.
|
|
|
|
amknetwork
Newbie
Activity: 59
|
|
August 09, 2017, 06:22:11 AM |
|