|
fuathan (OP)
|
|
September 22, 2017, 07:13:42 PM |
|
bende bir bot kullanıyorum. al sat % si ni giriyorsun kaç dakikadaki farka göre alması gerektiğini belirtiyorsun stop-loss var falan 1haftadır. burdan gelecek yorumlar ıbeklersek milletin paranın gözüne vurdu. ondan yazna yok. ben 1haftadır başka bir bot kullanıyorum arakdaşımın php den geliştirdiği bir bot. müthiişş
% ile al sat yapmak cok da mantikli degil cunku piyasa temelde EMA, BB, SMA gibi degerlere gore hareket ediyor.
|
|
|
|
stan0ne
Newbie
Activity: 64
Merit: 0
|
|
September 23, 2017, 09:31:38 AM |
|
bende bir bot kullanıyorum. al sat % si ni giriyorsun kaç dakikadaki farka göre alması gerektiğini belirtiyorsun stop-loss var falan 1haftadır. burdan gelecek yorumlar ıbeklersek milletin paranın gözüne vurdu. ondan yazna yok. ben 1haftadır başka bir bot kullanıyorum arakdaşımın php den geliştirdiği bir bot. müthiişş
% ile al sat yapmak cok da mantikli degil cunku piyasa temelde EMA, BB, SMA gibi degerlere gore hareket ediyor. piyasanın neye göre hareket ettiği benim için önemli değil. botun amacı nedir, senin yerine 24 saat boyunca belirttiğin kriterlerde alım ve satım yapmasını sağlamaktır. şuanki fiyatının %1 kadar arttığında alım emri veriyorum. aldığı fiyatın %3 kadar arttığında satış emri veriyorum. bu zaten benim normalde de günlşük al-satlarda uyguladığım biryöntem en basit haliyle alış-satıoş daha ne olsun hocam.
|
|
|
|
Piso
Newbie
Activity: 7
|
|
September 25, 2017, 12:42:58 PM |
|
Selamlar,
Başka bir arkadaşta satış yapıyor, aranızdaki fark nedir ?
Ona birkaç soru sordum güzel ve hızlı cevapladı sizede soru sormak isterim.
Bu alım satım yaparken satışlardan belli masraf alınıyor işlem hacmine göre, sizin paylaştığınız resimlerdeki işlemlerde bu tutar düşülmüşmü ? düşülecek mi ?
Birde ödeme ve sonrası ile ilgili sorum var, programın sahibi desteği keserse ne olacak ?
Siz belli bir ayarlamayı yapabiliyorsunuz tamam fakat daha sonrasında ne olacak ?
Bahsedilen para, kazanılacak paralara göre çok değil, program kendini amorti ediyor ama buna güvenip uzun vadede sorun yaşamama garantisi veriyormusunuz ? Lütfen bana şu kadar kişi kullanıyor bu kadar zamandır çalışıyor demesseniz sevinirim.
İstanbul içi program kurulumu ve ödeme elden alma durumu varmıdır ?
|
|
|
|
rspect
Newbie
Activity: 35
|
|
September 25, 2017, 02:10:38 PM |
|
Merhaba,
Bazı sorularım olacak. Cevaplayabilirseniz memnun olurum.
1- Sistem nasıl bağlanıyor ve hesaplar arasında nasıl çalışıyor ?
2- Strateji dediğiniz nedir ? Arbitraj yapıyor mu? Hacme mi bakıyor ya da SMA vs. gibi basit stratejiler üzerinden mi gidiyor ?
3- Kodları görebiliyor muyuz ?
4- Strateji ekleyebiliyor muyuz ?
Bir de bu alanda bot konusuna ilk defa denk geliyorum. Borsa ya da FX'de eğer kodlarda bir backdoor yoksa kimse işlemleri görmez. Zaten hesaptan para çıkışı yapamaz. Ama burada bu botların cüzdana ulaşma olanağı var mı ? Ya da direk sorayım bu bot ya da bu botun bir kodu coin'lerin buharlaşmasına neden olabilir mi ?
Selamlar.
|
|
|
|
Hasan Dumbak
Newbie
Activity: 1
|
|
October 03, 2017, 01:39:38 AM |
|
GUNBOT HERKESE BEN ALDIM HEREKESE TAVSİYE EDİYOM
|
|
|
|
pasayusuf
Newbie
Activity: 7
|
|
October 07, 2017, 08:49:58 AM |
|
2 aydır kullanıyorum. 2 ayda parasını cıkardı bundan sonrası nasıl olacak bakalım
|
|
|
|
fuathan (OP)
|
|
October 12, 2017, 10:40:53 PM |
|
Merhaba,
Bazı sorularım olacak. Cevaplayabilirseniz memnun olurum.
1- Sistem nasıl bağlanıyor ve hesaplar arasında nasıl çalışıyor ?
2- Strateji dediğiniz nedir ? Arbitraj yapıyor mu? Hacme mi bakıyor ya da SMA vs. gibi basit stratejiler üzerinden mi gidiyor ?
3- Kodları görebiliyor muyuz ?
4- Strateji ekleyebiliyor muyuz ?
Bir de bu alanda bot konusuna ilk defa denk geliyorum. Borsa ya da FX'de eğer kodlarda bir backdoor yoksa kimse işlemleri görmez. Zaten hesaptan para çıkışı yapamaz. Ama burada bu botların cüzdana ulaşma olanağı var mı ? Ya da direk sorayım bu bot ya da bu botun bir kodu coin'lerin buharlaşmasına neden olabilir mi ?
Selamlar.
1- Bot sisteme API araciligiyla baglaniyor. API teknolojisine ve yetkilendirme sistemine hakimseniz ne kadar guvenli oldugunu anlarsiniz. 2- Bot EMA, BB, SMA gibi degerlere bakarak hareket ediyor ama bu degerlere gore stratejiyi sizin belirmeniz gerek. 3- Acik kaynak kod degil. 4- Istediginiz kadar farkli stratejiye istediginiz coine ekleyebiliyorsunuz. 1. cevapta da gordugunuz uzere API ile yetkilendirmede zaten Withdraw'i kapatiyorsunuz. Bu nedenle hesaptan BTC ucma bir durum soz konusu degil. Bu konuda herhangi bir sikayet alinmadi.
|
|
|
|
fuathan (OP)
|
|
October 12, 2017, 10:45:20 PM |
|
Selamlar,
Başka bir arkadaşta satış yapıyor, aranızdaki fark nedir ?
Ona birkaç soru sordum güzel ve hızlı cevapladı sizede soru sormak isterim.
Bu alım satım yaparken satışlardan belli masraf alınıyor işlem hacmine göre, sizin paylaştığınız resimlerdeki işlemlerde bu tutar düşülmüşmü ? düşülecek mi ?
Birde ödeme ve sonrası ile ilgili sorum var, programın sahibi desteği keserse ne olacak ?
Siz belli bir ayarlamayı yapabiliyorsunuz tamam fakat daha sonrasında ne olacak ?
Bahsedilen para, kazanılacak paralara göre çok değil, program kendini amorti ediyor ama buna güvenip uzun vadede sorun yaşamama garantisi veriyormusunuz ? Lütfen bana şu kadar kişi kullanıyor bu kadar zamandır çalışıyor demesseniz sevinirim.
İstanbul içi program kurulumu ve ödeme elden alma durumu varmıdır ?
Diger satis yapan arkadasla aramizdaki fark belirledigimiz stratejiler ve yontemler. Ben etik olarak bir tarafin daha iyi ya da kotu oldugunu soyleyemem. Islemlerde tutarlar dusulmedi. Programin sahibi destegini kesse bile siz GunBot'u kullanmaya devam edebilirsiniz. Ama programin destegini kesecek gibi gorunmuyor cunku surekli yeni ozellikler ekleniyor ve siz bir kere satin aldiktan sonra sinirsiz olarak yeni her surumu kullanabiliyorsunuz. Ben her konuda destek veriyorum ve GunBot TR adli Telegram grubuna alan arkadaslari uye yapiyorum. Sonrasinda zaten GunBot'u ogrenip kendileri de strateji gelistiriyorlar. Ne gibi bir garanti istediginizi anlamadim ama garanti vermiyorum. Garanti verene de inanmayin zaten. Program kurulumu basit. Odemeyi elden alma durumuna neden gerek var anlamadim. Dilerseniz escrow kullanabiliriz ama su ana kadar onlarca kisiye sattim ve hicbir skinti yasamadim.
|
|
|
|
fuathan (OP)
|
|
January 06, 2018, 02:01:25 PM |
|
GunBot'ta Yılbaşı İndirimi! Sadece 31 Aralık'a Kadar Ilk defa GunBot alacaklar için; - Gunbot XT Edition core + Gunthy GUI+1 exchange : 0.05 BTC- Gunbot XT Edition core + Gunthy GUI+Tüm Borsalar+TRADINGVIEW : 0.1 BTCGunBotiuna yeni borsa eklemek isteyenler için; - 1 borsa: 0.025 BTC- Tüm Borsalar+TRADINGVIEW : 0.05 BTCDesteklenen Borsalar: - Poloniex: 0.025BTC
- Bittrex: 0.025BTC
- Kraken: 0.025BTC
- Cryptopia: 0.025BTC
- Bitfinex: 0.025BTC
- Binance: 0.025BTC
- TradingView Alerts Plugin: 0.025BTC
Yogun istek uzerine indirim 6 Ocak'a kadar uzatildi! Bugun son gun!
|
|
|
|
fuathan (OP)
|
|
January 13, 2018, 04:11:24 AM |
|
GunBot yepyeni bir ek uygulamasi ile karsinizda! Artik CryptoSight ile GunBot'un tum hareketlerini, karlilik durumlarini, al-sat gecmisinizi Telegram'dan takip edebilirsiniz! Yeni ucretlendirme ise soyle; Yeni musteriler icin CS Paketi- Gunbot XT Edition core + Gunthy GUI+1 Borsa+ Cryptosight : 0.056 BTC- Gunbot XT Edition core + Gunthy GUI+ALL EXCHANGES+TRADINGVIEW + Cryptosight : 0.106 BTC- Gunbot Lite Edition core + Gunthy GUI+1 Borsa+Cryptosight : 0.026 BTCMevcut musteriler icin CS Paketi- 1 Borsa+Cryptosight : 0.028 BTC- ALL EXCHANGES+TRADINGVIEW+Cryptosight : 0.053 BTCNormal ucretlendirme;-Gunbot+GUI+1 Borsa: 0.1 BTC-Poloniex: 0.025 BTC-Bittrex: 0.025 BTC-Kraken: 0.025 BTC (no Cryptosight) -Cryptopia: 0.025 BTC (no Cryptosight) -Bitfinex: 0.025 BTC (no Cryptosight) -Binance: 0.025 BTC-TradingView Alerts Plugin: 0.025 BTC (Kendi stratejisini TradinvView.com'da uygulamaniz icin) -Cryptosight: 0.006 BTCAyrintilar icin Telegram'dan ekleyin konusalim!
|
|
|
|
gyrocu
Newbie
Activity: 109
|
|
February 27, 2018, 12:30:55 PM |
|
bot kazandırmıyor arkadaşlar çok fazla satılmayan coin kalıyor elinizde. ben kullandım pişman oldum bulaşmayın.
|
|
|
|
fuathan (OP)
|
|
March 17, 2018, 12:06:00 AM |
|
Merhaba! GunBot'taki yeni yapilanmayla birlikte artik her resmi satici kendisine 2 adet satis sorumlusu alabiliyor. Satis sorumlulari GunBot satisi ve sonrasi urunu alan arkadaslara teknik destek ve yardimda bulunmak gibi gorevlere sahip olacak. Eger aranizda bu isi yapmak isteyenler olursa benimle iletisime gecebilir. GunBot ve trading konusunda her turlu teknik destek ve egitim verilecektir. Istenen sartlar; - Daha once GunBot ya da benzeri bir trading bot'unu kullanmis olmak. - Trading ve kriptoparalar konusunda deneyimli/bilgi sahibi olmak. - Satis yapabilecek uygun bir kanala (Forum basligi, Youtube kanali, Facebook sayfasi, kriptopara ile ilgilenen genis bir sosyal cevre vs.) sahip olmak. - Satis oncesinde ve sonrasinda her turlu teknik destegi verebilecek olmak. - Trading ve GunBot'u ogrenme istegine sahip olmak. (Bu ne kadar fazla olursa o kadar iyi. Grin) - Iyi derecede ingilizce biliyor olmak. - Olursa iyi olur diyebilecegimiz bir ozellik; Web sitesi tasarlayabiliyor olmak (Wordpress, Wix, vb.) Ilgilenen arkadaslar bana -neden bu isi yapabilecegine dair bir yazi ile birlikte- mesaj atabilir. Ucret dolgundur! Gorusmek uzere!
|
|
|
|
fuathan (OP)
|
|
March 22, 2018, 11:58:02 PM |
|
Merhaba! GunBot'taki yeni yapilanmayla birlikte artik her resmi satici kendisine 2 adet satis sorumlusu alabiliyor. Satis sorumlulari GunBot satisi ve sonrasi urunu alan arkadaslara teknik destek ve yardimda bulunmak gibi gorevlere sahip olacak. Eger aranizda bu isi yapmak isteyenler olursa benimle iletisime gecebilir. GunBot ve trading konusunda her turlu teknik destek ve egitim verilecektir. Istenen sartlar; - Daha once GunBot ya da benzeri bir trading bot'unu kullanmis olmak. - Trading ve kriptoparalar konusunda deneyimli/bilgi sahibi olmak. - Satis yapabilecek uygun bir kanala (Forum basligi, Youtube kanali, Facebook sayfasi, kriptopara ile ilgilenen genis bir sosyal cevre vs.) sahip olmak. - Satis oncesinde ve sonrasinda her turlu teknik destegi verebilecek olmak. - Trading ve GunBot'u ogrenme istegine sahip olmak. (Bu ne kadar fazla olursa o kadar iyi. Grin) - Iyi derecede ingilizce biliyor olmak. - Olursa iyi olur diyebilecegimiz bir ozellik; Web sitesi tasarlayabiliyor olmak (Wordpress, Wix, vb.) Ilgilenen arkadaslar bana -neden bu isi yapabilecegine dair bir yazi ile birlikte- mesaj atabilir. Ucret dolgundur! Gorusmek uzere! Arayisimiz halen devam etmekte!
|
|
|
|
dolagani
Member
Activity: 140
Merit: 10
|
|
March 24, 2018, 12:06:24 AM |
|
bot kullanmadım ama denemeyi düşünüyorum. gunbot iyi gibi görünüyor.
|
|
|
|
fuathan (OP)
|
|
March 27, 2018, 01:04:56 AM |
|
bot kullanmadım ama denemeyi düşünüyorum. gunbot iyi gibi görünüyor.
Her zaman bekleriz ===> Telegram
|
|
|
|
fuathan (OP)
|
|
April 06, 2018, 03:03:32 AM |
|
Merhaba! GunBot'taki yeni yapilanmayla birlikte artik her resmi satici kendisine 2 adet satis sorumlusu alabiliyor. Satis sorumlulari GunBot satisi ve sonrasi urunu alan arkadaslara teknik destek ve yardimda bulunmak gibi gorevlere sahip olacak. Eger aranizda bu isi yapmak isteyenler olursa benimle iletisime gecebilir. GunBot ve trading konusunda her turlu teknik destek ve egitim verilecektir. Istenen sartlar; - Daha once GunBot ya da benzeri bir trading bot'unu kullanmis olmak. - Trading ve kriptoparalar konusunda deneyimli/bilgi sahibi olmak. - Satis yapabilecek uygun bir kanala (Forum basligi, Youtube kanali, Facebook sayfasi, kriptopara ile ilgilenen genis bir sosyal cevre vs.) sahip olmak. - Satis oncesinde ve sonrasinda her turlu teknik destegi verebilecek olmak. - Trading ve GunBot'u ogrenme istegine sahip olmak. (Bu ne kadar fazla olursa o kadar iyi. Grin) - Iyi derecede ingilizce biliyor olmak. - Olursa iyi olur diyebilecegimiz bir ozellik; Web sitesi tasarlayabiliyor olmak (Wordpress, Wix, vb.) Ilgilenen arkadaslar bana -neden bu isi yapabilecegine dair bir yazi ile birlikte- mesaj atabilir. Ucret dolgundur! Gorusmek uzere! Arayisimiz halen devam etmekte! Arayislara devam ediyoruz! Ilgilenen arkadaslar buradan lutfen ==> Telegram
|
|
|
|
skcdaking
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 5
|
|
April 06, 2018, 04:19:28 AM |
|
2 adet newbie hesabın gelip ben kullandım memnunum demesi biraz çirkin durmuş hocam birisinin sadece bir postu var oda bu. Belki sabote etmek isteyen bir insan yapmıştır bilemeyiz ama ya öyle ya böyle 2 tane fake hesap açılıp yorum yazılmış sonuç olarak
|
|
|
|
fuathan (OP)
|
|
April 06, 2018, 11:20:13 AM |
|
2 adet newbie hesabın gelip ben kullandım memnunum demesi biraz çirkin durmuş hocam birisinin sadece bir postu var oda bu. Belki sabote etmek isteyen bir insan yapmıştır bilemeyiz ama ya öyle ya böyle 2 tane fake hesap açılıp yorum yazılmış sonuç olarak
Hadi newbie tamam da fake olduklarını nereden biliyorsun? Hesapları mi inceledin? Herkeste bir "çamur at izi kalsın" mantığı var. Yazıyor iste öylesine. Desem ki sen de Jr. hesapsin sen de fakesin laf eder... GunBot'un global başlığına bak. Orada da birçok newbie arkadas yorum yazmış. Fakat hero ve legendary uyelerin yorumlarını da incele.
|
|
|
|
skcdaking
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 5
|
|
April 06, 2018, 01:09:51 PM |
|
Hadi newbie tamam da fake olduklarını nereden biliyorsun? Hesapları mi inceledin? Herkeste bir "çamur at izi kalsın" mantığı var. Yazıyor iste öylesine. Desem ki sen de Jr. hesapsin sen de fakesin laf eder... GunBot'un global başlığına bak. Orada da birçok newbie arkadas yorum yazmış. Fakat hero ve legendary uyelerin yorumlarını da incele. Hesabın birinin tek postunun bu olması gayet açık benimle bir değil yani sizde farkındasınız ama kabul etmek istemiyorsunuz sanırım herneyse iyi satışlar
|
|
|
|
|