andromed22
|
|
December 09, 2017, 04:35:43 PM |
|
ben olsam bende yunanistana giderim hocam kaç seferdir tatile yunanistana gidiyorum çünkü burada pahalılık çok fazla özellikle türk turistlere. yunanistanda 500 euroyla mis gibi tatil ypaıyorsun
|
|
|
|
mmmtr
|
|
December 14, 2017, 08:33:30 PM |
|
Fethiye de yaşayan ingiliz bi adam videosunu çekmişti bu kirlilikle alakalı onu izlediğimde çok utanmıştım. eğitim her yaşa gerekli keşke hepimiz birer çöp poşeti alsak elimize ve daha temiz bırakabilsek Dünyayı geleceğe.
|
|
|
|
Memetemmi
Newbie
Activity: 56
Merit: 0
|
|
December 22, 2017, 03:39:40 PM |
|
cok güzel diyorsunda pislik bir ülke olduk atanlar yada bu pisliği yapanlar ermenistandanmı gelip yapıyorlar demekki meilli bir milletiz her pisliğe
|
|
|
|
muham88
Newbie
Activity: 56
|
|
December 22, 2017, 06:15:20 PM |
|
demekki temiz sevmiyoruz
|
|
|
|
ILuckyGuyI
|
|
December 22, 2017, 07:30:40 PM |
|
Temizlik konusunda çok kötü bir ülkeyiz.Denize atılan çöpler,E5'te yola rastgele atılan çöpler vs birçok örneğini görmekteyiz.
|
|
|
|
R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
rafsa
Member
Activity: 252
Merit: 10
|
|
December 22, 2017, 08:14:30 PM |
|
bizim ülkemizde insanlar cevre temizliğine önem vermiyorlar ama tatil yerlerinde olan pisliğide yabancılar yapıyorlar insanımız biraz duyarlı olsa biraz titiz olsa tepkisini koysa böyle olmaz.
|
|
|
|
dumrul88
Member
Activity: 322
Merit: 15
|
|
December 22, 2017, 08:43:31 PM |
|
Malesef en kötü huyumuz bu ve insanlarımızın bilinçsizliği ve duyarsızlığının bir sonucu. Daha duyarlı olmalıyız.
|
|
|
|
tigoes
Member
Activity: 252
Merit: 11
|
|
December 23, 2017, 12:49:56 PM |
|
Küçük yaşta alıştırılmalı insanlar cevre temizliğine çünkü sonradan durdurulamaz hale geliyor çünkü insanlar pişkinleşiyor bu konuda.
|
|
|
|
trattrat
|
|
December 27, 2017, 10:49:06 AM |
|
Bu konunun en başı eğitime çıkıyor. Direk yapılacak bir çözüm bu konuda maalesef yok ancak sonraki nesillere çevre temizliği ve saygıyı doğru aşılamak lazım. Çocuklar genelde aileden ne görürse onu devam ettirme eğilimindedir. Bu değişimi sağlaması gerekenlerde bu durumdan ötürü anaokullarında başlayacak doğru eğitimlerdir.
|
|
|
|
simonzenke55
Member
Activity: 182
|
|
December 27, 2017, 11:28:50 AM |
|
Bu ahlak anlayışı bir türlü yerleşmedi. Aslında zorunlu ilköğretim eğitiminde bu duruma olabildiğince değiniyorlar ama nedense bir türlü oluşmadı. Anlayamadım :/
|
|
|
|
kimkimokoki
|
|
December 30, 2017, 01:55:01 AM |
|
En büyük sorun tuvaletler.
|
|
|
|
osmiumtetroxide
Newbie
Activity: 26
|
|
December 30, 2017, 06:49:14 AM |
|
forumda gordugum en guzel tespıtlerden bırısı ama ne yazıkkı cok uzucu
|
|
|
|
mahmutbey
Member
Activity: 128
|
|
December 30, 2017, 12:59:44 PM |
|
Türkiye de turistik diyebileceğimiz bilimum yerler pislikten geçilmiyor. En güzel plajlarımızda, ormanlarımızda, göllerimizde tarihi eserlerimizin içerisinde pet şişeler, cam şişeleri, naylon poşetler, yemek artıkları görmekten bıktım... Bir ülke kendi kendine ancak bu kadar zarar verebilir herhalde. Ne kadar kültürsüz, cahil, düşüncesiz, pis bir millet olduk yahu. Bu pislikleri atanlar, onları büyüten ebeveynler, eğitemeyen okullar, öğretmenler, ses çıkarmayan herkes de bu pisliğin parçasıdırlar. Zaten pis olduğumuz için Türkiye'ye artık ancak düşük kaliteli arap turistler geliyor. Eskiden Türkiye'ye gelen turistler de artık yanı başımızdaki Yunanistan'ı tercih ediyor.
Bu durum benim de çok canımı sıkıyor. Gerek tatil beldelerinde, gerekse kafamı çevirdiğim diğer her yerde tiksinç manzaralarla karşılaşmakan bıktım usandım. Ülkemizin bütün güzellikleri iğrenç insanlar tarafından tahrip ediliyor. Ne çevreye ne de topluma saygı var.
|
|
|
|
svdtpl
Member
Activity: 276
|
|
January 01, 2018, 04:10:56 PM |
|
abicim dışlamak yerine içimize katmalıyız ama ülkede kutuplaşmış siyaset yüzünden ne yazıkki bir araya bile gelemiyoruz....
|
|
|
|
decano
|
|
January 01, 2018, 05:13:06 PM |
|
Eğitim şart oldu en baştan.
|
|
|
|
ribal
Member
Activity: 217
|
|
January 02, 2018, 05:22:53 PM |
|
Temizlik önemli, kötü reklam oluyor.
|
|
|
|
B.aksoy
Member
Activity: 308
|
|
January 02, 2018, 05:33:56 PM |
|
Insanlara kucuk yasta temizligi aliskanlik haline getirtmemiz lazim yoksa bas edilemez bir hale gelecektir.
|
|
|
|
Bitcoin Acemisi
|
|
January 02, 2018, 08:12:44 PM |
|
Bence Ülkeyi degil dünyayı pislik götürüyor
|
|
|
|
Brainstorming
|
|
January 03, 2018, 02:04:18 AM |
|
Herkes gördüğünü temizlese, çöpe atsa kirlilik kalmaz.
|
|
|
|
KoinGuru17
Member
Activity: 294
|
|
January 03, 2018, 04:01:08 AM |
|
Maalesef cevre kirliligi ulkemiz acisindan aci bir gercek. En cok uygar olmasiyla ovundugumuz Izmir bile pislik icinde. Yerler cekirdek ve izmaritten gecilmiyor. Ben de bunun egitim ile duzelecigine inaniyorum. Oncelikle aileler bilinclendirilmeli. Bunun icin ulkeyi yonetenlerin komple bir kampanya yapmasi lazim. Televizyon kanallari, bakanliklar, sivil toplum kuruluslari hepsi beraber organize bir sekilde insnlara bu konuyu benimsetmeleri gerekiyor.
|
|
|
|
|