Bitcoin Forum
May 25, 2018, 09:54:34 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: how do i add new coin in yobit??  (Read 1021 times)
prajot
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
August 07, 2017, 11:15:57 AM
 #1

what is the minimum balance required to activate yobi codes?
why is there no information about this important topic on yobit?
will there be any returns once they accept my coin?
1527242074
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527242074

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527242074
Reply with quote  #2

1527242074
Report to moderator
1527242074
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527242074

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527242074
Reply with quote  #2

1527242074
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1527242074
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527242074

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527242074
Reply with quote  #2

1527242074
Report to moderator
maeusi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 253


View Profile
August 08, 2017, 07:42:30 PM
 #2

Yobit informs about the conditions on adding new coins here:
https://yobit.net/en/addcoin/
and here:
https://yobit.net/en/yobicodes/
there you can also see the minimum balance requirements.
I wish you great success for your project 
Dazedconfused11
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 269
Merit: 100


View Profile WWW
August 09, 2017, 05:54:24 AM
 #3

What do you mean?

"Will there be any returns once they accept my coin?"

cointabo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 483
Merit: 250



View Profile
August 09, 2017, 07:54:37 AM
 #4

what is the minimum balance required to activate yobi codes?
why is there no information about this important topic on yobit?
will there be any returns once they accept my coin?

Just pay for the premium and your shitcoin should be listed in under a week. And they don't accept shitcoins  /your coins/.
Orrechorre
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 397
Merit: 250



View Profile
August 09, 2017, 08:56:01 PM
 #5

what is the minimum balance required to activate yobi codes? This depends on the amount of yobit code you want to generate, there is no balance limit.

why is there no information about this important topic on yobit?  Yobit have a troll box and most of the questions are been answered there.

will there be any returns once they accept my coin? Which coin ?

bmartin44
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 128
Merit: 100


View Profile
September 29, 2017, 01:58:42 AM
 #6

Should I activate my 0.1btc yobicode in order to addcoin with premium listing?

TheBobyHunter
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 494


View Profile
September 29, 2017, 03:46:32 AM
 #7

Should I activate my 0.1btc yobicode in order to addcoin with premium listing?


premium listing is free or must pay
or only have yobit balance 0.1 bitcoin can premium listing, or you mean if want premium listing must paid 0.1 bitcoin, i think is cheap if only 0.1 bitcoin
bmartin44
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 128
Merit: 100


View Profile
September 29, 2017, 04:20:29 AM
 #8

Should I activate my 0.1btc yobicode in order to addcoin with premium listing?


premium listing is free or must pay
or only have yobit balance 0.1 bitcoin can premium listing, or you mean if want premium listing must paid 0.1 bitcoin, i think is cheap if only 0.1 bitcoin

Have you list at yobit with premium listing before?

What I meant is should we activate the 0.1BTC yobicode after we have created it, in order to submit to addcoin premium listing?

prajot
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
October 14, 2017, 10:00:37 AM
 #9

Should I activate my 0.1btc yobicode in order to addcoin with premium listing?


premium listing is free or must pay
or only have yobit balance 0.1 bitcoin can premium listing, or you mean if want premium listing must paid 0.1 bitcoin, i think is cheap if only 0.1 bitcoin

Have you list at yobit with premium listing before?

What I meant is should we activate the 0.1BTC yobicode after we have created it, in order to submit to addcoin premium listing?

Don't activate the yobit code, create one and send it.
if they accept your coin they will activate the yobicode.
lubbia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
January 22, 2018, 11:11:10 AM
 #10

any one now  yobit ans last day listing time or first spose if he say 4 to 7 days then he contact last day or he can contact first  and now yobit can listing new coin or not
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!