Bitcoin Forum
December 11, 2017, 02:11:49 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: can i put any addy the Sia Ui gives me  (Read 153 times)
speedyb
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
August 07, 2017, 01:24:26 PM
 #1

ok so i went though the process to setup a sia ui wallet. however the wallet adress when i log in and click recieve tokens or whatever every time i click recieve it gives me a new wallet address? when i configure claymore dual mining can i inpuit any of the addreses from sia wallet? as i have 3 addy's now and believe there connected got them loging in and such
1513001509
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513001509

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513001509
Reply with quote  #2

1513001509
Report to moderator
1513001509
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513001509

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513001509
Reply with quote  #2

1513001509
Report to moderator
1513001509
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513001509

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513001509
Reply with quote  #2

1513001509
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513001509
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513001509

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513001509
Reply with quote  #2

1513001509
Report to moderator
1513001509
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513001509

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513001509
Reply with quote  #2

1513001509
Report to moderator
1513001509
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513001509

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513001509
Reply with quote  #2

1513001509
Report to moderator
fanatic26
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560


View Profile
August 07, 2017, 09:40:37 PM
 #2

You are trying to 'receive tokens'. The wallet thinks you are expecting someone to send you Sia directly and it creates a new address so that you can separate and track transactions by having a unique incoming address that is still tied to your main wallet. You dont need any of those if you are just mining. Stick with just one wallet address to mine to, the others are throwaways you dont actually need for anything.

Stop buying industrial miners, running them at home, and then complaining about the noise.
speedyb
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
August 08, 2017, 01:40:26 PM
 #3

well if thats the case then how do i get a Sia wallet? what do i use to create a Sia wallet?

if using the recieve sia coin function is correct then my other question would be can i use any of the sia coin addresses it gives me or do i need to use the last known address it provides me when clicking on sia coin receive
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!