Tahmini ne zamanı bulur şu bounty dağıtımı yahu? ben bu tarihleri görmemiştim imzadan çıkayım bari çok geçmeden
5-6 ayda en az 3 farklı imzaya girilir eli yüzü düzgün..
5-6 ay falan değil aslında kalabilirdiniz yani. Başlangıç: 31 Ağustos 2017, Bitiş: 30 Eylül 2017. Bir süre de sayımlar sürer. Zaten bunlar normal süreler yani.
bu iconun fiyatı hakkında yorum yapabilecek birileri var mı? soft cape cok zaman almadan ulaşılır diye tahmin ediyorum.
Fiyat yorumu derken?
Projede 700 bin EURO minimum hedef, 7 milyon EURO ise soft cap olarak ayarlanmış.
30 eylule kadar en az 50 tane yararlı post yazmanızı istiyor.haftalık olarakta sizin rutbenize 60 stake veriyor.
local bolumlerle ilgili bir acıklama olmadıgı için öyle bir yaptırımda bulunacaklarını sanmam.genede imzasında olan arkadaslar ya da cevriyi yapan arkadas daha acıklayıcı bilgiler verebilir.
Ben de local bölümlere yaptırım olacağını zannetmiyorum. Herhangi bir yere atılmış 50 mesaj yetecektir.
Bu arada imza ICO bitince bitecek. Dolayısıyla erken biterse satış imzaları da erken kaldırabileceğiz.
Tabiki, eğer ICO hızlı biterse 30 Eylül 2017 beklenmeyecek imzalar için büyük ihtimalle.
Beyler şu adreste :
http://goo.gl/ZFDuHp kullanıcı adımızı kaydettirdikten sonra ne yapacağız?
Benim rütbem Sr. Member bu adreste :
https://www.monetha.io/en/bounty "Signature for Sr. Member. 60 stakes per week" yazıyor. Ben ne kadar Mth kazanacağım? Hafta başına 60 Mth mi kazanacağım?
Bounty imza kampanyası 30 Eylül'de bitiyor. Bu tarihe kadar her hafta 50 mesaj mı atmam lazım? Yoksa 30 Eylüle kadar mı 50 mesaj atmam lazım?
Türkçe bölümüne attığım mesajlar kabul ediliyor mu?
Birde ödemeyi nasıl alacağız? Bize Mth mi yoksa Eth mi gönderecekler?
Profilinize imzasını ve avatarını ekliyorsunuz Monetha'nın. Size stake veriyor, toplanan tüm stake'lere göre sizin payınız da monetha token olarak size gönderilir bounty başarılı şekilde tamamlanırsa. 50 tane mesajın ICO ne zaman bitecekse o zamana kadar tamamlanması gerekiyor. En uzun senaryoda 30 Eylül'de biter. Hard cap olursa daha erken bitebilir.