Kubra Dam (OP)
|
|
August 31, 2017, 02:09:30 PM |
|
ARKADAŞLAR SORUN YAŞAYANLAR LÜTFEN CACHE TEMİZLEYİP SAYFAYI YENİLESİNLER.
DİĞER TÜRLÜ DÜZELMİYOR.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
August 31, 2017, 02:09:30 PM |
|
Çok komik. Dalga geçer gibiler. Türkiye konusunda bir uyarı yoktu hiç bir yerde. Şimdi "Users from your region not allowed to participate in crowdsale". Oldu canım. Ülkemi fransa yaptım adres verdi gönderim için. Oraya da göndermem riske giremem...
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
nesimiyesordular
Member
Activity: 82
Merit: 10
Bounty Manager
|
|
August 31, 2017, 02:10:49 PM |
|
işlem pendingde kaldı anlamadım?
|
Bounty Manager! Pm me for details!
|
|
|
thefunkybits
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
|
|
August 31, 2017, 02:11:28 PM |
|
ya bende ülkeyi değiştirince adres verdi ama gönderdim imtoken den hala processing diyor. Hardcap olur birazdan sanırım katılamayacağız galiba bu gidişle vaziyet öyle gösteriyor
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
August 31, 2017, 02:12:35 PM |
|
HARD CAP İÇİN 9.000 ETH KALDI!
GÖRÜNENE GÖRE İŞLEMLER ETHEREUM BLOCKCHAIN İÇİN KOMPLE BİR YOĞUNLUĞA SEBEP OLDU.
Çok komik. Dalga geçer gibiler. Türkiye konusunda bir uyarı yoktu hiç bir yerde. Şimdi "Users from your region not allowed to participate in crowdsale". Oldu canım. Ülkemi fransa yaptım adres verdi gönderim için. Oraya da göndermem riske giremem...
Türkiye için normalde bir problem çıkmadı, burda gönderen herkes de TR diye yazmıştır bence. Cache temizleyip F5 yapmanız lazım tek çözüm olursa. Neden böyle bir hata oldu bilmiyorum. Önceden form varken başka ülke denediniz öylesine de Cache'ye mi aldı acaba onu... Bilemedim.
|
|
|
|
aragom
|
|
August 31, 2017, 02:14:39 PM |
|
10 etherle katıldım.
send yaptıkran sonra hemen kapatmayın sayfayı bekleyin. send e bastıktan tam 9 dakika sonra allta yeşil uyarı geldi. gönderildi diye. gas i 250000 yapıp öyle gönderin ve bekleyin
|
|
|
|
nesimiyesordular
Member
Bounty Manager
|
|
August 31, 2017, 02:15:45 PM |
|
Bilgileri girdim Nexte bastım. Crowdsale sayfasına dönüş yaptı otomatik olarak. Ben de üye olduğumu düşünerek ethereum gönderdim belirtilen adrese işlem hala Pending tam 10 dakikadır
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
August 31, 2017, 02:16:06 PM |
|
HARD CAP İÇİN 9.000 ETH KALDI!
GÖRÜNENE GÖRE İŞLEMLER ETHEREUM BLOCKCHAIN İÇİN KOMPLE BİR YOĞUNLUĞA SEBEP OLDU.
Türkiye için normalde bir problem çıkmadı, burda gönderen herkes de TR diye yazmıştır bence. Cache temizleyip F5 yapmanız lazım tek çözüm olursa. Neden böyle bir hata oldu bilmiyorum. Önceden form varken başka ülke denediniz öylesine de Cache'ye mi aldı acaba onu... Bilemedim. Başka tarayıcıda denedim, adres verdi. Çok acemice geldiler şimdi ama bu sefer güvendim gönderdim yine de. Umarım sorun çıkmaz...
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
|
thefunkybits
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
|
|
August 31, 2017, 02:16:27 PM |
|
Ya arkadaş bi icoya girelim dedik yine olmadı işlem pendingte kaldı hala da bekliyor 88k olmuş şimdi hardcap yapacak ico borsadan alıcaz mecbur yine, bi icoda da şansım yaver gitse şaşıracağım zaten, katılabilen arkadşaşları tebrik ederim yüksek ihtimal benim gönderdiğim gitmeyecek gibi duruyor
|
|
|
|
Jackling
|
|
August 31, 2017, 02:16:33 PM |
|
ether takip adresi verebilecek var mı? ne kadar topladı? ne kadar kaldı hardcap için?
|
|
|
|
tylercoin
Newbie
Activity: 47
Merit: 0
|
|
August 31, 2017, 02:17:06 PM |
|
yazıklar olsun ne diyeyim
|
|
|
|
kronik
Newbie
Activity: 45
Merit: 0
|
|
August 31, 2017, 02:18:08 PM |
|
şaka gibi iş ya, madem başka bir sayfa açılmayacak neden NEXT yazarsınız oraya. ana sayfada cıkan adrese yolladım eth yi oda gitmiyor herhalde, 7dk idi şimdi 15dk ya cıktı bekleme süresi, belkide eth ler boşa gidecek.
|
|
|
|
FlyOn35
|
|
August 31, 2017, 02:18:18 PM |
|
Herhangi bir buy limiti konmadığı için softcapin 1 saniyede tek bir balina tarafından alınacağını düşünüyorum ben.
Limit konsa ne olacak hocam 20-30 tane hesap açar. Hem balina olması iyidir. Fiyatin yükseleceğinin habercisidir. Soft cap yapması 2-3 saat sürecektir en az. Daha önce de belirttiğim gibi Buy Limit konmayan ICO'dan pek hayır gelmez. 28k Ether yüksek bir miktar değil ve gördüğün üzere ne 2-3 saati 2-3 saniye sürmedi.
|
|
|
|
kimkibu
|
|
August 31, 2017, 02:18:48 PM |
|
hadi herkese geçmiş olsun.heyecanlı bir icoydu.
|
|
|
|
|
deepocean
|
|
August 31, 2017, 02:20:07 PM |
|
ben böyle bi şey görmedim anasını satayım. o neydi oyle 1.dakikada softcap yaptı 2 dakika içindede hardcapa ulaşacak gibi görünüyor. adamlar nasıl bi güven vermişse artık.
|
|
|
|
nesimiyesordular
Member
Bounty Manager
|
|
August 31, 2017, 02:20:16 PM |
|
crowdsale sona erdi benim gönderdiğim para ne olacak? pendingde kaldı para
|
|
|
|
Kubra Dam (OP)
|
|
August 31, 2017, 02:20:22 PM |
|
HARD CAP'E ULAŞILDI. 98.000 ETH 18 DAKİKADA TAMAMLANDI!
|
|
|
|
simetri
|
|
August 31, 2017, 02:20:33 PM |
|
Yes i am sure make transaction butonuna bastığım halde işlem ilerlemiyor MEW mi kilitlendi?
|
|
|
|
|