Kubra Dam (OP)
|
|
August 31, 2017, 02:56:40 PM |
|
MEW Token Bilgileri Geldi Arkadaşlar MTH İçin!
Add Token kısmına şunlar yazılacak:
Address: 0xaF4DcE16Da2877f8c9e00544c93B62Ac40631F16 Decimals: 5 Symbol: MTH
Ben başarılı bir işlem gerçekleştirdim. 1ETH=2000 MTH oranından alacağımı aldım. Alabilen herkese hayırlı olsun arkadaşlar.
Kaç gas limitle, kaç gwei girdiniz, hangi saatte girdiniz, belirtirseniz merak eden çok arkadaş var forumda. Genel başarısız oldu çünkü. Gas Price: 0.00000012 Ether (120 Gwei) Actual Tx Cost/Fee: 0.01223232 Ether ($4.77) 37 dakika önce (17:16) Teşekkür ederiz bilgi için, diğer arkadaşlar da görmüş olur. şimdi yolumuza bakarsak, diğer önemli soru geliyor. bountyler ne zaman yatırılacak veya kime ne kadar düşeceği ne zaman belirlenir? ico bitiminde bounty kampanyası bitecekti.
Ekibin tutumuna bağlı ama kafadan 1-2 hafta şans vermek gerekir. Belki boşluk bulunursa post sayımıyla ilgili daha kısa sürelerde hesaplanabilir. şimdi yolumuza bakarsak, diğer önemli soru geliyor. bountyler ne zaman yatırılacak veya kime ne kadar düşeceği ne zaman belirlenir? ico bitiminde bounty kampanyası bitecekti.
Kilometre taşı felan kalmadı. Hepsi ziyadesiyle aşıldı. Bounty' ler kısa sürece tümüyle dağıtılacaktır. Bir stake hesaplaması yaparlarsa ekibe zahmet olacak. Göreceğiz o zaman kim ne kadar MTH' ye hak kazandı. Hayırlısı olsun tüm imzacı arkadaşlara. Doğru bilgi, bounty'ler zamana yayılarak değil de tek seferde dağıtılacak. Daha düşük bir tutar toplansaydı 2018'e bile kalacaktı belli bir kısmı ama hard cap oldu.
|
|
|
|
PokerStein1
|
|
August 31, 2017, 02:57:12 PM |
|
Alabilen olduysa Gas ve GWEI kaç girip aldı yazabilir mi buraya?
14.5 Ether'lik yatırım için 60 Gwei 250000 Gas Limit yolladım 0.014 Ether Gas aldı 29.000 Monetha aldım karşılığında , bonus alamadım maalesef.
|
|
|
|
Halmater
|
|
August 31, 2017, 03:00:32 PM |
|
Alabilen olduysa Gas ve GWEI kaç girip aldı yazabilir mi buraya?
14.5 Ether'lik yatırım için 60 Gwei 250000 Gas Limit yolladım 0.014 Ether Gas aldı 29.000 Monetha aldım karşılığında , bonus alamadım maalesef. ben bi 7-8 dakika ulke problemiyle cebelleştim ardından 250.000 gasla işlemi yaptım ve pendingte gozuktu.bonusu alamıyacagımı biliyordum artık ama en azındna icosuna katılmış olduk diye düşünüyordum o da olmadı.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
August 31, 2017, 03:02:21 PM |
|
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
valley365
|
|
August 31, 2017, 03:02:43 PM |
|
MEW Token Bilgileri Geldi Arkadaşlar MTH İçin!
Add Token kısmına şunlar yazılacak:
Address: 0xaF4DcE16Da2877f8c9e00544c93B62Ac40631F16 Decimals: 5 Symbol: MTH
Buyrun. Çalışıyor.
|
|
|
|
stompysteve
|
|
August 31, 2017, 03:03:07 PM |
|
Herkes gibi benim de 3 etherim yollarda kaldı, bi varamadı arkadaş. Katılabilen herkesi tebrik ederim, bu icoda da hüsrana uğradık
|
|
|
|
kursattekin
|
|
August 31, 2017, 03:03:36 PM |
|
alan icin monetha borsada 3X le alamayan icin ico fiyatinin altinda dagitilacak odul miktari fazla oldugu icin ne uzerine cikar fazla, ne de altina iner diye dusunuyorum, sabreden kazanir, acele eden de zarar etmez.
|
|
|
|
grkms
|
|
August 31, 2017, 03:06:28 PM |
|
Maşallah çok güzel topladılar . ICO ' suna katılamayanlar (benim gibi) ıco altına düşer umuduyla bekleyeceğiz Bol şans katılanlara ..
|
|
|
|
Xanother
|
|
August 31, 2017, 03:11:14 PM |
|
arkadaşlar halen pending görünüyor mew hesabıma add token diyip ekledim ama 0 mth görünüyor
|
|
|
|
bitpazari
|
|
August 31, 2017, 03:13:53 PM |
|
Yok artık 27. sayfada kalmıştım siteyi de açayım dedim ne olmuş bu kadar çabuk bitmesini beklemiyordum, kickico'ya oranla hemen hemen yarısı kadar bir ilgi görmesini bekliyordum gerçi monetha da sağlam ama sitenin hitine falan baktım ancak slack'ta abone sayısından belliydi fazla ilgi olduğu. Yine de herkes yüklenmiş sonuçta herkesin aynı zaman diliminde buluşması çok kolay bir iş değil.
Yatırım yapamayan arkadaşlar kickico'da güzel proje isterseniz ona yatırım yapım.
|
|
|
|
BurntSnow
Sr. Member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
|
August 31, 2017, 03:15:05 PM |
|
arkadaşlar halen pending görünüyor mew hesabıma add token diyip ekledim ama 0 mth görünüyor
Başarılı şekilde gönderebildiğinize emin misiniz? MEW'de kaldırıp tekrar eklemeyi deneyebilirsiniz. Bir de adresinizi atarsanız biz de görebiliriz başarılı şekilde gönderip gönderemediğinizi.
|
████ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ██ ███ ███ █████████████████ ███ ███ ███ ██ ███ ███ ██ ██ ███ ██████████ ███ ███ ██████ ███ ███ ██ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████
| | GUTS | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | smart-ticket protocol for events ✔ live product with market traction! | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | ▶ BTC ANN ▶ WEBSITE ▶ BLOG
| | ▶ SANDBOX ▶ WHITEPAPER ▶ BOUNTY
| |
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
August 31, 2017, 03:16:28 PM |
|
ımza kmpanyası ıcın ekstra bısey yapmamıza gerek varmı. my ether adresını vermıstım. oraya gonderecekler herhalde. varmı baska bısey cuzdanda yapacagımız.
|
|
|
|
Xanother
|
|
August 31, 2017, 03:17:28 PM |
|
Başarılı şekilde gönderebildiğinize emin misiniz? MEW'de kaldırıp tekrar eklemeyi deneyebilirsiniz. Bir de adresinizi atarsanız biz de görebiliriz başarılı şekilde gönderip gönderemediğinizi. adresim . 0x5bd2ef47754aed30685e959df2be659f7a25d151
|
|
|
|
Gatotare
|
|
August 31, 2017, 03:17:47 PM |
|
Türkçe çevirisi gelmeden önce konusunu ilk ben açmıştım Türkçe bölümde, şaka gibi ben bunun icosuna daha zaman var diye düşünüyodum. sayfa sayısı artınca bi bakayım dedim ico başlamış bitmiş bile. nasıl böyle bir hata yaptım anlamadım.icosu da zaten hemen kapanmış belki girseydimde katılamayacaktım.saglık olsun ne diyelim.
|
|
|
|
hirozaki faraday
|
|
August 31, 2017, 03:19:16 PM |
|
Adımı soyadımı yazana kadar İCO bitmiş adamların işlemi ico başlamadan pendingte miydi amk ne oldu öyle?
|
|
|
|
thefunkybits
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
|
|
August 31, 2017, 03:20:43 PM |
|
ımza kmpanyası ıcın ekstra bısey yapmamıza gerek varmı. my ether adresını vermıstım. oraya gonderecekler herhalde. varmı baska bısey cuzdanda yapacagımız.
katılım formunda adres istemediler diye hatırlıyorum hocam, adresi bereye verdiniz. sanırım herkese mail gelecek maile cevap verildikten sonra yazdığımız adreslere gönderecekler.şimdi stake sayımını ve mail gelmesini bekleyeceğiz galiba yanlışm varsa düzeltin
|
|
|
|
kimkibu
|
|
August 31, 2017, 03:22:47 PM |
|
katılım formunda adres istemediler diye hatırlıyorum hocam, adresi bereye verdiniz. sanırım herkese mail gelecek maile cevap verildikten sonra yazdığımız adreslere gönderecekler.şimdi stake sayımını ve mail gelmesini bekleyeceğiz galiba yanlışm varsa düzeltin evet bende oyle hatırlıyorum sadece mail adresi istemişlerdi ethereum adresi yoktu.şimdi sheete bakıyodum ordada zaten ether adresleri yok.
|
|
|
|
|
dakota neat
|
|
August 31, 2017, 03:27:00 PM |
|
zaten normal bir durum şuanda alamayanlar borsaya girdiğinde hemen almaya başlıcak . limitli olan icolar zaten parmakla sayılır .ama güzel bir ico oldu bakalım ödül olarak güzel bişeyler gelir umarım imzacı olarak benim keyif yerinde açıkcası
|
|
|
|
stompysteve
|
|
August 31, 2017, 03:27:25 PM |
|
İlk kez ICO'ya katılmaya çalışıp katılamayan arkadaşlar, endişelenmeyin etherleriniz cüzdanınıza geri gelecek. Muhtemelen işlem iptal edilecektir, benimki 1-1 buçuk saat sonra zaman aşımına uğradı şu an cüzdanda duruyor. Artık nasipse başka ICO'ya katılacağız
|
|
|
|
|