Adamlar tutup bu saatten sonra tüm katılımcılara gönderdikleri etherleri iade edip üst limit 10 katına çıkarıp eylül 15 de bir yeniden halka arz yapacağız deseler.
yine bu kadar ilgi toplarlar mı? böyle bir durumda bu gün alamayan yatırımcılar yeniden katılır mısınız?
Bilmiyorum ama 18 dakikada 98.000 ETH yaptıklarına göre hard cap'i 200.000 ETH belirleseler de yine ilk gün hard cap rahatlıkla yaparlardı. Onu söyleyebilirim.
icoya katılabilen arkadaşlar MEW üzerinden mi katıldılar yoksa başka bir cüzdandan mı ? benim hesabım hep hata verdi en az 7 kere (düğüme bağlanılamadı hatası verdi her seferinde) en sonuncusunda gönderdi ama iş işten geçmişti artık . neden böyle bir durum oldu sizce aşırı yüklenme mi sadece?
MEW de sıkıntı yaşattı dün Ethereum blockchain'ine ek olarak. Daha önceden de hatrlıyorum MEW'in sıkıntı çıkardığını aşırı talep alan birkaç ICO'da.
1000$ fee nedir yahu? Ziraatla uluslarası transfer etsen o kadar ödemessin.Kripto dan nefret eder oldum şu uçuk feeleri görünce
Kripto ile alakası yok ki hocam durumun. Adam diğerlerine üstünlük sağlamak için bastırmış parayı almış token'ları. Neticede ETH sistemi kimseden öyle bir fee talep etmiyor ki işlem gerçekleşsin diye.
Bu kadar hızlı biten diğer ICO'lara bakarsak birçoğu hayal kırıklığı oldu. Vardır her işte bir hayır. Giremeyenler çok üzülmesin. Borsada işlemlere açıldığı zaman göreceğiz. Sonm, Bancor, Stox vs. birçok yüksek para toplayan ICO sayabiliriz borsada daha düşük fiyattan işlem gördüler hepsi.
Bu saydıklarınızdan Bancor hariç, diğerleri anlık ICO bitiren projeler değiller yüksek toplamış olsalar bile. Ama dediğinize katılıyorum bence de exchange'lerde fırsat kovalamak lazım. ICO süper oldu diye fiyatlar çoşacak gibi bir şart yok, haklısınız.
Alim yapabilen arkadaslara hayirli olsun. 18 dk da hardcap olaganustu bir durum. Dur bi bakalim diyen bizim gibi tayfa yine izledi olan biteni. Bir de bu kadar ilgi olabilecegini kendi ekipleri de hesaplayamamis ki alimlarda alt ust limiti koymamislar. Şunu da merak ediyorum 100 eth limit koysa balina 10 hesaptan toplam 1000 eth yine alamazmi?
18 dk falan sürmedi. 17.06 gönderimim kabul edilmedi.
ICO kapanışını canlı yayında 17:18 gibi ilan ettiler. Siz gönderdiğinizde kabul edilmeme sebebi arada bekleyen işlemlerdir zaten. Yada şöyle diyelim, kontratın içine doksan sekiz bininci ether'in düşmesi 18 dakika sonunda gerçekleşti.
imzaları ne zaman kaldıracağız acaba?
ico bitiminde imza kampanyasıda bitecekti. açıkcası az geleceğini düşünüyorum ama bekliyorum küçük bir şeyler.
Bunu önceden de belirtmiştim, 1 hafta da sürebilir 3 hafta da sürebilir. Kesin bir tarih yok. Onlardan direk açıklama gelmeden kaldırılırsa tamamen bounty'niz çöpe gider belirteyim.
Pek dibi bulacagını sanmıyorum çok buyuk rakamı tek adres almış ve adam zarar etmez,borsaya cıktıgı gıbı almak gerekıyor arkadaşlar
Bana da böyle geldi, Populous tarzı bir sıçrama olmaz ama balinalar zarar etmeyi ancak diğer insanlardan ölü fiyata token toplamak için göze alır.
ICO ya Yatırımı Nasıl Yapacağım Birisi Yardım Etsin Artık Lüten
ICO dün tamamlandı maalesef. Zaten yoğunluktan çoğu arkadaş katılamadı.