yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
September 02, 2017, 11:49:04 AM |
|
Ben de 6 post eksik olduğu için stake alamamışım sanırım. Soğuk su içmek dışında yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyleyin
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3248
Merit: 1542
|
|
September 02, 2017, 12:02:29 PM |
|
Ben de 6 post eksik olduğu için stake alamamışım sanırım. Soğuk su içmek dışında yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyleyin 1 post eksik kalmış bende vicdansızlık başka bir şey değil. çok bozuldum çok. güya 5 eylüle kadar devam edecekti. yusuf kampanya yöneticisine ağlasak bir şey değişir mi dersin? allahım yarabbim ya öfff
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
September 02, 2017, 12:10:53 PM |
|
Ben de 6 post eksik olduğu için stake alamamışım sanırım. Soğuk su içmek dışında yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyleyin 1 post eksik kalmış bende vicdansızlık başka bir şey değil. çok bozuldum çok. güya 5 eylüle kadar devam edecekti. yusuf kampanya yöneticisine ağlasak bir şey değişir mi dersin? allahım yarabbim ya öfff Soğuk suyumu içtim ben Yine de, 50 postu tamamlayıp team@monetha.io mail adresine resmi olarak ağlamayı deneyeceğim. Dear bounty managers, falan.. Tahminen 1 eth 'den fazla bir miktar gelecekti. Olmazsa da napalım sağlık olsun.
|
|
|
|
ysakay
|
|
September 02, 2017, 12:37:44 PM |
|
Bana neden sıfır yazmışlar bilgisi olan ? ( en alttayım )
|
|
|
|
bitpazari
|
|
September 02, 2017, 12:51:36 PM |
|
Bir haftayı tamamlayamamışsın tabloya baktığımda katılımın sıfır hafta olarak geçmiş. Millet bariz spam yapmış ödül almış, olan bostancı ile yusufa oldu.
|
|
|
|
utkuy
Sr. Member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
|
|
September 02, 2017, 12:55:07 PM |
|
Evet @mhanbostanci için gerçekten kötü bir durum 1 post eksik sadece. Aynı zamanlarda aynı stake 5154 mth ediyor. Az değil inşallah alabilirler. Ben üç gün daha önce kampanyaya katılsam early stake e giricektim. Neyse bunlar bir gelsin ... 5 inde borsalara girecek diye bir söylenti de var. Bunu teyit edebilen var mı?
|
|
|
|
Elturko
|
|
September 02, 2017, 12:59:53 PM |
|
1-2 post için ödül alamamanız kötü olmuş benim içim gitti burda, bounty yöneticisine bi mail atmayı deneyin belki ufak bi düzeltme yapar
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
September 02, 2017, 01:05:40 PM |
|
5 ine kadar degilmiydi bu ya Bende tamamlayamamisim gitti 5k monetha.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
September 02, 2017, 01:09:01 PM |
|
Ben de 6 post eksik olduğu için stake alamamışım sanırım. Soğuk su içmek dışında yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyleyin 1 post eksik kalmış bende vicdansızlık başka bir şey değil. çok bozuldum çok. güya 5 eylüle kadar devam edecekti. yusuf kampanya yöneticisine ağlasak bir şey değişir mi dersin? allahım yarabbim ya öfff Mutlaka iletişime geçin bence ekiple. Eminim yardımcı olacaklardır. 1 mesaj hepi topu.
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
bitpazari
|
|
September 02, 2017, 01:10:26 PM |
|
Günleri hafta olarak hesaplayarak bununla birlikte birkaç post eksiği olanlara hiç bir ödül verilmemesi adil olmadı lakin kural kuraldır. Tabloya düzenleme getirmezler, düzgün bir dille yazılırsa belki ek ödeme yapabilirler.
|
|
|
|
Gatotare
|
|
September 02, 2017, 01:54:56 PM |
|
güzel dagıtmışlar ödülleri. mhanbostancinin durumu çok kötü 1 tek post için ödül vermemezlik hemde bu rutbedeki bir uyeye ayıp etmişler.
|
|
|
|
tylercoin
Newbie
Activity: 47
Merit: 0
|
|
September 02, 2017, 01:59:27 PM |
|
arkadaşlar bu tip icolara katılım için mew dışında güvenli bir başka eth cüzdanı varmı acaba . resmen sinirimi bozdu bu MEW ico sırasında. bir de şöyle bir siteye denk geldim https://icostats.com yalnız burada sitedeki bilgilerin neyi anlattığını bilen varmı ( başladığından beri ne kadar değerlendigi gibi...)
|
|
|
|
Halmater
|
|
September 02, 2017, 02:08:37 PM |
|
icosuna o kadar istememe rağmen katılamamıştım verdikleri ödülde az biraz teselli oldu.bundan sonra borsaya çıkmasını beklicez artık.
|
|
|
|
hchc
|
|
September 02, 2017, 03:34:14 PM |
|
İmzacılar beklediğimden fazla almış, ödül oranı az olduğu için fazla bişey düşmez diye düşünüyordum ama yanılmışım, mhan hocam in durumuna bende üzüldüm gerçekten. İletişim e geçilirse belki yardımcı olurlar
|
|
|
|
............
| . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | | . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | ............
|
|
|
|
torikan
|
|
September 02, 2017, 03:40:44 PM |
|
vayy bounty manager beğendim hızlı yapmış işi okadar hızlı olmuşki zarar görenlerde var bence 1-2 tane eksik kalanlar şansını denesin ağlasın bizden azalır ama önemli değil burdakiler kazansın önemli olan bu. şuanda ico fiyatı ne kadar oluyor bilen var mı ?
|
|
|
|
hchc
|
|
September 02, 2017, 03:49:03 PM |
|
vayy bounty manager beğendim hızlı yapmış işi okadar hızlı olmuşki zarar görenlerde var bence 1-2 tane eksik kalanlar şansını denesin ağlasın bizden azalır ama önemli değil burdakiler kazansın önemli olan bu. şuanda ico fiyatı ne kadar oluyor bilen var mı ? Bonussuz alanlar için 0,19 cent e falan denk geliyor ico fiyatı
|
|
|
|
............
| . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | | . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | ............
|
|
|
|
uniquehero
|
|
September 02, 2017, 03:52:32 PM |
|
2577 MTH gelecekmiş. Hesaplamalar çok hızlı gerçekleşmiş. Herkese hayırlı olsun. 1-2 posttan alamayanlar için üzüldüm gerçekten. Geçmiş olsun umarım atacağınız mesajları dikkate alıp 1-2 post için elemeyi tekrar gözden geçirirler. Bizden biraz düşer ama olsun benim ülke vatandaşlarım kazansın. İmzasını kaldırabiliyor muyuz herhangi bir bilgi var mı ?
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
September 02, 2017, 03:53:31 PM |
|
vayy bounty manager beğendim hızlı yapmış işi okadar hızlı olmuşki zarar görenlerde var bence 1-2 tane eksik kalanlar şansını denesin ağlasın bizden azalır ama önemli değil burdakiler kazansın önemli olan bu. şuanda ico fiyatı ne kadar oluyor bilen var mı ? Bonussuz alanlar için 0,19 cent e falan denk geliyor ico fiyatı bir kaç doları bulması ne kadar süre alır acaba merak ediyorum. 5 doları 1 yılda görür mü acaba
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
torikan
|
|
September 02, 2017, 03:56:31 PM |
|
vayy bounty manager beğendim hızlı yapmış işi okadar hızlı olmuşki zarar görenlerde var bence 1-2 tane eksik kalanlar şansını denesin ağlasın bizden azalır ama önemli değil burdakiler kazansın önemli olan bu. şuanda ico fiyatı ne kadar oluyor bilen var mı ? Bonussuz alanlar için 0,19 cent e falan denk geliyor ico fiyatı bir kaç doları bulması ne kadar süre alır acaba merak ediyorum. 5 doları 1 yılda görür mü acaba bana kalırsa ilk etapta hızlı bir şekilde 1 doları göreme ihtimali var tabi o seviyeden sonra ne olur bilinmez
|
|
|
|
Halmater
|
|
September 02, 2017, 04:37:19 PM |
|
imzaları ne zaman kaldırabileceğimiz konsunda bir açıklama geldimi acaba?yoksa ayın 5 ine kadar tutmalımıyız?
|
|
|
|
|