mdikmetas
|
|
September 07, 2017, 04:34:17 PM |
|
normalde ödüller bu kadar bekliyor muydu?
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
|
September 07, 2017, 05:26:40 PM |
|
normalde ödüller bu kadar bekliyor muydu? 1-2 hafta içinde ETH adreslerini alıp ödülleri dağıtacaklarını söylüyorlar. Zaten bundan daha kısa sürede bounty dağıtan kampanya görmedim son zamanlarda. Yalnız ETH adreslerini baştan toplasalar daha iyi olurdu, şimdi herkesten tek tek mail ile adres toplayacaklar. Monetha fiyatı yükseldiği sürece bountylerin geç dağıtılmasında bir problem yok.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
September 07, 2017, 07:55:46 PM |
|
Yeni borsa duyuruları gelmeye devam ediyor haliyle fiyat artışta. Kısa zamanda 1 dolara ulaşmasını bekliyorum.
We expect to be listed in popular and local exchanges around Mid September - Early October. As per our agreement with exchanges, we can't provide you with names yet. Please follow our Social Media channels to find out which exchanges will list MTH.
Ödüller için ise ana konuda yazmışlar bir hafta belki iki hafta denilmiş. Bir hafta önce aynı şekilde bir iki hafta deniliyordu anlamadım ne iş. Proje ile ilgileneceklerine fiyatıyla mı ilgileniyorlar.
bence onlar ne oldugunu anlamaya calısıyo su an onlarda sasırdı aç tavuk gibi saldırdı mıllet ıco ya
|
|
|
|
altanbyz
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
September 07, 2017, 08:24:09 PM |
|
Etherdelta dan aldığımız monethaları hangi cüzdanda saklayabiliyoruz veya öneri nedir
|
|
|
|
psy0
Full Member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
|
|
September 07, 2017, 08:57:45 PM |
|
normalde ödüller bu kadar bekliyor muydu? 1-2 hafta içinde ETH adreslerini alıp ödülleri dağıtacaklarını söylüyorlar. Zaten bundan daha kısa sürede bounty dağıtan kampanya görmedim son zamanlarda. Yalnız ETH adreslerini baştan toplasalar daha iyi olurdu, şimdi herkesten tek tek mail ile adres toplayacaklar. Monetha fiyatı yükseldiği sürece bountylerin geç dağıtılmasında bir problem yok. Bunu muhtemelen fatura gönderecekleri için yaptılar. Mysterium da aynısını yapmıştı. İsviçre merkezli ICO'lar zannediyorum yasal işlem gereklilikleri için böyle bir yol seçiyorlar artık. Sonuçta resmen para karşılığı olan bir token dağıtıyorlar. Bu bounty ödemeleri aslında imzalar için çoktan hazırdır. Ama diğer kampanya hesaplamaları uzun sürüyor olabilir. Keşke imza için mailleri şimdiden gönderseler.
|
|
|
|
dogaatac
|
|
September 08, 2017, 02:02:29 AM |
|
etherdelta github su an not found durumunda.umarım ters bir durum olmaz.yoksa sıkıntı büyük...
|
|
|
|
|
|
|
|
bitpazari
|
|
September 08, 2017, 07:11:09 AM |
|
Görünüşe bakılırsa taşınmış. Adres bakımından daha iyi olmuş. Bir süre kullanmamakta fayda var acil işiniz yoksa en azından bir süreliğine takipte kalmak işlem yapmamak iyi olacaktır. Sorunsuz taşınmışa benziyor yine de siz bilirsiniz.
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
September 08, 2017, 07:13:37 AM |
|
Ben bir süre yine bekleyeceğim adresten emin olana kadar bu arada monetha 0.4 dolar civarını gördükten sonra sert bir düşüş yaşadı şuan 0.3 dolar seviyelerine kadar indi bunda etherdeltanın çökmesinin bir payı var mıdır sizce
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
September 08, 2017, 07:30:01 AM |
|
sanmıyorum sonuçta yeni bir coin illa bu tarz sert hareketleri olacaktır diye düşünüyoum ben
|
|
|
|
Forumgeiq
|
|
September 08, 2017, 08:54:22 AM |
|
o adres de zannediyorum geçici doğru adres. sıkıntı githubdan kaynaklanıyormuş.
|
|
|
|
ikm
|
|
September 08, 2017, 08:58:59 AM |
|
merak ediyorum ethdeltada satmak için niye debelenir insanlar zaten bir borsaya gireceği kesin bir coin beklesin borsa zaten şuanda zartlak ethdeltadan daha yüksek seviyeye girecektir. bukadar mı çok kendini siktirmek isteyen anlam veremiyorum
|
|
|
|
|
PastirmaliYumurta
Full Member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
September 08, 2017, 09:08:06 AM |
|
Dün bir ara fiyatı 350 dolar oldu etherdeltada gözlerim döndü blockfoliodan bakarken
|
|
|
|
uniquehero
|
|
September 08, 2017, 10:34:14 AM |
|
imza ve sosyal medyadan gelen ödülleride dağıtsalarda öyle girse borsaya en azından elimizde bulunsun belki iyi bir fırsat olarak düşündüğümüz bir seviyeye gelir satar bekleriz düşerse tekrar alırız. 40 cente kadar çıkmıştı sanırım bugün 25 cente düşmüş. Yeni borsa nasıl etkileyecek bakalım
|
|
|
|
ikm
|
|
September 08, 2017, 10:57:18 AM |
|
Dün bir ara fiyatı 350 dolar oldu etherdeltada gözlerim döndü blockfoliodan bakarken öyle bir fiyattan satış yapılabilmiş mi asıl onada baksaydın gerçi fiyatı görünce panik yapmış olman normal bende yapardım. adamın dibi düşer o fiyata. 2018 de bu projeden çok büyük beklenti var ama bende indorse ekliyorum 2018 için
|
|
|
|
Askit2
|
|
September 08, 2017, 10:58:26 AM |
|
26c' ye kadar dump olmuş, neler oluyor bilen var mı ?
Bounty ödülleri dağıtıldı da bizim mi haberimiz yok ?
Bu arada hangi borsalara gireceği konusunda bilgisi olan var mı ? Büyük borsalardan bir yada ikisine girmesi ciddi pump dalgalarının gelmesine vesile olabilir. Yüzümüz güler belki.
|
|
|
|
|