husdemba
Full Member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
|
|
September 13, 2017, 10:46:21 AM |
|
MTH adress isteyen satıra Ethereum adreslerimizi yazmak konusunda emin miyiz? Bir yanlışlık olsun istemiyorum da kesin bir bilgi sahibi olan var mı
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
|
September 13, 2017, 11:00:01 AM |
|
MTH adress isteyen satıra Ethereum adreslerimizi yazmak konusunda emin miyiz? Bir yanlışlık olsun istemiyorum da kesin bir bilgi sahibi olan var mı Monetha Ethereum tokeni olduğuna göre Monetha adresi de private keyine sahip olduğunuz bir Ethereum adresi oluyor. Form bana geldi ve elektronik imzalayarak gönderdim. Dağıtımın 20'sinde yapılacağı söyleniyordu, formu gönderdikten tam bir hafta sonra dağıtım yaparlarsa sözlerinde durmuş olacaklar.
|
|
|
|
husdemba
Full Member
Pepemo.vip
|
|
September 13, 2017, 11:06:16 AM |
|
Bilgilendirme için teşekkür ederim, ilk imza kampanyası ödülüm olacak da o yüzden biraz pinpirikliyim, umarım haftaya bu zamanlar tokenler hesaplarımıza yüklenmiş olur
|
|
|
|
thefunkybits
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
|
|
September 13, 2017, 11:11:44 AM |
|
yok arkadaş hala gelen giden bişey yok, harf falan mı yanlış yazdım acaba slack e kaydolmaya çalıştım ama giremedim yardımcı olacak biri var mı davet falan atsın. forumdan yazdım ama dönen falan yok hala
|
|
|
|
utkuy
Sr. Member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
|
|
September 13, 2017, 11:14:43 AM |
|
yok arkadaş hala gelen giden bişey yok, harf falan mı yanlış yazdım acaba slack e kaydolmaya çalıştım ama giremedim yardımcı olacak biri var mı davet falan atsın. forumdan yazdım ama dönen falan yok hala
Bende de gelen giden bir şey yok. Sanırım gruplar halinde gönderiyorlar. Ben de düşünmüyor değilim bir harfi yanlış mı yazdım diyerek, inşallah öyle değildir.
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
September 13, 2017, 11:18:47 AM |
|
Bana mail geldi fakat yönlendirdiği link kırık sanırım ulaşılamıyoruz.
|
|
|
|
thefunkybits
Legendary
|
|
September 13, 2017, 11:26:15 AM |
|
Bende de gelen giden bir şey yok. Sanırım gruplar halinde gönderiyorlar. Ben de düşünmüyor değilim bir harfi yanlış mı yazdım diyerek, inşallah öyle değildir. yöneticiden cevap geldi aynen dediğim gibi bende harf hatası olmuş gmail yazacağıma gmaik yazmışım, o adrese gönderildi yazmış.doğru adresi gönderdim inşallah düzeltilir. sizde bi yazın isterseniz aynı problem olabilir
|
|
|
|
bitpazari
|
|
September 13, 2017, 11:55:19 AM |
|
Bana mail geldi fakat yönlendirdiği link kırık sanırım ulaşılamıyoruz.
Link kırık değil Türkiye'den bağlanmıyor nedense ben vpn kullanarak hallettim. VPN den habersiz olsaydım iletişim kurmakla uğraşacak zaman kaybı yaşayacaktım, nasıl bir ülkede yaşıyoruz.
|
|
|
|
thefunkybits
Legendary
|
|
September 13, 2017, 11:58:18 AM |
|
sağolsunlar sorunu hemen çözüdler ve faturayı doğru adrese gönderdiler, imzalayarak formu doldurdum ve yolladım. türkiyeden bağlanıyor herhangi bir sıkıntı yaşamadım ben formu doldururken vpn falan ihtiyaç yok diye biliyorum
|
|
|
|
utkuy
Sr. Member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
|
|
September 13, 2017, 12:08:52 PM |
|
sağolsunlar sorunu hemen çözüdler ve faturayı doğru adrese gönderdiler, imzalayarak formu doldurdum ve yolladım. türkiyeden bağlanıyor herhangi bir sıkıntı yaşamadım ben formu doldururken vpn falan ihtiyaç yok diye biliyorum
Ben de slackten sordum, vpn kullanarak halletmek zorunda kaldım. Proxy denemeyin form eksik kaılıyor o zaman. Diğer email i vermişim, sağolsunlar hemen dönüş yaptılar.
|
|
|
|
temmuz
|
|
September 13, 2017, 12:17:27 PM |
|
banada geldi işyerinde açılmıyor link akşama beklicez ordanda imza nasıl olcak bilemiyorum imzayı mouse ilemi yapıyoruz msyetium öyle yaptırmıştı paint gibi bişey vardı formada öyle imzalattı
|
|
|
|
taner32
|
|
September 13, 2017, 12:38:30 PM |
|
mail gelmesi sevindirici, adamlar baya vergi konularını umursuyorlar.
bir gerçek var, hangi adresin kime ait olduğu bi şekilde netleşiyor. komplo teorisinden sonra, yakın zamanda gönderirler ve exchange borsalarına girerse, küçük bir şeyler kazandırabilir, beklemekte fayda var. ytd.
|
|
|
|
valley365
|
|
September 13, 2017, 01:36:25 PM |
|
Bana da mail geldi arkadaşlar, gerektiği şekilde doldurdum. Bu maillere karşılık dağıtımın ne zaman yapılacağına dair bir bildirim yada güncelleme oldu mu acaba ?
|
|
|
|
nicomedya5
|
|
September 13, 2017, 02:18:29 PM |
|
Sonunda bounty için beklediğimiz maili yollamışlar.Mailde çok fazla detay istiyorlar açıkcası biraz şaşırdım ilk kez böyle bir şey ile karşılıyorum.En garibine giden ise paint gibi bir şey ile imza atmamızı istemeleri oldu
|
|
|
|
Lydian
|
|
September 13, 2017, 02:45:29 PM |
|
bu isvicrelilerde cok titiz be kardesim... fatura matura da neyin nesi:) gönder gelsin iste tokenlar:)
|
|
|
|
husdemba
Full Member
Pepemo.vip
|
|
September 13, 2017, 02:57:59 PM |
|
abi imza için paint falan diyorsunuz ben direkt fareyle kutucuğa imza attım sürükleyerek, bir şey olmaz değil mi?
|
|
|
|
torikan
|
|
September 13, 2017, 02:58:44 PM |
|
gönderdik bakalım ne zaman göndericekler ve piyasanın tepkisi nasıl olcak
|
|
|
|
torikan
|
|
September 13, 2017, 02:59:26 PM |
|
abi imza için paint falan diyorsunuz ben direkt fareyle kutucuğa imza attım sürükleyerek, bir şey olmaz değil mi?
yok zaten öyle yapılıyor ki oda paint gibi bir progama benziyor ama tuaf bir durum
|
|
|
|
SanalPara
|
|
September 13, 2017, 03:34:16 PM |
|
Monetha'nın gönderdiği e-mail gereksiz e-posta kısmına düşmüş benim. Buna dikkat edersiniz artık. Neyse sonuç olarak bende imzaladım ve gönderdim. Formda Mth adresi istedi. Bende myetherwallet.com'dan bir hesap oluşturdum ve buraya eth adresimi yazdım. Sorun olmaz değil mi? myetherwallet.com'da private key'de var. İnşallah sorunsuz bir şekilde alırım tokenları. İlk defa kullanıyorum bu myetherwallet.com sitesini de.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
September 13, 2017, 03:49:12 PM |
|
Hotmail kullanıyorsanız gereksizlere düşmüş olabilir spam maillere bakmadan silmeye başladık çok fazla gereksiz mail gönderildiği için. Böyle işler için ayrıca bir gmail hesabı oluşturup kullanmak en iyisi. Nereden geldiği belli olur gereksiz mesajlarla ayrıca uğraşmak zorunda kalmazsınız. İmza olayını daha önce başka platformlarda görüp kullanmıştım ancak yasal olarak geçerliliği var mı bilmiyorum bence olmamalı, aynı imzayı atın deseler kimse atamaz.
myetherwallet bir sorun olmaz olursa büyük sorun olacağı kesin ama çalınma gibi durumlar yaşanmaz, şimdiye kadar güvenli şekilde kullandık, iş güvene gelirse hiçbir siteye güvenmememiz icap eder.
|
|
|
|
|