husdemba
Full Member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
|
|
September 17, 2017, 08:50:51 AM |
|
İster istemez bir aksilik çıkacak korkum vardı ama benim ödülüm de cüzdanıma yatmış. Şimdi sıra Bittrex'e girmeyi beklemeye geldi
|
|
|
|
BitcoinVSfiat
|
|
September 17, 2017, 10:51:39 AM |
|
Tokenlerin gelmesiyle Etherdelta'da dumplamam bir oldu. Çok bir şey getirmedi ama hiç yoktan iyidir diyelim. Kalanlara bol kazançlar.
|
|
|
|
Yauthitdar
Full Member
Activity: 201
Merit: 100
Proof-of-Asset Protocol
|
|
September 17, 2017, 10:58:30 AM |
|
Tokenlerin gelmesiyle Etherdelta'da dumplamam bir oldu. Çok bir şey getirmedi ama hiç yoktan iyidir diyelim. Kalanlara bol kazançlar. projeden bu kadarmı umutsuzsunuz? ben ödülüne katılsaydım uzun bir müddet ellimde tutardım.
|
|
|
|
BitcoinVSfiat
|
|
September 17, 2017, 11:08:26 AM |
|
projeden bu kadarmı umutsuzsunuz? ben ödülüne katılsaydım uzun bir müddet ellimde tutardım. 20 centten sattım 17 cente düştü. Daha önce elimde tuttuğum bountylerin gözümün önünde nasıl eridiğini gördükten sonra artık böyle tokenleri tutmadan direk dumplıyorum. Herkesin kendi tercihi tutmak isteyen tutsun. Bana göre güzel bir fikir ama bu ekiple iş yapacak bir proje değil.
|
|
|
|
deepocean
|
|
September 17, 2017, 11:27:12 AM |
|
projeden bu kadarmı umutsuzsunuz? ben ödülüne katılsaydım uzun bir müddet ellimde tutardım. 20 centten sattım 17 cente düştü. Daha önce elimde tuttuğum bountylerin gözümün önünde nasıl eridiğini gördükten sonra artık böyle tokenleri tutmadan direk dumplıyorum. Herkesin kendi tercihi tutmak isteyen tutsun. Bana göre güzel bir fikir ama bu ekiple iş yapacak bir proje değil. Monacoyu 25k dan satmıştım 500kyi gördü. Monethada aynısını yaşamak istemem. O yüzden hodl.
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
September 17, 2017, 12:00:13 PM |
|
Valla bana gelen imza tokenlarını elimde saklamayı düşünüyorum ekibin hangi davranışından memnun kalmadınız açıkcası merak ediyorum.Ben monethanın çok farklı yerlere gidebileceğini düşünüyorum.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
September 17, 2017, 02:49:02 PM |
|
Arkadaş anladığım kadar sağlamcı çalışıyor. Kimisine göre iyi tercih piyasalar hop oturup hop kalkarken kötü tercih olduğunu söyleyemeyiz. Projeye göre çok düşünerek karar verdiğini düşünmüyorum.
|
|
|
|
xsentus
Legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
|
|
September 17, 2017, 05:15:23 PM |
|
dün bende monetha'da iyi miktarda alım yaptım, fiyatının exchangelere girerse buralarda olmayacağını düşünenlerdenim.
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
September 17, 2017, 05:39:52 PM |
|
Arkadaşlar bounty ödemesi gelmeyen var mı benim hala ödemem gelmedi ne yapmam gerek bilginiz var mı Gelen maili çok geç cevaplamıştım ondan olabilir mi(15 eylülde gelen maildeki formu eksiksiz doldurdum)
|
|
|
|
taner32
|
|
September 17, 2017, 06:29:27 PM |
|
dün bende monetha'da iyi miktarda alım yaptım, fiyatının exchangelere girerse buralarda olmayacağını düşünenlerdenim.
ben de senin gibi düşünüyorum, şu an daha yeni yeni küçük exchangelere giriş yaptı, ileride büyük borsalara giriş yaptığında ve yol haritasında yazdıkları gibi giderse, hızlı bir yükselme söz konusu olacaktır. ytd.
|
|
|
|
gogo1903
|
|
September 18, 2017, 03:06:13 AM |
|
aortic ictlara girmenin mantigi da kalmadi. parani atip bazen 1-2 ay bekliyorsun sonra etherdeltaya dusuyor ico fiyatinin yarisina hem istedigin kadar aliyorsun hem paran beklemiyor hem de daha az risk yine bountciler biraz para yapiyor ama yatirimcilar olduruyorlar bircogu suan projelerin
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
September 18, 2017, 06:42:48 AM |
|
piyasa ne zxaman düzelirki elimdekini satmakda istemiyorum bekleyecek durumum da yokk bu ara
|
|
|
|
deepocean
|
|
September 18, 2017, 07:45:24 AM |
|
aortic ictlara girmenin mantigi da kalmadi. parani atip bazen 1-2 ay bekliyorsun sonra etherdeltaya dusuyor ico fiyatinin yarisina hem istedigin kadar aliyorsun hem paran beklemiyor hem de daha az risk yine bountciler biraz para yapiyor ama yatirimcilar olduruyorlar bircogu suan projelerin Hocam monetha başlığına yazmışsıniz ama monetha bonussuz dağıtımıyla bile karda su anda.
|
|
|
|
timbereagle
|
|
September 18, 2017, 12:42:07 PM |
|
https://mercatox.com tan alıyordum MTH leri, şimdiye kadar 4-5 defa aldım problem çıkmadı ama son aldığımı hala göndermediler 8-9 saat oldu. Siteyi kullanmanızı önermem.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
September 18, 2017, 02:19:16 PM |
|
10 bin mth alan var imza kampanyasından. Merak ettiğim şu, her imza kampanyası böyle kârlı mıdır yoksa monetha özelinde mi gerçekleşti bu olay acaba?
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
polat90
|
|
September 18, 2017, 02:49:00 PM |
|
10 bin mth alan var imza kampanyasından. Merak ettiğim şu, her imza kampanyası böyle kârlı mıdır yoksa monetha özelinde mi gerçekleşti bu olay acaba?
şans işi imza işleri hocam, aylarca beklersin proje iş yapmaz o kadar zaman boşa beklemiş olursun. bazısıda iş yapar ödülü dağıtmaz süründürür.bazılarıda böyle kazançlı olabilir.monetha son yazdığım sınıfa giriyor
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
September 18, 2017, 07:06:37 PM |
|
dogru duzgun bır borsaya gırdıgınde fıyatının en az 1 dolar olmasını beklıyorum. 200m coın var bu proje ıcın 200 mılyon dolar market cap az bıle.
|
|
|
|
Askit2
|
|
September 18, 2017, 08:16:09 PM |
|
dogru duzgun bır borsaya gırdıgınde fıyatının en az 1 dolar olmasını beklıyorum. 200m coın var bu proje ıcın 200 mılyon dolar market cap az bıle.
Katılıyorum. Topluyorum bu görüşünüze katıldığım için. 1 dolar token başı fiyat iyimser bile olmuş. 2 katını da görebilir. 400M cap e ulaşmış olduğuna şahit olmak beni şaşırtmaz. Sanırım belirli bir tecrübeye ulaşmış başka kimse de şaşırmaz.
|
|
|
|
PokerStein1
|
|
September 18, 2017, 10:46:51 PM |
|
Katılıyorum. Topluyorum bu görüşünüze katıldığım için. 1 dolar token başı fiyat iyimser bile olmuş. 2 katını da görebilir. 400M cap e ulaşmış olduğuna şahit olmak beni şaşırtmaz. Sanırım belirli bir tecrübeye ulaşmış başka kimse de şaşırmaz. Ben Tidex`i bir basari gibi anons etmelerinden sonra acikcasi bu ekipten biraz sogudum. Proje ne kadar guzel olursa olsun eger ilk basta Tidex`i aciklayalim fiyat az cakilsin dipten cebimizi dolduralim 1 2 hafta sonrada bomba borsalari aciklar voleyi vururuz gibi fantastik bir dusunceleri yoksa eger , cok talihsiz bir aciklama oldu Tidex`e girdik demeleri biraz once girip baktim hacim bile yok MTH`de. Ilk basta benimde fikirlerim 1 dolar`i cok cabuk gorecegimiz seklindeydi fakat 1 2 haftaya Bittrex ya da Polo gibi saglam bir aciklama gelmezse 1 2 dolar`lar bizlere hayal olacak. Zaten proje 2019 sonunda hazir olacak bekle babam bekle ondan sonra.
|
|
|
|
dogaatac
|
|
September 19, 2017, 02:19:24 AM |
|
Katılıyorum. Topluyorum bu görüşünüze katıldığım için. 1 dolar token başı fiyat iyimser bile olmuş. 2 katını da görebilir. 400M cap e ulaşmış olduğuna şahit olmak beni şaşırtmaz. Sanırım belirli bir tecrübeye ulaşmış başka kimse de şaşırmaz. Ben Tidex`i bir basari gibi anons etmelerinden sonra acikcasi bu ekipten biraz sogudum. Proje ne kadar guzel olursa olsun eger ilk basta Tidex`i aciklayalim fiyat az cakilsin dipten cebimizi dolduralim 1 2 hafta sonrada bomba borsalari aciklar voleyi vururuz gibi fantastik bir dusunceleri yoksa eger , cok talihsiz bir aciklama oldu Tidex`e girdik demeleri biraz once girip baktim hacim bile yok MTH`de. Ilk basta benimde fikirlerim 1 dolar`i cok cabuk gorecegimiz seklindeydi fakat 1 2 haftaya Bittrex ya da Polo gibi saglam bir aciklama gelmezse 1 2 dolar`lar bizlere hayal olacak. Zaten proje 2019 sonunda hazir olacak bekle babam bekle ondan sonra. bugun bu konuda açıklama yaptılar youtube'dan.çin'in borsaları banlamasını ve ether'in fiyatı yüzünden acele etmediklerini söylediler. aslında söyledikleri doğru olabilir. acele etmeden doğru adımları attıkları sürece fiyat yavaş yavaş yukarı gidecektir
|
|
|
|
|