torrentco
|
|
October 26, 2017, 11:33:05 AM |
|
Monetha'nın fiyatının düşmesinin en büyük sebebi ekibin vurdumduymazlığı gibi geliyor çünkü ekip topladığı paranın bir kısmıyla alım duvarı koyabilirdi
hocam bu soylediğinizin market manipulasyonu oldugunu ve suc kabul edildigini biliyorsunuzdur herhalde. ekip karanlık bir ekip olsaydı boyle bir yola basvurabilirdi ama yapmadılar ellerindeki tokenlara ragmen ve bence bu iyi birşey. herkes 1 haftada aldıgı koin%500 yapsın istiyor hala insanlar anlayamadı oyle havadan para yok. yuksek volatile kriptmarketleri buraya yatırdıgınız parayı kaybettim dusunerek yatırın boylece stres yapmaz uzulmezsiniz.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
October 28, 2017, 12:28:01 AM |
|
Bugün paylaşım yaptılar yine bi konferanstaydılar . Sevindirici bu kadar aktif olmaları .
|
|
|
|
zdrovie
|
|
October 28, 2017, 07:36:53 PM |
|
yav tamam aktifler ama neden fiyata bir etkisi olmuyor bunların arkadaş,bildiğin sürünüyor coin ya.hacim bile düştü sürünüyor resmen keşke ilk aldığım sıra ufak karlada olsa satsaydım bin pişman oldum mecburi HODL oldum resmen.artık mth yokmuş gibi davranıyorum yoksa bu zararı kabullenemem.aslında çok büyük mebla değil ama benim için büyük
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
|
|
October 28, 2017, 08:28:51 PM |
|
yav tamam aktifler ama neden fiyata bir etkisi olmuyor bunların arkadaş,bildiğin sürünüyor coin ya.hacim bile düştü sürünüyor resmen keşke ilk aldığım sıra ufak karlada olsa satsaydım bin pişman oldum mecburi HODL oldum resmen.artık mth yokmuş gibi davranıyorum yoksa bu zararı kabullenemem.aslında çok büyük mebla değil ama benim için büyük
Hocam bana diyin ki şu coin yükseliyor monetha duruyor . Piyasa zaten ölü . Sanırsınız waves stratis eth uçuşa geçti monetha bekliyor .
|
|
|
|
suram
|
|
October 28, 2017, 08:51:54 PM |
|
Bu ekibin o kadar para toplamasına rağmen yaptığı aç gözlülüğün hiçbir açıklaması olduğunu düşünmüyorum. Monetha'nın fiyatının düşmesinin en büyük sebebi ekibin vurdumduymazlığı gibi geliyor çünkü ekip topladığı paranın bir kısmıyla alım duvarı koyabilirdi fakat insanların ne kaybettiği ekibin umurunda bile değil. Monetha hala iyi bir borsaya girebilmiş değil ve Ethereum tabanlı olmasına rağmen tüm bunlar oluyor. Ben Monetha ekibinin samimi olduğuna hiç ama hiç inanmıyorum. Pazar alanında Monetha'nın iki katı fiyattan alınıp satılmaya çalışıldığını hatırlıyorumda üzülüyorum, Türkiye'den çok yatırımcısı vardı.
Çok haklısınız, sen bir fiyat belirleyip token satıyorsun bunun karşılığında da bir miktar buy wall koymalısın. Token dibi görüyo demek ki senin bu projen elde ettiğin parayı hak etmiyomuş kardeş!
|
ADVERTISEMENT SPACE FOR RENT, PM
|
|
|
kekrops
Full Member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
October 28, 2017, 08:53:16 PM |
|
Bu ekibin o kadar para toplamasına rağmen yaptığı aç gözlülüğün hiçbir açıklaması olduğunu düşünmüyorum. Monetha'nın fiyatının düşmesinin en büyük sebebi ekibin vurdumduymazlığı gibi geliyor çünkü ekip topladığı paranın bir kısmıyla alım duvarı koyabilirdi fakat insanların ne kaybettiği ekibin umurunda bile değil. Monetha hala iyi bir borsaya girebilmiş değil ve Ethereum tabanlı olmasına rağmen tüm bunlar oluyor. Ben Monetha ekibinin samimi olduğuna hiç ama hiç inanmıyorum. Pazar alanında Monetha'nın iki katı fiyattan alınıp satılmaya çalışıldığını hatırlıyorumda üzülüyorum, Türkiye'den çok yatırımcısı vardı.
Çok haklısınız, sen bir fiyat belirleyip token satıyorsun bunun karşılığında da bir miktar buy wall koymalısın. Token dibi görüyo demek ki senin bu projen elde ettiğin parayı hak etmiyomuş kardeş! Serbest piyasa hocam. Öyle bakarsanız olaya sen bi token alıyorsun bunu niye düşük fiyattan satışa çıkarıyorsun. Aynı mantık bence.
|
|
|
|
ysakay
|
|
October 28, 2017, 08:54:47 PM |
|
Çok haklısınız, sen bir fiyat belirleyip token satıyorsun bunun karşılığında da bir miktar buy wall koymalısın. Token dibi görüyo demek ki senin bu projen elde ettiğin parayı hak etmiyomuş kardeş! İcraate başlamadan borsaya sokarlarsa böyle olur tabi. 2018 demi dediklerini yapıcaksın,2018 de borsaya gir. Şimdiden girip neden değerini düşürürsün ki anlamıyorum. Bu proje için değil neredeyse hepsi için aynı durum mevcut.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
November 02, 2017, 12:30:43 PM |
|
bunada 2 aydır 0,05 dolar dıyorum bugun gordu sonunda. ama sans ıste hazırlayamadım kendımı alamıyorum su an.
|
|
|
|
torikan
|
|
November 02, 2017, 12:36:25 PM |
|
bunada 2 aydır 0,05 dolar dıyorum bugun gordu sonunda. ama sans ıste hazırlayamadım kendımı alamıyorum su an.
bende 18 centte sattım 20 küsürçıkıp düşüşe geç 11 cente gelicen aldım sonra kaktırdılar üstüne aq biz çakallık yapalım dedik sen misin yapan ama 5 centten bende alasım var gerçi şu ara kimsenin daha doğrusu altcoincilerin kıprıdıcak çok bir yeri yok
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
|
|
November 02, 2017, 12:49:20 PM |
|
Osmanlı böyle çökmedi abi
|
|
|
|
DrMsEr
|
|
November 02, 2017, 07:03:23 PM |
|
Acaba şu seviyeden bir miktar daha monetha alıp maaliyet düşürsem mi çok kararsız kaldım açıkcası.Çünkü bu düşüş sadece monethaya özel değil bitcoin böyle gittikçe maalesef düşmeye devam edeceklerdir.Büyük ihtimal maaliyet düşürmek açısından alım yaparım içime sinmesede.
|
|
|
|
Askit2
|
|
November 02, 2017, 07:06:32 PM |
|
Acaba şu seviyeden bir miktar daha monetha alıp maaliyet düşürsem mi çok kararsız kaldım açıkcası.Çünkü bu düşüş sadece monethaya özel değil bitcoin böyle gittikçe maalesef düşmeye devam edeceklerdir.Büyük ihtimal maaliyet düşürmek açısından alım yaparım içime sinmesede.
Monetha satın almak için doğru zaman olabilir. Fakat fork' a kadar daha da düşebilir fiyat. Belli olmuyor bu Bitcoin' in sağı solu. Bugün 7300 dolara kadar tırmandı Bittrex' de. Yarın 8000 dolar olsa Monetha daha da çakılacak. Bence countdown'lar 4-5 gün kaldığını gösterene kadar beklemeli.
|
|
|
|
taner32
|
|
November 02, 2017, 08:38:16 PM |
|
düştü gönlümün efendisi.
beklentilerimiz yüksekti ama ortaya net bir şey çıkmayınca ve fork yüzünden düştüde düştü. bakalım merakla bekliyorum 2018 ilk aylarını ne olacak, nasıl olacak diye.
eğer dedikleri gibi yaparlarsa uçacak, yoksa kaldıgı yerde devam...
|
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
November 03, 2017, 03:41:14 PM |
|
Artık limit koyulmadan yapılan hardcap icolardan koşarak kaçıyorum. Daha göremedim dumplanmayan bi proje
|
|
|
|
DrMsEr
|
|
November 03, 2017, 07:29:58 PM |
|
Artık limit koyulmadan yapılan hardcap icolardan koşarak kaçıyorum. Daha göremedim dumplanmayan bi proje
İnsanlar hardcap yapan projelere karşı büyük bir umut besliyorlar ve bana göre bu konuda haklılar ama şuana kadar olan süreçte bu durumun hep tersi yaşandı bunun sebebi nedir hardcap yapan projelerin ekibi topladıkları parayı savuruyorlar mı napıyorlar.
|
|
|
|
kekrops
Full Member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
November 03, 2017, 08:10:40 PM |
|
limit koyulan icolarda aynı şeyi yaşıyor hocam. ben direk icolardan kaçıyorum artık. borsada zaten daha ucuza yakalayabiliyorum.
|
|
|
|
Mimar
|
|
November 03, 2017, 09:40:10 PM |
|
monethaya benim pek güvenim yoktu ama şuan ico fiyatının altlarında dolaştığı için az biraz yatırım için alıp tutmayı düşünüyorum. bitcoin rallysi bitince tüm altlar yükselecektir ve monethada bundan payını alacaktır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
GrinZ
Legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
|
|
November 04, 2017, 08:22:35 AM |
|
monethaya benim pek güvenim yoktu ama şuan ico fiyatının altlarında dolaştığı için az biraz yatırım için alıp tutmayı düşünüyorum. bitcoin rallysi bitince tüm altlar yükselecektir ve monethada bundan payını alacaktır diye düşünüyorum.
Aynı kanıdayım . Ama bu süreç içersinde daha da düşerse panik satışından kaçınmak gerekiyor . Süreç itibariyle zor bir durumdan geçiyoruz . Bitcoin tavan yaptıkça hepsi nasibin alıyor . Monetha ' da sağlam bir şekilde yara aldı bu konuda . Fakat ilerleyen zamanlarda iyi bir şekilde toparlayacağını düşünüyorum .
|
|
|
|
HCRT
|
|
November 04, 2017, 05:15:17 PM |
|
şu bitcoin sidik yarışları bitse de altlar toplansa canı sıkılan fork istiyor.Fork olunca her şey çok kolay oluyor.Fork coini kolayca çoğu borsaya girmiş oluyor borsa desteklemiyorum dese müşterilerini kaybediyor onun için yapılıyor bence
|
|
|
|
|