Bu konuyu 2019'da halen okuyor yazıyor olacağız ve bu mesajları okuyup güleceğiz muhtemelen. Ekip bi saçmalık yapıp dağılmazsa iyi iş yapacaklar muhtemelen.
Aynen öyle yazdıklarınıza katılıyorum . Az biraz daha sabırlı olmak gerekiyor Monetha projesi için . 2018 ' in sonlarına doğru çok güzel fiyatlarda göreceğiz gibi düşünüyorum . Ekip yine aktifliğini gösteriyor . En azından buradayız sinyalini sağlam hissettiriyorlar .Fork sonrası bir de borsa haberi patlatırlarsa değmeyin keyfimize .. (When Bittrex? )
Ben tam aksine borsaya girişlerinde acele ettiklerini bile düşünüyorum aslında. Gerçi roadmap'te borsaya giriş tarihi tuttu ama ortada bi şey yokken borsaya girdiler yüksek fiyattan, sonra düştü haliyle ve herkes isyan ediyor.
Keşke ilk borsaya girişleri 2018 Q1 olsaydı diye düşünüyorum. 2018 Q2de de büyük bi borsaya girdiler mi tamamdı. O zamana bi şeyler de oturmuş olurdu.
Dediğim gibi ekip saçma salak bir yola girip birbirleriyle kavga etmezlerse, Tezos'taki gibi boşanma falan olmazsa(evli yok biliyorum
), dağılmazlarsa ve de bu aktiflikle sürekli PR yapıp sosyal medyayı doğru düzgün kullanırlarsa Monetha'nın 2018-2019'da 1 değil 5 dolarları görmesi işten bile değil...