frenkki (OP)
Member
Activity: 108
Merit: 10
|
|
August 10, 2017, 08:31:29 PM |
|
Kolko je sigurno tu pisati i bavit se sa svime i svačime, jel koristite kakve vpne? Šta mislite jel netko iz porezne čita ovaj forum?
|
|
|
|
iluvbitcoins
Legendary
Activity: 2198
Merit: 1150
Freedom&Honor
|
|
August 11, 2017, 02:36:20 AM |
|
Kolko je sigurno tu pisati i bavit se sa svime i svačime, jel koristite kakve vpne? Šta mislite jel netko iz porezne čita ovaj forum?
Vjerujem da nitko iz porezne nije zaposlen da čita forume po internetu, ako mi netko dokaže suprotno, idem na deep web kupit bombu i detonirat i nju i sebe na Markovom trgu.
|
Looking for a signature campaign.
|
|
|
Miner4ever
|
|
August 11, 2017, 05:25:27 AM |
|
Opusteno i da citaju ne mogu ti nista u sustini jer ovo je igrica tj tako se vodi kod njih. Neke sigurno placaju za igranje video igrica i imaju sponzore pa nisam cuo da tu poreska petalja prste... Daleko je ovo jos od oporezivanja
|
|
|
|
frenkki (OP)
Member
Activity: 108
|
|
August 11, 2017, 05:54:23 AM |
|
|
|
|
|
bubislav
Full Member
Activity: 395
Merit: 102
World's First Crowd Owned Cryptocurrency Exchange
|
|
August 11, 2017, 07:07:12 AM |
|
vpn manje vise samo kad se spajam sa laptopom od negdje jer nikad neznas
|
|
|
|
marlboroza
Legendary
Activity: 1932
Merit: 2272
|
|
August 12, 2017, 12:52:12 PM |
|
Vjerujem da nitko iz porezne nije zaposlen da čita forume po internetu, ako mi netko dokaže suprotno, idem na deep web kupit bombu i detonirat i nju i sebe na Markovom trgu.
E sad si me fino nasmijao Kolko je sigurno tu pisati i bavit se sa svime i svačime?
Isto kao i na svakom drugom forumu. Šta mislite jel netko iz porezne čita ovaj forum?
Sudeći po odgovorima u temi o porezu ili je Danijel iz porezne ili nitko iz porezne ne čita jer bi inače već dali savjet kako i što.
|
|
|
|
Miner4ever
|
|
August 14, 2017, 10:26:55 AM |
|
Da budemo realni, ovo sigurno čita dosta njih iz poreske i ostalih nama nemilih organa. Al najverovatnije jer su i oni ljudi ko mi koji žele na lak način da zarade koji bitkoin tj evro :p Za cro ne mogu biti siguran, al kod nas je ovo tolko masovno da bi bilo nerealno zamisliti da se niko od njih time ne bavi
|
|
|
|
bubislav
Full Member
Activity: 395
Merit: 102
World's First Crowd Owned Cryptocurrency Exchange
|
|
August 14, 2017, 01:08:01 PM |
|
Siri se i kod nas svakim danom nas je sve vise i vise A i neka citaju vjerovatno ovi koji i citaju i sami trguju, kopaju, rudare ....
|
|
|
|
mamaxi
|
|
August 15, 2017, 04:51:43 AM |
|
Poreznici mogu znati ako tu nesto pisem odakle sam i ko sam ja tacno?
|
|
|
|
dadesu
|
|
August 15, 2017, 04:55:56 AM |
|
Teoretski bi moglo da se zna ko je ko ovde, al to je malte ne nemoguce poreznicima da izvuku. Tako da opusteno sto se poreznika tice, a niti ih to zanima trenutno niti ih ima dovoljno da se bave sa ovim, niti je nesto nelegalno...
|
|
|
|
Daniel91
Legendary
Activity: 3374
Merit: 1824
|
|
August 15, 2017, 09:54:45 AM |
|
Poreznici mogu znati ako tu nesto pisem odakle sam i ko sam ja tacno?
Samo u pustoj teoriji Ukratko, samo pod sumnjom da se baviš nekom kriminalnom aktivnošću, i dobije za to sudski nalog, porezna bi mogla zatražiti postupanje policije, koji bi putem međunarodne pravne pomoći i Interpola mogli zatražiti od zemlje, u kojoj su smješteni serveri bitcointalk foruma, da preko ip ( https://hr.wikipedia.org/wiki/IP_broj ) adrese pokušaju doći do tvog identiteta. Sve je to jako nategnuto i pravno komplicirano pa ako ne dilaš sa drogom ili ne prodaješ oružje i sl. ne trebaš se brinuti. Ima porezna i puno jednostavnije načine za kontrolu onoga što radiš, recimo preko tvojih bankovnih računa
|
|
|
|
mamaxi
|
|
August 16, 2017, 04:47:45 AM |
|
Ma cim izucim kako ovo radi ja vise ni rec ovde necu pisati pa nek onda traze ko se tu kako zove
|
|
|
|
totko
Newbie
Activity: 33
Merit: 0
|
|
August 18, 2017, 07:29:11 AM |
|
Recimo poresku u Srbiji trenutno bas i ne interesuje sta se desava na forumu mada, mislim da im se blokcejn kao ideja svidja. Mislim da pomno prate i samo ce u jednom momentu po preporuci Eu da nas sve operzuju unazad 5 godina .... Dal sam u pravu vreme ce pokazati
|
|
|
|
ataki
|
|
August 28, 2017, 09:04:23 AM |
|
Ma nema tu jos nikakve frke. Niko nam nemoze nista. Pare uvek se Vadi sa nekog drgog racuna. Jednog Dana sigurno ce biti porez na dobitak,Ali jos puno vremena treba da prodje. Jedino ako uvezu da samo da licnom karton ili pasosem Mózes da se registrujes.
|
|
|
|
robertsu
|
|
August 29, 2017, 08:57:48 PM |
|
Pa i ako cita nista mu ne znaci jer nema zvanicno nikakvu statistik usta si ti radio i koliko si zaradio osim ako se ne hvalis po forumu sa kolicinom BTC'a koje posedujes. U Srbiji ti porez odlepe ako si na primer fotograf po svadbama onako iz stomaka, kaze fotkao si 30 svadbi, to ti je primer 2000eu poreza i moras da platis kaznu-porez i nateraju te da otvoris radnju. ali tih 30 svadbi ti nadju na FB ili na tvom sajtu... jbga, sto si se hvalio.. ovde ti dodje isto, niko ti ne moze nista ako ne znaju. Poenta je cuti i radi
|
|
|
|
rahman1988
Member
Activity: 91
|
|
August 30, 2017, 02:10:53 AM |
|
mislim da tko oce moze ali za to treba ulozit veliki trud a ako nisi nista sjebao taj trud je preveliki .... tako da ako se ne bavite nekim muljavinama ste ok
|
The crypto currency of the future! ● RACE ● ✔ Fast ✔ Secure ✔ Anonymous ▄▄▄███ Masternodes | PoW | Secure | ASIC resistant | Lyra2REv2 ███▄▄▄ DISCORD TWITTER
|
|
|
Miner4ever
|
|
August 31, 2017, 09:37:29 AM |
|
Da, treba biti pošten i sve će biti ok
|
|
|
|
RegulusHr
|
|
December 04, 2017, 08:45:13 PM |
|
Znaci ja ako zelim dici btc. na karticu oni nema sanse da mi udu u trag. To jest ne da ne mogu nego ih boli briga za take transakcije? Ako sam dobro skuzio
Ako su mali iznosi, vjerojatno ih neće zanimati. Za karticu vjerojatno postoji razmjena podataka između članica EU, tako da će porezna saznati da imaš račun u toj i toj banci i vjerojatno promet po njemu. Koliko sam čuo od drugih članova za male iznose za sad poreznu to ne interesira. Bilo bi idealno kad bi se pojavila neka kartica iz države koja nema razmjenu podataka sa našom poreznom upravom. Tad bi korištenje kartica bilo puno sigurnije od znatiželjnih poreznika.
|
|
|
|
fruitspirit
Member
Activity: 164
Merit: 13
|
|
December 04, 2017, 11:04:28 PM |
|
Ne trebaš brinuti, zato što ti nitko ne može oporezivat bitcoin ili bilo koju drugu tvoju kriptovalutu, zato što to nije ilegalno i to nije novac koji ti imaš u kešu, poreznu bi jedino moglo zanimati da velike količine neke valute prodaš i primiš novac na račun a nisi napravio poreznu prijavu, ak prodaješ veću količinu napraviš poreznu prijavu i sve je okej, al ak prodaješ u kešu isto ne bi trebao imati problema ako netko hoće kupiti "podatak" koji košta 11 tisuća dolara zašto mu ne bi prodao
|
|
|
|
bartusv
Jr. Member
Activity: 392
Merit: 2
|
|
December 05, 2017, 11:19:39 AM |
|
Pa nek čitaju Ništa ilegalno ne radimo. Samo se dopisujemo
|
▄ ◤ DAGO Mining ◥ ▄ ▐░ ECOLOGICAL BITCOIN MINING ░▌ (https://dago-mining.com)
|
|
|
|