Hocam ingilizce marketplace'ta 1 dolara bile minexcoin satılıyor dilerseniz 1.5 dolardan elinizde ki tüm minexcoinleri satın alabilirim.
Bu arada lütfen ölücü olarak algılamayın beni, bir kaç defa bu fiyatlardan aldığım içni söylüyorum. Zaten coinin borsaya bile girmediği için.
2 dolar ver ne şiş yansın ne kebab bence. Ama dediğin dogru 1 dolara satan kalmadıda 1.5-2 arasına alınabiliyor. Satan arkadas düşünüyorsa 2 den el sıkışın.
Kurban bayramında kurban icin alıcı satıcıyı birleştirenler gibi araya daldım
ahaha eyvallah hocam saolun. geç oldu görmedim kusura bakmayin. 2 dolardan olmazda 4 dolardan verebilirim. teşekkürler.
not : satış hala devam etmektedir. bu ayın ortalarinda gireceği borsa vs listelenecekti. ico dan miştim bir miktar ve biraz bounty ile birlikte toplamda 259.56 adet mnx coin satışım tanesi 4 dolardan devam ediyor. ico değeri adet fiyati şuan için
https://minexcoin.com/?r=site/ico adresinden de görüleceği üzere 0.00230755 btc olarak belirtilmiştir. onun da şuanki kurdan değeri yaklaşik 10 usd felan yapiyor. yarı fiyatının da altında veriyorum yani şuanda. ilgilenenler özel mesaj yoluyla ulaşirsa sevinirim. yada telegram @saulzaents