the_doctor
|
|
September 29, 2017, 07:24:52 AM |
|
sessiz ama derinden gidiyor. fena toplamamış , pek iş yapacağını zanetmiyorum ama
|
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
October 02, 2017, 12:06:23 PM |
|
bayağı önüme çıktı bu proje bir okuyacağım boş vakitte umarım başarılı olur
|
|
|
|
|
hchc
|
|
October 03, 2017, 07:05:06 PM |
|
Projeden umutluydum ama beklediğimden çok daha fazla topladı ve ciddi ciddi girip girmemeyi düşünmeye başladım hazır bonus oranı yüksekken, whitepaperı biraz inceleyeceğim ondan sonra belki yatırım yapabilirim.teşekkürler çeviri için.bu arada görsel olarak iyi tasarlamışlar wp yi hoşuma gitti
|
|
|
|
............
| . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | | . | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▀ ▀▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▄ ▄▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▀ ▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▄ ▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
| . | ............
|
|
|
|
pbalkaya
Jr. Member
Activity: 50
Merit: 10
|
|
October 03, 2017, 08:01:38 PM |
|
çok iyi para toplamış
|
|
|
|
ysakay
|
|
October 04, 2017, 09:33:29 AM |
|
Katılsak mı ne yapsak. Indorse den sonra icolardan korkar oldum vallahi. Biraz düşünelim bakalım.
|
|
|
|
KaledeNobet
Full Member
Activity: 182
Merit: 100
The future is your Genome
|
|
October 13, 2017, 01:04:09 AM |
|
Newbie kabul etmesi gerçekten çok iyi oldu ilk kez bir imza kampanyasına katıldım sırf deneyim olması açısından sakız parasından fazla vermesini beklemiyorum zaten bunu beklemek hayalcilik ötesi olur İşin teknik detaylarını kavrayım yeter.
|
|
|
|
sosaco
Jr. Member
Activity: 125
Merit: 2
|
|
October 13, 2017, 02:07:25 AM |
|
Ben bu coini biraz inceledim. Öncelikle total supply'ı çok fazla. Şu anki toplanan paralarla 0.00x usd gibi bir rakamdan piyasaya girecektir. Mobile mine dedikleri şey ilk değil. Daha önceden yapılmış örnekleri var. Zaten bu coin'de monero blockchain'i kullanıyor. Bir de telefonla mine etmek biraz zor gibi. Zaten akıllı telefonların şarjları bir sorun. Bir de etn uygulaması ile bu coini mine etmek pek akıl işi değil gibi.
|
|
|
|
|
boestin
Legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
|
|
October 18, 2017, 11:28:55 AM |
|
oha diyorum resmen ne ara bu kadar topladı en son 2 hafta önce mi ne 7k ethlerde geziordu taş çatlasa 2 katını daha toplar dedim ama uçup gitmiş arkadaş.bir bu bide eido bugün şaşırttı beni.bunun tek sevmediğim yanı coin sayısı old aşırı yüksek bi miktar olacak galiba.piyasaya çıkınca nasıl bi izlenim gösterecek çok merak ediyorum
|
|
|
|
Killermoney35 (OP)
|
|
October 21, 2017, 03:42:48 PM |
|
ICO BİTTİ 40 MİLYON DOLAR TOPLANARAK HARDCAPE ULAŞILDI! http://electroneum.com/
Toplanan ETH miktarı : 42058.31
Toplanan BTC miktarı : 4872.16
|
|
|
|
ihsantufan91
Newbie
Activity: 30
Merit: 0
|
|
October 22, 2017, 06:46:51 PM |
|
Merhaba arkadaslar bu coin borsaya ne zaman cikacak hangi borsalara girecek belli mi ?
|
|
|
|
sosaco
Jr. Member
Activity: 125
Merit: 2
|
|
October 22, 2017, 07:09:32 PM |
|
Merhaba arkadaslar bu coin borsaya ne zaman cikacak hangi borsalara girecek belli mi ?
1 kasım'da borsaya giriyor olması lazım.
|
|
|
|
zdrovie
|
|
October 28, 2017, 07:03:47 PM |
|
valla bu piyasada bu kadar para topladılarsa helal olsun adamlara.ingiliz menşeili bi proje bildiğim kadarıyla ve ingilizlerin ilk ICO su diye okumuştum bi yerde yanlış hatırlamıyorsam.tek hoşuma gitmeyen yanı coin sayısı supply aşırı yüksek olacak galiba.ilerde güzel yerlere gelebilir HODL olmakta fayda olacağını hissediyorum bu proje için
|
|
|
|
CEPNIBEY
|
|
November 07, 2017, 10:21:11 PM |
|
Dağıttımları yapamadılar mı hala. Şimdilik millet madencilikten kazdıklarını alıp satıyor herhalde.Bounty dağıtımları olursa dump yiyebilir
|
|
|
|
DrMsEr
|
|
November 07, 2017, 10:43:11 PM |
|
Gözümden kaçmış ya da forumca ilgi göstermemişiz böyle bir zamanda hardcap yapmayı başarmış bir proje ileri safhalarda neler yapacak acaba. Bu coini çok dikkatli bir şekilde takip edicem umarım icodan girenler pişman olmaz.
|
|
|
|
SuperCryptoMan
|
|
November 08, 2017, 02:46:56 AM |
|
hem guzel para toplamis hemde guzel kazandirmis yatirimcisina. bu piyasada bu sekilde kazandirmasi biraz supriz oldu bana. guzel bir maket degerine ulasmis suan coinmarket de 26 sirada bakalim ilerleyen zamanda neler yapacaklar.
|
|
|
|
zdrovie
|
|
November 08, 2017, 05:48:04 AM |
|
amk bizim girdiğimiz icolar yerlerde sürünüyor, girmediklerimiz tavan yapıyor.hem yatırımcısına hemde bounty ye girenlere güzel kazandırmış
|
|
|
|
valley365
|
|
November 08, 2017, 10:59:44 AM |
|
Ben bunun ico' suna girecektim, sonra ico bitmeye doğru girerim diye uzattım sündürdüm. Ico bitecekti sonrasında "nasıl olsa ico fiyatı altına düşecek, borsadan alırım dedim yine yatırım yapmadım. Sonuç: Hüsran.
Nadide projelerden biriydi, kaçırdık.
|
|
|
|
|