Halmater
|
|
August 20, 2017, 08:23:36 AM |
|
bende aranıza katıldım.bu topiği açan arkadaş sayesinde.kendisine teşekkür ediyorum .
|
|
|
|
Elturko
|
|
August 20, 2017, 11:01:55 AM |
|
Lydian bu kaçıncı to the moon hocam nasıl fark ediyorsunuz bu kadar projeyi, vallahi tebrik ediyorum. Bizlerle paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim.
|
|
|
|
John Lemon
|
|
August 20, 2017, 02:00:39 PM |
|
Lydian bu kaçıncı to the moon hocam nasıl fark ediyorsunuz bu kadar projeyi, vallahi tebrik ediyorum. Bizlerle paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim. Lidyalı adam, paranın mucidi. XEM'den erken emekli olunca bu işlere daha çok zaman bulabiliyor kendisi
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
August 20, 2017, 07:50:26 PM |
|
Binance ve Dnt nin Bittrex e girecegi muhabbeti var. Boyle olursa 3x yapabilir...
|
|
|
|
hirozaki faraday
|
|
August 20, 2017, 09:48:17 PM |
|
Binance ve Dnt nin Bittrex e girecegi muhabbeti var. Boyle olursa 3x yapabilir...
Link var mı hocam bu konuyla ilgili? Dediğiniz gibiyse 4x bile olabilir.
|
|
|
|
USScrypto
|
|
August 20, 2017, 10:26:49 PM |
|
2x'i geçmiş oldum bugün itibariyle, Bittrex'e girme muhabbeti doğruysa artış daha da hızlanabilir.
|
|
|
|
Jackling
|
|
August 20, 2017, 10:34:52 PM |
|
sanırım mobile kulanım olarak su anda ustune yok bu exchangein.0.2 btc atıp hepsiyle bnn alıp unutmayı dusunuyodum ama biraz kurcalamaya baslayınca kullanım kolaylıgı ve mobile arayuzu cok hosuma gitti.
|
|
|
|
erendmr
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
August 21, 2017, 06:20:47 AM |
|
Arkadaşlar binance.com'a bittrex üzerinden btc gönderebiliyor muyuz? Ico zamanında kabul etmiyorlardı galiba.
|
|
|
|
torikan
|
|
August 21, 2017, 06:23:25 AM |
|
49 indidiğinde yarım btclik aldım o arada gezer diye düşünürek %15 üstüne satışverdim çok gitti azına sıçtığım
|
|
|
|
thew3apon
|
|
August 21, 2017, 01:51:01 PM |
|
binance borsası çok ilginç gerçekten Çin Icolarına kolaylıkla yatırım yapılacak memü bile var. Şu anda 19 coin listelemişler. Ama site hoş olmuş.
|
|
|
|
kenafirherif
Member
Activity: 118
Merit: 10
|
|
August 21, 2017, 05:41:40 PM |
|
Arkadaşlar binance.com'a bittrex üzerinden btc gönderebiliyor muyuz? Ico zamanında kabul etmiyorlardı galiba.
evet ben gönderdim. sen de gönderebilirsin. ama günlük 2 btc limit var dikkat et
|
|
|
|
ap3311
|
|
August 21, 2017, 06:59:47 PM |
|
binance borsası çok ilginç gerçekten Çin Icolarına kolaylıkla yatırım yapılacak memü bile var. Şu anda 19 coin listelemişler. Ama site hoş olmuş.
illallah gelmişti zaten cin icolarini takipe edecegim diye translate yapmaktan usanmiştik. allahtan ico desteğini de vermişler efsane olmuş . icosunu kaçridim bnb'nin valla farketmedim ne yalan söyliyim hepsini yakalama gibi bir şansimiz olmuyor elimden geldigi kadar takip etmeye calişiyorum fakat kısmet değilse insan gözünün önündekini de görmüyor .
|
|
|
|
ikm
|
|
August 21, 2017, 07:06:00 PM |
|
illallah gelmişti zaten cin icolarini takipe edecegim diye translate yapmaktan usanmiştik. allahtan ico desteğini de vermişler efsane olmuş . icosunu kaçridim bnb'nin valla farketmedim ne yalan söyliyim hepsini yakalama gibi bir şansimiz olmuyor elimden geldigi kadar takip etmeye calişiyorum fakat kısmet değilse insan gözünün önündekini de görmüyor . site oldukça tutulmaya başladı yenilikleride çok ama 2 btc üstü için olduça çok şey istiyor !
|
|
|
|
myfranco
|
|
August 21, 2017, 07:43:10 PM |
|
illallah gelmişti zaten cin icolarini takipe edecegim diye translate yapmaktan usanmiştik. allahtan ico desteğini de vermişler efsane olmuş . icosunu kaçridim bnb'nin valla farketmedim ne yalan söyliyim hepsini yakalama gibi bir şansimiz olmuyor elimden geldigi kadar takip etmeye calişiyorum fakat kısmet değilse insan gözünün önündekini de görmüyor . site oldukça tutulmaya başladı yenilikleride çok ama 2 btc üstü için olduça çok şey istiyor ! Aslında çok şey istemiyor. Ben 2 dakikada resimleri çekip yolladım. 1 günde onayladılar 50 BTC oldu. Gerçi öyle bir para yok ama olsun
|
|
|
|
myfranco
|
|
August 22, 2017, 06:59:13 PM |
|
Binancedeki Health Care Chain(HCC) için ne diyorsunuz? Ben biraz yatırdım oraya.
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
August 22, 2017, 10:08:35 PM |
|
siteye neden giremıorum _
|
|
|
|
neite99
|
|
August 22, 2017, 11:18:46 PM |
|
Binancedeki Health Care Chain(HCC) için ne diyorsunuz? Ben biraz yatırdım oraya.
Yatırımını yeni yaptıysan belki kara geçebilirsin ben 1 hafta önce aldım baya zarardayım tekrar artışa geçmesi lazım baya düştü çünkü. siteye neden giremıorum _
Ben yeni giriş yaptım herhangi bir sorun gözükmüyor tarayıcı falan değiştir hocam bir de öyle dene.
|
|
|
|
Halmater
|
|
August 22, 2017, 11:53:14 PM |
|
site kurulalı 1 ay olmadan hacimi 120 milyon dolara ulaştı.en yüksek hacimli exchangeler arasında şu anda 12.sırada.eklenecek olan ICN, OAX, DNT, MCO hacimi daha ne kadar yukarıya çekerbilmiyorum ama bu gidişle yıl sonuna kadar ilk 5 e girecek gibi.tabii komisyon almaya başladığında durum nasıl olacak onu kestirmek zor ama 1 aylık bir exchangein günlük 120 milyondolarlık işlemlere ulaşması gercektente takdir edilmesi gereken bir başarı.
BNN içinse 1 ay olmadan x15 yaptı. burdan sonra artmaya devam eder mi? bu da aslında exchangeine bağlı altcoin eklemeye bu sıklıkla devam ederlerse ve buna bağlı olarak hacim 120 den 200 lere çıkarsa fiyatıda buna bağlı olarak artmaya devam edecek diye düşünüyorum.ytd
|
|
|
|
ikm
|
|
August 23, 2017, 06:00:25 AM |
|
site kurulalı 1 ay olmadan hacimi 120 milyon dolara ulaştı.en yüksek hacimli exchangeler arasında şu anda 12.sırada.eklenecek olan ICN, OAX, DNT, MCO hacimi daha ne kadar yukarıya çekerbilmiyorum ama bu gidişle yıl sonuna kadar ilk 5 e girecek gibi.tabii komisyon almaya başladığında durum nasıl olacak onu kestirmek zor ama 1 aylık bir exchangein günlük 120 milyondolarlık işlemlere ulaşması gercektente takdir edilmesi gereken bir başarı.
BNN içinse 1 ay olmadan x15 yaptı. burdan sonra artmaya devam eder mi? bu da aslında exchangeine bağlı altcoin eklemeye bu sıklıkla devam ederlerse ve buna bağlı olarak hacim 120 den 200 lere çıkarsa fiyatıda buna bağlı olarak artmaya devam edecek diye düşünüyorum.ytd
ben bnn ilk etap için başarılı olduğunu düşünüyorum. 15x te aslında büyük bir sıçrama değil dene bilir bile . yönetim oldukça akıllı bu piyasada en güzel reklam coinle yapılır dediler kendi coinlerini vurdurua vurdura milletin gözüne soktu ve yatırımcı çekti komistyon olmayısı şuanda hacmi oldukça artırıyordu . site içi icolar da oldukça başarılı bir düşünce böyle iyi çalışmaya devam ederlerse bende aynı düşünüyorum ilk 5 yada 10 girer
|
|
|
|
Halmater
|
|
August 23, 2017, 07:20:21 AM |
|
ben bnn ilk etap için başarılı olduğunu düşünüyorum. 15x te aslında büyük bir sıçrama değil dene bilir bile . yönetim oldukça akıllı bu piyasada en güzel reklam coinle yapılır dediler kendi coinlerini vurdurua vurdura milletin gözüne soktu ve yatırımcı çekti komistyon olmayısı şuanda hacmi oldukça artırıyordu . site içi icolar da oldukça başarılı bir düşünce böyle iyi çalışmaya devam ederlerse bende aynı düşünüyorum ilk 5 yada 10 girer aylarca abuk subuk koinde bekleyip %10 artınca mutlu olan adamdım ben. 1 ay içinde %1500 benim gibiler için mucize gibi duruyor.
|
|
|
|
|