Druvax (OP)
|
|
August 15, 2017, 08:30:35 AM |
|
Evet arkadaslar bitcoinden dolayi 42 yasinda emekliligini ilan eden ve videolarindan oldukca faydalandigimiz bitcoin abi mehmet hamdi bol emekliligini ilan etti. Darisi basimiza. Aciklamalarini asagidaki linkten dinleyebilirsiniz. Guzel bir veda konusmasi olmus. https://m.youtube.com/watch?v=ZDlqKFT74SM
|
|
|
|
gokayc
|
|
August 15, 2017, 08:54:55 AM |
|
Vay be. İnsan imreniyor. Gerçekten de çok güzel bir olay erken yaşta kendi çabalarınla emekli olabilmek. Zaten devletten emekli olayim diye beklersen daha çok beklemen gerek ki zaten aldığın emekli maaşı ile de kuru ekmek soğan alabilirsen ne mutlu sana.
Kendisinin de dediği gibi emekliliğinde bitcoinin bu seviyelere gelmesinin etkisi varmış. Daha önceden de kendisinin bir kaç videosunu izledim sürekli izleyenlerine motivasyon aşılamaya çalışan bir kişidir.
Kendisine hayırlı olsun diyelim.
Darısı bizlerin başına artık.
|
|
|
|
Druvax (OP)
|
|
August 15, 2017, 10:01:32 AM |
|
Vay be. İnsan imreniyor. Gerçekten de çok güzel bir olay erken yaşta kendi çabalarınla emekli olabilmek. Zaten devletten emekli olayim diye beklersen daha çok beklemen gerek ki zaten aldığın emekli maaşı ile de kuru ekmek soğan alabilirsen ne mutlu sana.
Kendisinin de dediği gibi emekliliğinde bitcoinin bu seviyelere gelmesinin etkisi varmış. Daha önceden de kendisinin bir kaç videosunu izledim sürekli izleyenlerine motivasyon aşılamaya çalışan bir kişidir.
"2012 yilinda internet girisimcisi olarak ise basladim. Eskiden maasli bir iste modern kole olarak calisiyordum" Etkilendim bu cumlelerinden. Gercekten kole niyetine calisiyoruz.bitcoin ve altcoin dunyasi bizlerinde kisa surede emekli olabilmesi icin bir firsattir. Dogru degerlendirmak lazim. Yeterince kazaninca da cekilmeyi de bilmek lazim. Cunku para kazanmaninda sonu yok. Onemli olan guzel bir hayat yasayabilmek. Adamin bu profesyonel bakis acisina hayran kaldim.
|
|
|
|
kim-yon
|
|
August 15, 2017, 10:52:56 AM |
|
Piyasa ile erken tanışmanın avantajı . Şimdi biz ne kadar uğrassaktan çok zor.
|
|
|
|
temmuz
|
|
August 15, 2017, 11:01:50 AM |
|
"2012 yilinda internet girisimcisi olarak ise basladim. Eskiden maasli bir iste modern kole olarak calisiyordum" Etkilendim bu cumlelerinden. Gercekten kole niyetine calisiyoruz.bitcoin ve altcoin dunyasi bizlerinde kisa surede emekli olabilmesi icin bir firsattir. Dogru degerlendirmak lazim. Yeterince kazaninca da cekilmeyi de bilmek lazim. Cunku para kazanmaninda sonu yok. Onemli olan guzel bir hayat yasayabilmek. Adamin bu profesyonel bakis acisina hayran kaldim. kendi adıma bütün yatırımımı buna yapıyorum burdan istediğim parayı kazandığımda istifa edip tıngırdamak için maksat sigorta işlesin bir yandan diye bakkal gibi ufak bir yer açarım kalan parayıda 3 te 1 gene burda bırakıp 3 te 2 ni gençken yicem
|
|
|
|
Druvax (OP)
|
|
August 15, 2017, 12:51:56 PM |
|
Piyasa ile erken tanışmanın avantajı . Şimdi biz ne kadar uğrassaktan çok zor.
Bence gec degil. Saglam bilgi , tecrube ve risk alacak kadar cesaretli biri kisa surede bu sektorde istedigi rakamlara ulasabilir. Basarabilecegine inanmak yeterlidir. Bu kadar karamsar olmayin
|
|
|
|
hannapulu
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
|
|
August 15, 2017, 05:18:00 PM |
|
benimde btc ile ilk tanıştığım dönemde çok faydalandığım bir abimizdi hayırlısı olsun onun için
|
▄▀▀▀▀▀▀▄ PLATIO ▄▀▀▀▀▀▀▄ █ Smart Banking Ecosystem █ ▀▄▄▄▀[https://platio.io]▀▄▄▄▀
|
|
|
paladium
Sr. Member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
|
|
August 15, 2017, 06:33:20 PM |
|
İyi araştırma ve şans ile halen kazanabiliriz.
|
|
|
|
MrKoin
Newbie
Activity: 30
Merit: 0
|
|
August 15, 2017, 09:39:04 PM |
|
Zirvede bırakmış! Biraz da kazandıklarımızdan harcayalım demiş herhalde. Ne diyelim Allah bize de nasip etsin.
|
|
|
|
utkuy
Sr. Member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
|
|
August 15, 2017, 09:40:38 PM |
|
Helal olsun walla. Bitcoin in şu yaptıklarına bak. Erken emekli ediyor insanı. Hemde malulen değil. Tatile çık hocam Dünya turu. ..
|
|
|
|
Bayyn
Full Member
Activity: 210
Merit: 100
Web Developer
|
|
August 15, 2017, 09:58:37 PM |
|
Tam anlamadım, emekli olucak kadar paramı kazandırmış abimize ? Eğer öyleyse allah herkeze nasip etsin inş.
|
|
|
|
SanalPara
|
|
August 16, 2017, 08:12:45 AM |
|
Mehmet Hamdi Bol emekli oldu. Acaba Ssk'dan mı yoksa Bağkur'dan mı emekli oldu? Kendisinin de videolarında dediği gibi bu işte doğru zamanda girip çıkabilmek çok önemli. Demek ki kendisi doğru zaman ve yerden Bitcoin'e girmiş ve yükselincede satabilmiş. Helal olsun adama. 👏 Bakalım ben ne yapacağım? Bana da nasip olur İnşallah.
|
|
|
|
Druvax (OP)
|
|
August 16, 2017, 10:19:21 AM |
|
Mehmet Hamdi Bol emekli oldu. Acaba Ssk'dan mı yoksa Bağkur'dan mı emekli oldu? Kendisinin de videolarında dediği gibi bu işte doğru zamanda girip çıkabilmek çok önemli. Demek ki kendisi doğru zaman ve yerden Bitcoin'e girmiş ve yükselincede satabilmiş. Helal olsun adama. 👏 Bakalım ben ne yapacağım? Bana da nasip olur İnşallah.
Yatirimlarina devam edecegini belirtti. Ama sanirim kaldiracagi kadar kaldirdi yuklu olarak bu piyasadan parayi. Youtube ve diger paylasimlari artik yapmayacak. Arama kurtarma timiymis meslegi zaten. Artik bu konularda ara sira size bilgi veririm diyor. Kafa kulak rahat. Bizdeki ssk bagkura bak. Emekli olman icin olume merdiven dayaman lazim.
|
|
|
|
zokora
|
|
August 16, 2017, 04:37:57 PM |
|
ssk ve bagkur mu onlar mezarda emekli ediyor insanı. bu ikisine güvenerek emekli olmayı beklemek hayal. bazı insanlar bitcoinden ya da bir şekilde parayı bulup lüks içerisinde yaşamayı hayal ederken, en doğrusu parayı bulup emekli olmak bence. lüks yaşama para dayanmaz zaten
|
|
|
|
tlcash
|
|
August 16, 2017, 07:23:43 PM |
|
Mehmet abimizin aldığı karara saygı duyuyor bundan sonraki yaşamında sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyorum.
|
|
|
|
Distraction
|
|
August 16, 2017, 07:48:09 PM |
|
Bu Bitcoin Abi Mehmet Hamdi Bol, vergi ödemiyorsa anladığım kadarıyla burada vergi konusunu tartışan kimse vergi ödemez hayırlı olsun bu işe erken başlayanlar gerçekten çok önemli miktarlar kazandı.
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
August 16, 2017, 07:52:53 PM |
|
Mehmet Hamdi Bol, aslında kendisinin tavsiyelerini çok dinlemedim yine olsa yine dinlemem ama adam bu işe çok önce girdi ve bunun meyvesinide aldı ilerki yaşamında başarılar.
|
|
|
|
luppecuppe
|
|
August 17, 2017, 10:57:56 PM |
|
Üstadlar korkmalımıyız Mehmet bey piyasanın eskilerinden acaba btc de bir sıkıntı mı öngördü bıraktı??
|
|
|
|
krhnrhn
|
|
August 18, 2017, 05:59:01 AM |
|
Bizde o günleri, devletin bize biçtiği saçma 65 yaştan önce görürüz umarım. Hayat kısa.. Dogru karar bence.. Kefeni sağlama aldıysa, gitsin yaşasın, tadını çıkarsın hayatın..
|
|
|
|
zokora
|
|
August 18, 2017, 07:15:32 AM |
|
Üstadlar korkmalımıyız Mehmet bey piyasanın eskilerinden acaba btc de bir sıkıntı mı öngördü bıraktı??
dostum sen amma kötümsersin. haberi nasıl okuyup anlıyorsun? adam btc'yi bırakmadı, işi gücü bıraktı. btcden kazandıgı paraları harcayacak şimdi. elimdeki tüm btcleri satacağım demedi ki. gerçek hayatta pimpirikli birisin galiba
|
|
|
|
|