Birgün'den böyle mallar çıkmazdı ne oldu bu gazeteye, hoş gazetede okumam zaten
Sadece Korkut Boratov'mu yazmış diye girip bir baktım. Severim kendisini neyse ki o değil
Şimdi Oyun teorisine girmiş çok iyi etmiş. Öncelikle birileri oyun teorisinin güzel kadın metaforunu altcoinler için belirlemesi gerekseydi öncelikle bunun için ciddi bir bilgi sahibi olması gerekirdi. Yoksa türk forumdan biri gelse waves'e yatırım yapar, oysa ethereum asıl güzel kız karakteri
Burdan spekülasyonun olduğunu, insider trading ve rassal yürüyüş eksikliği sorunları sebebiyle yatırımcının şeffaf ve rasyonel karar vermediğini söylüyorum. Yazarda aynı şeyi söylemiş. Fakat başka bir ağız ile. Onun yazdığı piramit veya saadet zinciri görüşüne tamamıyla karşıyım.
Evet çoğu insan belirli bir kar fırsatı gördüğü için bodozlama madencilik ve trading serüvenine başlıyor. Fakat bu insanların bu fiyat yükselişinde tek etken olduğunu düşünmek aptallıktır. Vergi kaçakçılığı ve kara para aklamayı biri hatırlatsın şu ekonomiste.
Satoshi nerde satacağını biliyor ne demek
Paraya değer veren mekanizmanın sadece devlet olduğunu düşünen aciz insan.
Buraya kadar geldimde vazgeçtim sıkıldım. Adamın yazdığı dil cevap verilecek bir değil, paraya değer katan şeyin ne olduğunu veya usd nin neden bu durumda olduğunu anlatsaydıda bari paranın ne olduğunu biliyor mu onu ölseydik. Tek katıldığım yanı, bu kriptoların birer piramit yarattığını ve ileride can yakacağını düşünüyorum. Bunun sebebi tamamen aç gözlü spekülatörler yoksa sistemin deflasyonist yapıda olmaktan başka bir suçu yok.