Yauthitdar
Full Member
Activity: 201
Merit: 100
Proof-of-Asset Protocol
|
|
September 27, 2017, 09:36:20 PM |
|
fiyatı tekrardan 1 doların üstüne çıktı.tekrardan 2 dolarları yakın dönemde görmesi çok zor ama yatay pozisyondan ibre yükselişe geçti gibi.hala büyük bir miktar zararım var. eger bundan yatırdıgımı geri alabilirsem bi daha çin menşeili hiç bir projeye girmicem.diken üstünde bütün projeleri.
|
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
September 27, 2017, 10:50:01 PM |
|
çinlilerin yasakları bunları da etkiledi. ne gerek vardı böyle birşeye anlamıyorum.
|
|
|
|
slmn (OP)
|
|
September 28, 2017, 12:31:05 AM |
|
Çok güzel gidiyordu şu Çin muhabbetine kadar 5-6 doları görecektik kısa zamanda tahminim. Sonra çakıldı doğal olarak ancak benim gördüğüm kısa zamanda toparladılar krizi iyi yönettiler. 2 doları görmesi uzun sürmez.
|
|
|
|
uniquehero
|
|
September 28, 2017, 03:19:27 AM |
|
Binance coin 2 günde iyi prim yaptı. Yüzde 45-50 yükseldi. 280-300 lerden alanlara iyi kâr bıraktı. Bende yüzde 15 kâr ile sattım. Yüksekten almıştım.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
September 28, 2017, 10:18:39 AM |
|
KNC-WTC gibi prim yapan coinleri ekliyorlar ve her gün listeyi arttırıyor.Takip edenler için al-sat da güzel fırsatlar sunuyor.
|
|
|
|
Yauthitdar
Full Member
Proof-of-Asset Protocol
|
|
September 28, 2017, 10:35:10 AM |
|
dün bunu yazmıştım; fiyatı tekrardan 1 doların üstüne çıktı.tekrardan 2 dolarları yakın dönemde görmesi çok zor ama yatay pozisyondan ibre yükselişe geçti gibi.hala büyük bir miktar zararım var. eger bundan yatırdıgımı geri alabilirsem bi daha çin menşeili hiç bir projeye girmicem.diken üstünde bütün projeleri.
zararı azaltmak için kademeli olarak satmaya başladım,bu çıkışında gene 2 dolarlaraa gelecekmi emin degilim ama riske etmek istemiyorum. yatırım yapmayı düşündüügm başka projeler var o yüzden ne kurtarsam kardır düşüncesiyle hareket etmeye başladım.
|
|
|
|
membis
|
|
September 29, 2017, 10:45:30 PM |
|
İkinci ay coin oylamaları bugün başlıyor bu sefer oy vermek istediğinizde 0.1 bnb ücret istiyor. Bunu da fake oyların önüne geçmek için yaptılar. Ayrıca bir coine birden fazla oy verilemiyor ancak farklı coinlere oy verme hakkına sahipsiniz.
|
|
|
|
furry04
|
|
September 29, 2017, 10:54:15 PM |
|
Millet sosyal medyadan xvg ekleyin diye yazıp duruyorlardı nihayet eklemişler. Ayrıca centra'da eklenmiş fiyatına olumlu etki edecektir.
|
|
|
|
kursattekin
|
|
September 30, 2017, 06:30:03 AM |
|
salt eklendi, iota yolda...
|
|
|
|
USScrypto
|
|
September 30, 2017, 10:12:10 PM |
|
Bu sefer oylamaya katılan coin sayısını 10 olarak sınırlamışlar sanırım. Ya da sadece bizzat ekibin başvurduğu coinleri kabul etmişler oylamaya yoksa Waves'in olmaması başka türlü açıklanamaz.
|
|
|
|
ConspiracyCoin
|
|
September 30, 2017, 11:17:21 PM |
|
Bu ara özellikle bu Çin olayından sonra çok sık coin eklemeye başladılar. En son verge, ıota falan. Waves'i de belki yakın zamanda ekleyebilirler onun için oylamada yoktur.
|
|
|
|
kriptom
|
|
September 30, 2017, 11:24:08 PM |
|
Bu ara özellikle bu Çin olayından sonra çok sık coin eklemeye başladılar. En son verge, ıota falan. Waves'i de belki yakın zamanda ekleyebilirler onun için oylamada yoktur.
Waves in kendisi borsa olduğu için eklenmesi biraz daha zor gibi . Binance en kullanıcı dostu borsa olması çok iyi . Diğerleri burnundan kıl aldırmıyorlardı.
|
|
|
|
CanErik
|
|
September 30, 2017, 11:55:01 PM |
|
Waves in kendisi borsa olduğu için eklenmesi biraz daha zor gibi . Binance en kullanıcı dostu borsa olması çok iyi . Diğerleri burnundan kıl aldırmıyorlardı. Merhaba; Waves konusunda tespitiniz bir çok şekilde yanlış. Bitshares benim bildiğim 12 platformda listeleniyor ve en büyük işlem gördüğü fiat ise Yuan. Binance her kar amacı güden işletme gibi prim yapacak projeyi sistemeine ekleyecektir/ekliyor. Ki Waves borsa değildir borsa olan DEX'tir ve ETH gibi smart contract'tır. İyi dileklerimle
|
|
|
|
neite99
|
|
October 01, 2017, 12:03:03 AM |
|
Oylamaya 0.1 bnb ücret koymaları oylamaya katılan sayısını epey etkilemiş. Böyle daha iyi oldu fake oyların önüne geçilmiş oldu.
|
|
|
|
membis
|
|
October 01, 2017, 12:07:34 AM |
|
3 coin önde gidiyor. Bunlardan biri alacak sanırım, Monetha ufak farkla önde. Substratum ve Blackmoon Crypto var arkasında bu ikisini pek duymamıştım açıkçası.
|
|
|
|
kursattekin
|
|
October 01, 2017, 05:09:03 AM Last edit: October 01, 2017, 05:35:16 AM by kursattekin |
|
sub buyuk ihtimalle gececek, monethada Turklerin cabasi yeterli gelir mi gorecegiz? birde gecen secimde 5 coin listelendi, bu secimde de sadece birinci degil, birden cok coini gorecegiz buyuk ihtimalle.
|
|
|
|
furry04
|
|
October 02, 2017, 12:54:08 AM |
|
Blackmoon'da geride kalmış baya. Monetha ve Substratum kaldı yarışan kafa kafaya gidiyorlar. Eğer geçen ay denildiği gibi yarışan 5 coin aldılarsa bu ay bu ikisini de alabilirler borsaya.
|
|
|
|
arlington
|
|
October 02, 2017, 11:31:00 PM |
|
Geçen baktığımda coinmarkette toplam hacimlere göre sıralamada 6. sıraya yükselmişti şimdi 5. sıraya yükselmiş. Daha yukarılara da çıkacak bence seviyorum bu borsayı.
|
|
|
|
SuperCryptoMan
|
|
October 03, 2017, 03:55:42 AM |
|
bnb baya artti 2 gunde 2 katladi nerdeyse. sitesi baya hizli ve gorsellik guzel yapmislar bence. bu gidisle birkac coin daha alirlarsa bir ust siraya yukselir
|
|
|
|
Yauthitdar
Full Member
Proof-of-Asset Protocol
|
|
October 03, 2017, 07:30:03 PM |
|
bnb baya artti 2 gunde 2 katladi nerdeyse. sitesi baya hizli ve gorsellik guzel yapmislar bence. bu gidisle birkac coin daha alirlarsa bir ust siraya yukselir
bütün zararımı çıkarttım koininde.borsasınıda aktif şekilde kullanıyorum.mobile olarak şu anda daha iyisi yok sanırım.
|
|
|
|
|