SheldonLeeCooper
|
|
October 23, 2017, 07:46:21 PM |
|
Liqui.io "ICN" fiyatı 0.00019 btc, "OAX" fiyatı 0.00007 btc. Henüz önemli bir artış meydana gelmedi.
Herkez krala kitlenmiş ama hakkı düşünen yok. Coinler ağzıyla kuş tutsa yani çok büyük gelişim yapsalar bile etkilenmiyor bu havada . Aynen öyle ne bir konferans ne de yeni bir borsada işlem görmeleri hiç bir şekilde etkilemiyor. Balinaların insiyatifine kalmış bu altcoinler. Hiçbir gelişme veya haber yokken herhangi bir coin bir anda fırlayabiliyor. Ortalığın biraz sakinleşmesini beklemekte fayda var. Ayın 25'inden sonrasına bakacağız artık.
|
|
|
|
torrentco
|
|
October 24, 2017, 11:55:52 AM |
|
bok gibi param olsa bok gibi alacagım coin sanıım bnb olurdu. kripto devam ettikce fiyatı garanti artacak olan nadir koinlerden bence. bitcoin bazında bilmem ama dolar bazında kesinlikle üzmez. tabi olurda binance kepenkleri kapatırsa o zaman gider ama o kadar risk olacak artık.
|
|
|
|
kursattekin
|
|
October 24, 2017, 02:22:09 PM |
|
bnbde cok fazla manipulasyon var, kendi haline birakmiyorlar, yoksa yatirim icin cok iyi ama borsa kendisi manipule ediyor.
|
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
October 25, 2017, 02:44:13 PM |
|
millet çok hızlı alım yapıyor aslında bu hatalı bir davranış gibi gözüküyor gözüme halbuki yeni bi şey için aceleci değil temkinli davranmalı bu konuları iyice araştırmak lazım
|
|
|
|
CarolineWeishaupt
Member
Activity: 70
Merit: 10
|
|
October 25, 2017, 03:25:04 PM |
|
ben çekim yaptım gözüküyor ama halen coin gelmedi.
|
|
|
|
aykutipek
Newbie
Activity: 30
Merit: 0
|
|
October 25, 2017, 04:51:06 PM |
|
cekimlerde bazen yavas kaliyor binance, 12-24saat bekledigimi bilirim, beklemekten baska yapacak birsey yok maalesef. Sakin ticket acma, burnundan getirirler laf anlatana kadar.
|
|
|
|
SheldonLeeCooper
|
|
October 26, 2017, 03:36:53 PM |
|
Everex[EVX] Binance borsasına girmiş. Pumpı kaçırdık malesef !
|
|
|
|
Blackeagle190342
|
|
October 26, 2017, 07:43:41 PM |
|
Türkçe ye çevrilmesi gerekiyor. Birde millet çok aceleci davranıyor araştırmaları lazım bence
|
|
|
|
SheldonLeeCooper
|
|
October 27, 2017, 06:41:50 AM |
|
Request Network [REQ] Binance borsasında işlem görmeye başladı.
|
|
|
|
geda
Member
Activity: 77
Merit: 10
|
|
October 30, 2017, 08:01:05 AM |
|
Binance LRC tekrar eklemiş. Haber yapmışlardı kaldıracaz diye ve ekip şu fiyattan geri topluyor demişlerdi. Sattığım fiyatın 5 katı üzerinde işlem görüyor şuan.
|
|
|
|
SheldonLeeCooper
|
|
October 30, 2017, 10:13:05 AM |
|
Ayrıca bugün Viberate [VIB] de eklendi.
|
|
|
|
frtmr
|
|
October 30, 2017, 10:54:04 AM |
|
Binance LRC tekrar eklemiş. Haber yapmışlardı kaldıracaz diye ve ekip şu fiyattan geri topluyor demişlerdi. Sattığım fiyatın 5 katı üzerinde işlem görüyor şuan.
Benim de aynı iki arkadaş yüklü miktarda girmiştik. kalkmadan önce borsadan mı sattık ekibe mi gönderdik tam hatırlamıyorum .
|
|
|
|
SheldonLeeCooper
|
|
October 31, 2017, 04:28:07 AM |
|
Hshare [HSR] Binance borsasında listelendi.
|
|
|
|
membis
|
|
November 02, 2017, 11:29:47 PM |
|
Binance delist ettiği coinleri/tokenleri tekrar almaya başlamış. Önce hsr, lrc falan bugün de yoyo'yu almış tekrar. Demek ki Çin'li ipleri banlayınca problem kalktı.
|
|
|
|
neite99
|
|
November 03, 2017, 04:11:47 AM |
|
Klasik hale gelen Binance oylamaları tekrar başladı arkadaşlar. Bu sefer 15 coin yarışıyor. Ben Neblio ve Aventus için oy kullandım elimde oldukları için. Zcoin önde gidiyor. https://www.binance.com/vote.html
|
|
|
|
membis
|
|
November 05, 2017, 01:57:13 AM |
|
Modum ve Enjin gibi yeni çıkan tokenleri eklemişler. Ayrıca oylamada son gün Zcoin açık ara öndeydi pivx yakalamış onu ikisinden biri kazanacak bakalım.
|
|
|
|
tallbutshort54
|
|
November 05, 2017, 04:59:49 AM |
|
binance de işlem yaparken borsanın kendi üretmiş olduğu coini alıyor musunuz ?
yukarıda sürekli reklam çıkıyor, coini alın işlem ücretine para ödemeyin diye, işlem ücretleri genelde %0.1 ve daha azı oluyor. sizce bunların ürettiği coinden alım yapıp sonra işlem yapmak mantıklı mı?
Bir de alım için alt sınır var mı onu da bulamadım sitenin içerisinde, yani ne kadar alınca bu işlem ücretleri sıfırlanıyor. bir alt sınır var mıdır acaba?
|
|
|
|
baskanx
|
|
November 05, 2017, 06:47:18 AM |
|
Oylama nekadar onemlı oluyor arkadaslar bılgınız var mı, mesela bırıncı olanı alıyorlar evet ama ıkıncı ucuncu olup gırenlerı de gorduk, oylama oylesıne mı yapılıyor yoksa kural ilk ucu almak gıbı bısey mı emın olamadım? Gecen ay monetha ucuncu olmustu sanırım, o da gırmıstı.
|
|
|
|
bbsbtc
|
|
November 05, 2017, 07:22:31 PM |
|
binance de işlem yaparken borsanın kendi üretmiş olduğu coini alıyor musunuz ?
yukarıda sürekli reklam çıkıyor, coini alın işlem ücretine para ödemeyin diye, işlem ücretleri genelde %0.1 ve daha azı oluyor. sizce bunların ürettiği coinden alım yapıp sonra işlem yapmak mantıklı mı?
Bir de alım için alt sınır var mı onu da bulamadım sitenin içerisinde, yani ne kadar alınca bu işlem ücretleri sıfırlanıyor. bir alt sınır var mıdır acaba?
Evet hocam bnb token alıp ayarlardan fee yi bnb ile ödeyi açınca 0,1 komisyon yerine 0,05 komisyon veriyorsunuz.Yani yarı yarıya düşüyor komisyon.Kaç adet alacağınız size kalmış yapacağınız al-sat işlemlerin büyüklüğüne göre değişir.Herhangi bir alt sınır yok
|
|
|
|
slmn (OP)
|
|
November 05, 2017, 08:04:23 PM |
|
Oylama nekadar onemlı oluyor arkadaslar bılgınız var mı, mesela bırıncı olanı alıyorlar evet ama ıkıncı ucuncu olup gırenlerı de gorduk, oylama oylesıne mı yapılıyor yoksa kural ilk ucu almak gıbı bısey mı emın olamadım? Gecen ay monetha ucuncu olmustu sanırım, o da gırmıstı.
Benim bildiğim birinciyi kesin alıyorlar ama sonrakileri alıp almamaları onların insiyatifine bağlı. Bu ayki ilk 5'i paylaşayım bakalım hangilerini alacaklar? Zcoin (XZC) 6745 PIVX (PIVX) 3853 Nexus (NXS) 2774 Vertcoin (VTC) 1388 Neblio (NEBL) 494
|
|
|
|
|