Binance evet gerçekten güzel ivme yakaldı , gerek görsel gerekse kullanışlılık yönünden harika da arkadaşlar bu ref muhabbeti sizi korkutmuyor mu? Nerde refli bir şey görseniz ponzi aklınıza gelmiyor mu? Şahsen benim öyle oluyor. Yinede bakalım umarım bu Binance'nin başarı tablosu aynen devam eder..
ref muhabbeti azıtmış durumda her yerde binance refleri görüyorum, ayrıca kendi coinlerini çıkarıp pazarlamaları ponzi scheme kokusu almama neden oluyor.
Ya arkadaşlar bu nasıl bir mantıktır, biraz kritik düşünceye sahip olun rica ediyorum. Kullanıcılar komisyonlardan pay alabilsinler diye kullanıcıya yani size yönelik bir sistem geliştiriyorlar referans yöntemiyle, ki bu milyonlarca kurumun yaptığı bir uygulamadır, sanki kötü birşeymiş gibi algılıyosunuz.
Exchange olarak en popüler exchange oldu, yine kullanıcıların lehine olan BNB transaction fee'leri azalttığı için doğal olarak çok talep görüyor, bundan da çekiniyosunuz, yani biraz soğukkanlı olun.
Bu şey demeye benziyor, "Digiturk arkadaşını getir uygulaması var o zaman bu da ponzi
", veya bankada yüksek hacimli müşterisiniz diye size yüksek faiz, kredi vs teklif edilir, acaba banka sahtekar mı falan demeye benziyor...