BitcoinTurkiye
Member
Activity: 64
Merit: 10
|
|
August 27, 2017, 08:54:18 AM |
|
Güzel bir blog olmuş elinize sağlık bu şekilde Türkçe bir blog'a ihtiyaç vardı zaten. Eminim biraz tanıtım ve düzenl içerik ile başarılı bir iş çıkarırsınıız.
Şimdiden tekrar tekrar başarılar dilerim.
|
|
|
|
elcezireex
|
|
August 27, 2017, 01:08:53 PM |
|
Arkadaşlar https://bitcointalk.org/index.php?topic=2046828.0 bu konu altında bir airdrop var ve ilk 1000 kişiye 10 waves vericeklermiş girmenizi tavsiye ederim jr.member ve üstünü kabul ediyorlar ve waves deposit adresinide iconun verdiği deposit adresini giriyorsunuz
|
|
|
|
utkuy
Sr. Member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
|
|
August 27, 2017, 01:38:39 PM |
|
Arkadaşlar https://bitcointalk.org/index.php?topic=2046828.0 bu konu altında bir airdrop var ve ilk 1000 kişiye 10 waves vericeklermiş girmenizi tavsiye ederim jr.member ve üstünü kabul ediyorlar ve waves deposit adresinide iconun verdiği deposit adresini giriyorsunuz İlk bin kişiye değil katılanlar arasından 1000 kişiye, 1 ay önce yayınlanmış ilk 1000 olsa zaten çoktan bitmişti.
|
|
|
|
levyashin (OP)
Sr. Member
Activity: 980
Merit: 276
$CYBERCASH METAVERSE
|
|
August 27, 2017, 03:10:45 PM |
|
Teşekkürler tüm iyi yorumlarınız için.
|
|
|
|
trex82
Newbie
Activity: 10
Merit: 0
|
|
September 09, 2017, 08:36:36 PM |
|
Hocam ilk kurduğun günden beri takip ediyorum airdrop proxycard i kaçırdım datum,wcx,ats bunlara kayit oldum ama readcoin den gelen giden olmadi zaten yazismistik twitter den çok faydali bir site olmuş airdropla ilgili güncel olmasi dileğiyle ellerinize sağlık.
|
|
|
|
levyashin (OP)
Sr. Member
$CYBERCASH METAVERSE
|
|
September 10, 2017, 08:40:33 AM |
|
Hocam ilk kurduğun günden beri takip ediyorum airdrop proxycard i kaçırdım datum,wcx,ats bunlara kayit oldum ama readcoin den gelen giden olmadi zaten yazismistik twitter den çok faydali bir site olmuş airdropla ilgili güncel olmasi dileğiyle ellerinize sağlık.
readcoin neden yollamadı size gerçekten bilmiyorum. Baya kişi aldığını söyledi. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
|
|
|
|
enfarktus
|
|
September 10, 2017, 05:46:46 PM |
|
readcoin neden yollamadı size gerçekten bilmiyorum. Baya kişi aldığını söyledi. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Cüzdanda tokeni tanıttınız mı? ethplorer.io'dan adresinizi bir taratın isterseniz, belki gönderilmiştir.
|
|
|
|
udonmez
|
|
September 11, 2017, 07:53:43 AM |
|
cok guzel blog olmus. surekli guncellenir umarim.
|
|
|
|
Bitcoin-Turkiye
|
|
September 13, 2017, 11:41:10 PM |
|
Gayet açıklayıcı bir şekilde uzun uzunda yazmışsınız, çok faydalı bir blog olmuş teşekkür ederim.
|
Turkey Asic miner Best Seller Telegram @Miningci
|
|
|
levyashin (OP)
Sr. Member
$CYBERCASH METAVERSE
|
|
September 14, 2017, 09:03:49 AM |
|
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Sürekli bir şeyler bulup eklemeye çalışıyorum. Bunu yaparken, bayağı keyif aldığımdan dolayı da kısa-orta vadede bırakmak gibi bir niyetim yok
|
|
|
|
Kyyz
Newbie
Activity: 54
|
|
September 14, 2017, 10:05:58 PM |
|
Çok güzel ve faydalı bir blog olmuş. Bende takibe aldım. Güncel tutma gayret ve emeğiniz için teşekkürler. Kazancınız bol olsun başarılar.
|
|
|
|
Muhtaixa
|
|
September 15, 2017, 08:36:15 AM |
|
autorshipe katılamadım.
blogunuz çok güzel olmuş takibe aldım.
|
| AMEPAY | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | │▌ | AME TRADE HERE
▄██████▄ ▀██████▄ █████████ ▀█████ ███████▀ ▀███ ██████▀ ▄█▄ ▀██ ██████▄ ▀█▀ ▄██ ███████▄ ▄███ █████████ ▄█████ ▀██████▀ ▄██████▀ | |
| │ | | AME TRADE HERE
▐███▄ ████▌ ▐██████████▄ █████████████ ████▌ █████ ▐████ ▄████ ██████████▀ ▀█████▀▀ | |
| ▐│ | ▄▄█████████▄▄ ▄█████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄ ▄████████▄▄█▀ ▀█▄▄████████▄ ████████ ▀▀█▄██▀▀▄████████ ████████ █ ▄ █ ▄▀▀▄████████ ████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████ ▀█████████▄█ █ ▄██████████▀ ▀████████ ▀▀▀ ████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀█████████████████▀ ▀▀█████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
|
|
|
DarkbLue
|
|
September 15, 2017, 01:05:28 PM |
|
Authorshipe katıldım yalnız gelen maili silmişim. Yalan olmasa iyi
|
|
|
|
levyashin (OP)
Sr. Member
$CYBERCASH METAVERSE
|
|
September 20, 2017, 08:06:01 PM |
|
Authorshipe katıldım yalnız gelen maili silmişim. Yalan olmasa iyi
Öyle böyle yalan olmadı. Yani hala yollayacağız diyorlar ama bence para yatıranların paralar bile çöpe gidecek gibi. Peter, petreymiş romenmiş, verdikleri adres aslında yokmuş. Skandal üstüne skandal.
|
|
|
|
vovin
Newbie
Activity: 1
|
|
October 11, 2017, 03:46:51 PM |
|
güzel ve faydalı bir blog
|
|
|
|
BTCHakan
|
|
October 11, 2017, 04:00:50 PM |
|
Güzel bir blog olmuş dostum, Türkçe içerik sıkıntısı zaten oldukça fazla.. Eğer aktif olarak güncel tutarsan blogunu gayette başarılı olur tabi bir de güzel bir domaine geçiş yapman gerek Ama takipte olacağım paylaşım için teşekkürler.
|
|
|
|
jesselui
Full Member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
|
|
October 12, 2017, 06:58:29 PM |
|
Tabii bu şekilde insanların teşvik edilmesi çok güzel.İnsanlara ufakda olsa destek çıkılıyor ve yeni coinlere zeminler oluşuyor
|
|
|
|
|
beeelzebub
Full Member
Activity: 602
Merit: 101
Bcnex - The Ultimate Blockchain Trading Platform
|
|
October 12, 2017, 08:56:47 PM |
|
Bloğunuzdan gördüğüm ebtc sayesinde 400 dolar kazandım. Diğer airdropları kaçırıyorum diye artık üye olıyım dedim. İlk mesajımı da buraya atmak istedim
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
October 12, 2017, 09:39:42 PM |
|
Bloğunuzdan gördüğüm ebtc sayesinde 400 dolar kazandım. Diğer airdropları kaçırıyorum diye artık üye olıyım dedim. İlk mesajımı da buraya atmak istedim E-btc sonrası çıkanlar kazandırmamaya yeminli durumda Başlangıcı güzel yakalamışsınız tebrikler . İllaki 50 sinden 3 - 5 tanesi sözünü tutsa bir e-btc yapar . Kazı kazan gibi bir nevi . Şans.
|
|
|
|
|